Cautare

1693 de rezultate pentru "pisica pierduta pe str basarabiei and 88" (2.68 secunde)
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. Sinei dinspre str. Iacob Andrei catre str. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S.
Ediția 2016 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 33 km. Traficul va fi inchis sambata, 8 octombrie intre orele 06.30-14.30 pe bd. Unirii, pe ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd I.C.
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj.
Alba, a condus un autoturism marca Toyota Yaris, pe Calea Grivitei dinspre bd. Bucurestii Noi catre str. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. Iacob Negruzzi, marcata si semnalizata corespunzator, a surprins si accidentat grav pe S.
Proiectul privind amenajarea pietei de gros pe Calea Basarabiei a facut ieri primul pas spre realitate.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Despre constiinta identitatii de neam", pe care o puteti citi in continuare. Se vor implini, peste doua zile, 96 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania.
Artisti plastici din Calarasi - Romania expun la Chisinau si Calarasi(MD) la un secol de la Unirea Basarabiei cu Romania, pentru a sarbatori omagierea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania ce se va desfasura intre 25 - 27 martie in raionul Calarasi (MD) si Chisinau, dupa cum urmeaza:
Tarifele majorate pentru PARCAREA in centrul Capitalei intra in vigoare de la 1 IULIE Noile tarife pentru utilizarea locurilor de parcare din centrul Capitalei, majorate prin votul Consiliului General, vor intra in vigoare de la 1 iulie, municipalitatea sustinand ca masura era necesara intrucat in Bucuresti au fost depasite valorile-limita stabilite prin legislatia Uniunii Europene privind calitatea aerului, iar una dintre cauze este poluarea din cauza traficului intens si a utilizarii pe scara larga a autovehiculului propriu.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Dedicat creatiei celebrului dramaturg, Festivalul propune un program valoros de spectacole de teatru, puse in scena de regizori de calibru, dar si proiectii de film, cu scopul de a transpune pe scena atmosfera Bucurestilor de altadata.
Pisica, un remediu excelent antistres Daca va simtiti extrem de stresati, este momentul sa va ganditi sa adoptati o pisica. ... Pisica poate tine cu succes locul unui terapeut in viata noastra, sustin specialistii.
Atletul kenyan Patrick Kimeli a castigat duminica a 8-a editie a Maratonului Raiffeisen Bank Bucharest, disputata pe distanta clasica de 42,195 km, cu timpul de 2h13min15sec, stabilind un nou record al competitiei.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand de azi, 29.12.2010, s-au instituit sensuri unice de circulatie pe: - Str. Consecventei, dinspre Str. ... - Str. ... Bucuresti-Magurele catre Str. ... - Str. Teodor Mazilu, dinspre Str. Pucheni catre Str. ... - Str. Socolesti, dinspre Str.
Str. ... Str. Stirbei Voda, intre Str. ... Str. ... Dobrescu, Str. George Enescu, Str. Franklin si Str. ... George Enescu, Str. ... Averescu - Str. ... Crangasi - Podul Grant - Str.
Str. ... Str. Stirbei Voda, intre Str. ... Str. ... Dobrescu, Str. George Enescu, Str. Franklin si Str. ... George Enescu, Str. ... Averescu - Str. ... Crangasi - Podul Grant - Str.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
• 15 ian 2007 - Mihai Ungureanu apreciaza, intr-o interventie telefonica la postul de radio Vocea Basarabiei, ca Republica Moldova are o atitudine de "stat incercuit" si da dovada, prin insistenta de a semna un tratat de baza cu Romania, de temeri fara motivatie si o "mentalitate retrograda".
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "96 de ani de la adoptarea Declaratiei de Unire a Basarabiei cu Romania", pe care o puteti citi in continuare. Pe 27 martie s-au aniversat 96 de ani de la adoptarea Declaratiei de Unire a Basarabiei cu Romania.
Bogdan Negrea, Head of the Money and Banking Department, AES: ... Endogenous Risk, Risk Management and Financial Stability 4. Nicolaie Alexandru Chidesciuc, Romanian Association of Financial Analysts and Romanian-American University: ... Bogdan Moinescu, Money and Banking Department, AES,Adrian Codirlasu, President, CFA Romania: ... signs from the money and labor markets 6.
google-analytics.com