Cautare

270 de rezultate pentru "pierre penino smile box" (4.30 secunde)
Parlamentul European va dezbate la 15 decembrie raportul realizat de Pierre Moscovici privind progresele realizate de Romania, se arata intr-un comunicat publicat ieri pe site-ul Parlamentului European.
Josep Borell va fi insotit de Pierre Moscovici, raportor pentru Romania si vicepresedinte al Parlamentului European.
• 24 iul 2009 - Secretarul de stat in MAE francez, Pierre Lellouche, declara ca spera ca alegerile din R.Moldova vor fi democratice, iar Guvernul rezultat in urma acestora va respecta libertatile dar si pe vecini, el apreciind ca "nu este normal sa existe masuri vexatorii la adresa Romaniei".
Formula pare sa fie acceptata si de raportorul Pierre Moscovici, pentru a asigura suficient sprijin pentru Romania printre eurodeputatii mai sceptici.
In alta ordine de idei, de mentionat ca Raportorul Parlamentului European pentru Romania, Pierre Moscovici, a atentionat ca votul in favoarea Romaniei a fost unul politic, foarte important, dar nu reprezinta "punctul final”.
Deputatul PSD a spus ca s-au purtat discutii cu raportorul Parlamentului European pentru Romania, Pierre Moscovici, urmand a fi informati comisarul european pentru extindere, Oli Rehn, si comisarul european pentru justitie si afaceri interne, Franco Fratini.
Cu acest prilej, ambasadorul Frantei la Bucuresti, Pierre Herve Bolot, a exprimat interesul statului francez de a juca un rol important alaturi de Fortele Navale Romane in protejarea frontierei romanesti de la Marea Neagra care coincide cu cea a Uniunii Europene, precum si a caracterului international al apelor acestei mari.
In ultimii ani, dosarul falimentarii si lichidarii BIR s-a aflat in atentia mai multor oficiali europeni, printre care Pierre Moscovici, Olli Rehn, Markus Ferber si Elmar Brook.
premierul Dominique de Villepin, presedintele Adunarii Nationale, Jean-Louis Debre, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Senatului, Serge Vincon, presedintele delegatiei pentru UE, Hubert Haenel, raportorul pentru Romania al Parlamentului European, Pierre Moscovici, informeaza un comunicat al Guvernului.
In ziua finalei va fi interzisa comercializarea bauturilor alcoolice si orice forma de comert stradal in incinta Arenei Nationale, pe Bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu, Vatra Luminoasa, Bulevardul Pierre de Coubertin si pe arterele adiacente.
Pierre Coffin, Kyle Balda), cea mai recenta creație a studioului invitat la aceasta ediție a festivalului, Illumination Mac Guff.
Ungureanu a mai spus ca si cei doi raportori ai Parlamentului European pentru Romania si Bulgaria, Pierre Moscovici si Geoffrey van Orden, au pledat pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la 1 ianuarie 2007.
Simone de Beauvoir il acuza in special pe Pierre Victor, devenit secretarul lui particular, ca l-a manipulat in 1979, pentru a-l face sa semneze un text publicat, in care isi reneaga pozitiile existentialiste.
Olli Rehn va trebui sa raspunda unei interpelari comune a europarlamentarilor Elmar Brok (presedintele Comisiei PE pentru Relatii Externe), Pierre Moscovici (raportorul PE pentru Romania) si Geoffrey Van Orden (raportorul PE pentru Bulgaria).
Termenul de violenta simbolica, acreditat de sociologul francez Pierre Bourdieu, se dovedeste intr un asemenea context pertinent, relevant si operant.
Un loc care merita vizitat este si Poudre d'Or, unde s-au asezat primii colonisti francezi, cunoscut si pentru ca aici a esuat, in anul 1744, vasul Saint Geran, o catastrofa care l-a inspirat pe scriitorul francez Jacques Bernardin Henri de Saint-Pierre sa scrie, cativa zeci de ani mai tarziu, romanul de mare succes in epoca Paul et Virginie.
Da, Schimbarea, sau revolutia - de care filosoful francez Jean Pierre Faye, intr-o discutie cu mine in Contemporanul. Ideea europeana, credea nu numai ca avusese loc, dar si ca era unica revolutie in tarile din Est scapate de jugul moscovit.
Ea a mentionat ca s-a intalnit, in timpul vizitei la Parlamentul European, cu Pierre Moscovici, dar si cu presedintele socialistilor europeni, Poul Rassmusen.
Moderatorii mesei rotunde vor fi Pierre Hassner, politolog si profesor la Institutul de Studii Politice din Paris, si Antonela Capelle Pogacean, cercetator la CERI.
Participantii la reuniune “s-au pus de acord asupra unor propuneri pentru mecanisme comune de prevenire si rezolvare a incidentelor”, a declarat Pierre Morel.
google-analytics.com