Cautare

1906 de rezultate pentru "pierderea gustului de pe limba" (4.25 secunde)
Locul in care stalinismul intalneste balcanismul (continuare) BAC-ul supravegheat de OSCE In Romania, copiii dau examenul de bacalaureat supravegheati de doi profesori si camere video. ... Intre timp, militia l-a arestat pentru "trafic de valuta" - n-a declarat salariile in lei moldovenesti ale profesorilor atunci cand a trecut "vama".
Saptamana aceasta se implinesc 45 de ani de la infiintarea Organizatiei Internationale a Francofoniei si 24 de ani de cand Romania a obtinut statutul de observator, in anul 1991, in cadrul organizatiei, iar in 1993 tara noastra a devenit membru al OIF cu drepturi depline.
Programul evenimentului cuprinde o intrevedere la Palatul Patriarhiei cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si cu membrii Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Romane, vineri, 31 mai 2019, de la ora 15:45.
Dialogul international - caci, in mod clar, a devenit international - asupra conflictului de pe Nistru promite sa devina mai interesant, dar Bucurestiul, oficial, continua sa ramana pe pozitia mutului. ... Ca ne-am retras de la negocieri si e greu sa mai revenim la masa tratativelor.
N-am nimic cu maghiarii din Romania, dar m-am plictisit de ei ca de mere padurete. Fac ce fac si arunca niste declaratii de ramai prost auzindu-i. Chiar nu si-or da seama cat sunt de penibili?
Presedintele Traian Basescu reuseste, chiar si cand iese la plimbare pe plaiurile mioritice, sa involbureze apele politicii dambovitene. Aflat prin Covasna, intr-o vizita neoficiala, etnicii maghiari i s-au plans ca odraslele lor nu prea au conditii sa invete limba romana.
Tipul de comedie pe care il abordeaza in spectacolele sale este "stand-up comedy", un gen inovator atat prin tematica abordata, cat si prin tehnica de joc, un spectacol in miscare, o comedie exponentiala, o provocare pentru "mintea" oamenilor. Printre spectacolele sale de succes se numara:
Limba Romana ramane limba oficiala a Republicii Moldova. Curtea Constitutionala de la Chisinau a respins sesizarea grupului socialistilor si comunistilor, partide proruse, privind revenirea la sintagma "limba moldoveneasca".
fiole, comprimate si multe alte informatii verificate din surse de incredere precum Wikipedia, dar si parerile oamenilor de pe forumuri. ... Toate informatiile Vitamina B3 mai este numita si vitamina PP, din limba engleza pellagra preventer, previne pelagra, niacina sau acid nicotinic.
Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale. In traditia araba, de vei visa ca ai bani inseamna ca si in realitate vei avea bani.
Dezlipirea de retina. Cit e de periculos?
Astazi este termenul-limita pana la care alesii locali trebuie sa-si depuna adeziunile la partide, ca urmare a intrarii in vigoare a noului Statut al alesilor locali, prin care trecerea la alt partid duce automat la pierderea mandatului obtinut la alegeri.
Institutul "Ovidiu Sincai" afirma, intr-o analiza asupra alegerilor prezidentiale, facuta publica duminica, sub titlul "Cezarul a invins!", ca principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoana si identifica o serie de greseli care au dus la pierderea strategica a competitiei.
Senatorul ILIE SARBU, liderul Grupului Parlamentar PSD+PC, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Pilotii orbi" pun alte biruri grele pe capul romanilor.
Cum s-au contrat Geoana cu Ponta pe sefia Senatului: ... Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.
Despre necesitatea realizarii unor reforme reale in activitatea partidelor politice ori in sensul reformarii clasei politice romanesti s-a discutat suficient de mult in toate mediile societatii. ... Unii ne asumam cu sinceritate si durere aceste nereusite, altii doar de ochii lumii” cu multa demagogie.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) isi pastreaza tinta de inflatie din acest an, ca si pe cea de anul viitor, desi recunoaste ca in cazul in care Guvernul va ceda la presiunile sindicatelor, indicele preturilor de consum o va lua razna.
Companiile din Romania pot pierde anual 150-200 de milioane de euro din cauza folosirii necontrolate a e-mailurilor. Si asta pentru ca principalul efect negativ al traficului gestionat incorect este pierderea de informatii, potrivit unui producator de solutii de mesagerie electronica.
Fostul director al Complexului Energetic (CE) de la Rovinari, Laurentiu Ciurel, acuza politizarea excesiva a managementului celor doua Complexuri Energetice de la Rovinari si Turceni, care ar fi condus la diminuarea drastica a profitului si chiar la aparitia pierderilor.
In cartea "Ia-ti portia de sanatate", Mihai Dragomir, initiatorul conceptului cardio mix in Romania, face cateva precizari legate de pierderea in greutate. "Atunci cand pierderea in greutate se blocheaza:
google-analytics.com