Cautare

270 de rezultate pentru "pierre penino smile box" (7.90 secunde)
Ideea de a lega aderarea Romaniei la Schengen de alte procese, care nu au legatura cu criteriile tehnice pe care o tara le are de indeplinit pentru a adera la acest spatiu in care granitele interne sunt desfiintate, a fost readusa in discutie recent de secretarul de stat francez pentru afaceri europene, Pierre Lellouche, in contextul polemicii legate de repatrierile romilor.
Miercuri, secretarul de stat francez pentru afaceri europene Pierre Lellouche afirmase ca frontiera dintre Romania si Republica Moldova este controlata necorespunzator si ca Parisul va face in asa fel incat decizia cu privire la intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen sa nu fie luata inainte de vara anului 2011, aminteste sursa citata.
Secretarul de stat francez pentru afaceri europene, Pierre Lellouche, a declarat in repetate randuri ca trebuie ca problema tiganilor romi sa fie o conditie pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen.
Totodata, Mircea Geoana a avut o serie de intalniri si cu Edouard Balladur, fost prim-ministru francez si presedintele comisiei care a lucrat la revizuirea Constitutiei din Franta, cu Laurent Fabius, deputat, fost prim-ministru, si cu Jean Pierre Raffarin, senator si reprezentantul personal al presedintelui Sarkozy pentru Francofonie, fost prim-ministru al Frantei in perioada 2002-2005.
Mircea Geoana a mai avut intalniri cu Edouard Balladur, fost prim-ministru francez si presedintele comisiei care a lucrat la revizuirea Constitutiei din Franta, cu Laurent Fabius, deputat, fost prim-ministru, precum si cu Jean Pierre Raffarin, senator si reprezentantul personal al presedintelui Sarkozy pentru Francofonie, fost prim-ministru al Frantei in perioada 2002-2005.
Iau parte, de asemenea, experti si personalitati din lumea academica precum Daniel Cohen, profesor de economie la Ecole Normale Superieur, Vivien Schmidt, directorul Center for the Study of Europe - Boston University, Pierre Moscovici, coordonatorul campaniei lui Francois Hollande, si personalitati politice ale social-democratiei, printre care se numara Massimo D’Alema (fost premier al Italiei), Lionel Jospin si Laurent Fabius (fosti premieri ai Frantei).
Martine Aubry sau Pierre Moscovici. Nu doar ca ii cunosc personal, dar pot sa va asigur ca amandoi au vechi relatii cu Romania (si cu PSD);
Politicile economice pe care le aplica autoritatile de la Bucuresti nu sunt probabil cele mai a€žprudentea€œ, in vreme ce, la acest moment, masurile sugerate de FMI par a fi cea mai buna solutie, a declarat ieri, citat de Mediafax, analistul Moodya€™s, Pierre Cailleteau.
Pierre Brunswick, vicepresedintele de Vanzari al AMD pentru Europa de Est, Vahe Torossian, vicepresedinte Microsoft CEE, Ton Engbersen, manager IBM Server Technology Research, si Richard Abdalian, vicepresedinte Universal Music Group International.
Reprezentantii companiei au precizat ca publicarea tarifelor la 1 februarie si aplicarea lor ar genera o crettere a pretului de distributie al gazelor mai mare de 6%, dar mai mica de 10%."Vom pierde in continuare daca nu vor fi publicate noile tarife la 1 februarie, iar o crettere medie a tarifelor de distributie de 6% este inacceptabila", a declarat directorul financiar al Distrigaz Sud, Pierre Parvex.
Bouton a spus ca nu stie unde se afla în prezent acesta.Întrebat daca traderul a încercat sa obtina profit personal din aceste operatiuni, seful diviziei de investment banking al Societe Generale, Jean-Pierre Mustier, a spus „Nu cred“, aratându-se convins ca respectivul angajat a actionat singur, fara ajutorul unor complici.
La randul lui, in numele grupului PPE-DE, Jean-Pierre Audy (Franta) a solicitat crearea unui instrument comunitar care sa asigure stabilitatea anuala a pretului energiei, astfel incat "oamenii sa poata planifica schimbari majore de preturi la energie, fara a fi expusi la fluctuatiile zilnice datorate speculantilor".
Directorul general al grupului Vimetco, Christian Wüst, a demisionat si se va retrage din functie la 5 ianuarie 2009, cand pozitia va fi preluata de presedintele Consiliului de Administratie, Pierre Baillot, cu mandat interimar, potrivit unui comunicat al actionarului majoritar al Alro Slatina.
In locul sau a fost numit presedinte interimar al CA Pierre Baillot. La scurt timp, alt membru al CA, Rolf Steinemann, si-a dat demisia.
, Grigore Fundatureanu, director de santier, respectiv Pierre Bay, lider proiect Innocsa Ingenieria. In cadrul intrevederii au fost puse la punct ultimele detalii privind derularea proiectului cu fonduri PHARE "Turism Balnear si de Agrement Mangalia".
"Este mai bine sa avem o inflatie de 3 - 4%, decat o crestere economica foarte slaba si o majorare a somajului", a concluzionat Pierre Bezbakh, profesor la Universitatea Paris-Dauphine.
Bucurestenii care vin la Arena Nationala pot intra prin strada Pierre de Coubertin, Bulevardul Basarabiei si strada Maior Coravu. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a invitat, vineri, pe bucuresteni sa isi petreaca noaptea de sambata spre duminica vizitand noul Stadion National.
Bucurestenii care vin la Arena Nationala pot intra prin strada Pierre de Coubertin, Bulevardul Basarabiei si strada Maior Coravu. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a invitat, vineri, pe bucuresteni sa isi petreaca noaptea de sambata spre duminica vizitand noul Stadion National.
Mega Mall urmeaza sa fie construit pe o suprafata de 5,6 hectare de teren in strada Pierre de Coubertin nr.
Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, inaugureaza astazi, 14 mai 2015, un nou magazin in Bucuresti, situat pe B-dul. Pierre de Coubertin nr. 3-5, in incinta Mega Mall Bucuresti.
google-analytics.com