Cautare

270 de rezultate pentru "pierre penino smile box" (3.74 secunde)
Pierre Pennino si Marc Pennino sunt doi francezi (unchi si nepot) care au deschis la Bucuresti, pe Bd. ... Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
Pierre de Coubertin si stradutele care duc de la aceste artere sprestadion.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Gusa nu are nici 0,0% din OTV GMG Media Box, companie detinuta de PSV Company, a preluat controlul asupra a 19,9% din compania care opereaza postul OTV, Ocram Televiziune, in 2010, dar "tranzactia dintre ceea ce reprezenta grupul PSV si OTV a avut loc initial in 2007", a spus miercuri, pentru HotNews.ro, Cozmin Gusa.
Federatia Romana de Box a castigat si ultimul proces pe care il avea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne cu Asociatia Internationala de Box Amator (AIBA), cel in urma caruia forul prezidat de Rudel Obreja fusese exclus din structurile federatiei, informeaza Mediafax.
Partenerul Just Smile, va oferi participantilor la evenimentul O zi intr-un muzeu ca o carte, vouchere gratuite constand in servicii stomatologice de inalta calitate.
La numai doua luni de la numirea sa in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Alro, Pierre Baillot a demisionat.
Bulevardul Pierre de Coubertin va fi inchis in ziua meciului si va fi transformat in loc de campare pentru fanii oaspeti Meciul de vineri, dintre nationalele Romaniei si Ungariei, este privit ca un eveniment de "gradul zero".ProSport a aflat care sunt masurile pe care le iau organizatorii pentru a preintampina posibilele ciocniri intre suporteri, precum si regulile de acces la National Arena.
Prima femeie care a primit un premiu Nobel a fost casatorita cu celebrul fizician Pierre Curie. ... Contributia sa in cercetare a fost recompensata cu doua premii Nobel - unul pentru Fizica (1903), pe care l-a primit impreuna cu sotul ei, savantul Pierre Curie si celalat pentru Chimie (1911).
Pierre de Coubertin, Stadionul National, Bd. Pierre de Coubertin, Sos. ... Pierre de Coubertin, Sos. ... Pierre de Coubertin, Stadionul National, Bd. Pierre de Coubertin, Sos.
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
Ministerul Educatiei Nationale, Editura CD Press, Clinica Just Smile, Editura Elixir Press Parteneri media : ... Ministerul Educatiei Nationale, Editura CD Press, Clinica Just Smile, Editura Elixir Press Parteneri media :
In aceeasi sedinta, parlamentarii au discutat si au votat raportul intocmit de Pierre Moscovici referitor la Romania, prin care recomanda incheierea negocierilor anul acesta, pentru a se permite semnarea tratatului de aderare in prima parte a anului viitor.
Acestea vor circula intre orele 18.00 si 21.30, la intervale de sapte minute, si vor ajunge la intrarile in stadion din Bulevardul Pierre de Coubertin - strada Vatra Luminoasa si Bulevardul Basarabia.
Google il sarbatoreste cu un logo special pe matematicianul Pierre de Fermat REALITATEA.NET informeaza : Google il sarbatoreste pe Pierre de Fermat cu un logo special Pierre de Fermat este sarbatorit de Google cu un logo special. ... Pierre de Fermat (n.
Site-ul www.cinemagia.ro mentioneaza ca Jean-Paul Belmondo a fost pasionat inca din tinerete de box si fotbal. ... Timp de sase luni, Raymond Girard il va ajuta sa se pregateasca pentru concursul la Conservatoire d'art dramatique, unde, incepand din 1951, Jean-Paul Belmondo devine elevul lui Pierre Dux.
Parlamentul European a adoptat ieri Raportul privind aderarea Romaniei la UE redactat de Pierre Moscovici, cu 542 de voturi "pentru", 41 de voturi "impotriva" si 37 de abtineri. ... "Ne aflam intr-un moment-cheie ce marcheaza sfarsitul ultimului val de extindere a Uniunii", a declarat raportorul pentru Romania, Pierre Moscovici (foto).
Secretarul de stat pentru afaceri europene din Franta, Pierre Lellouche, a declarat la France Info ca in ciuda banilor europeni pe care ii primeste, Bucurestiul nu actioneaza pentru integrarea romilor, estimand ca in aceste conditii Romania nu poate intra in spatiul Schengen.
Ilie Sarbu, liderul Grupului Partidului Social Democrat din Senatul Romaniei, i-a transmis o scrisoare de felicitare d-lui Jean-Pierre Bel, Presedintele Grupului Socialist Francez cu ocazia victoriei in alegerile senatoriale din Franta.
• Jules Verne s-a nascut la Nantes, fiu al unui procuror, Pierre Verne si al sotiei sale, Sofia.
google-analytics.com