Cautare

1904 de rezultate pentru "pierderea gustului de pe limba" (8.56 secunde)
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
Viorel Dolha (Continuare) In 1717 domnul Moldovei, Mihai Racovita, atesta printr-un act o daruire de mosie facuta peste Nistru lui Apostol Leca (24). ... La retragerea rusilor acestia au luat cu ei pentru colonizari peste 100.000 de suflete.
Chat-ul si blog-ul sunt doua dintre mijloacele de comunicare la care va apela comisarul roman pentru multilingvism, Leonard Orban, pentru a determina tinerii sa invete mai multe limbi straine. Orban este ingrijorat de faptul ca peste jumatate din populatia Romaniei nu cunoaste alta limba decat cea materna.
Curtea de Apel Bucuresti a admis, vineri, cererea de inregistrare a Partidului Civic Maghiar - Magyar Polgari Part (PCM-MPP). Magistratii au respins astfel recursul Parchetului care contesta decizia Tribunalului prin care fusese admisa inregistrarea partidului inclusiv sub denumirea in limba maghiara.
Liderul PNL Varujan Vosganian (foto) a declarat aseara ca presedintele Traian Basescu nu trebuia sa aiba "o atitudine de aroganta" fata de romanii de peste Prut, care de multe ori au fost tratati ca niste rude mai mici.
Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a declarat ca partidul sau va depune eforturi pentru a impiedica acordarea de statut oficial pentru limba rusa.
Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa (foto), a anuntat joi, la Parlament, ca opozitia va depune o noua motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc, avand ca tema Legea educatiei, el dand asigurari ca, pana vineri, textul ce va fi redactat de fostul ministru al Invatamantului, Ecaterina Andronescu, va intruni toate semnaturile necesare.
pressalert.ro scrie ca astazi, in plenul Consiliului Judetean Timis, consilierii au sfidat legea si au votat un proiect de hotarare, desi erau constienti de faptul ca este ilegal modul in care procedeaza.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania In perioada 22 august- 6 septembrie, la sediul din str.
Inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune tematica de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea pieselor auto, controlul desfasurandu-se in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman, la 43 de agenti economici din judet.
Guvernul de la Roma a simplificat procedura care trebuie indeplinita de cetatenii romani ce vor sa munceasca in Italia si, in plus, a renuntat si la limitarea numarului de straini care pot fi angajati intr-un domeniu, potrivit Radio Romania.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza pina pe 26 februarie o actiune de preselectare a persoanelor care doresc sa lucreze in Germania. La preselectie se pot prezenta numai persoanele care au diploma de calificare pentru urmatoarele meserii:
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in perioada 9-14 februarie 2007, demararea unor controale cu privire la editarea de publicatii scolare, care au ca subiect "testarea nationala 2007" sau "examenul de bacalaureat 2007".
Ei au dezvoltat in Banie o companie care se ocupa cu vanzarea de carti on-line. Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China. Ii gasiti pe www.librarie.net.
Un titlu care contine cuvantul de mare interes "Eurovision" Recunosc, vai mie, nu m-am uitat la penibiliciunea numita Eurovision, faza pe sandokanarie. ... Si oricum am o viata de rahat si fara sa adaug cateva ceasuri de chin din ala.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, intitulata "Ziua Internationala a Limbii Materne", pe care o puteti citi in continuare. ... In 2008, printr-o rezolutie a Adunarii Generale a Natiunilor Unite, s-a instituit recunoasterea Zilei Internationale a Limbii Materne, fiind sarbatorita in fiecare an pe 21 februarie.
Canta de la 13 ani si are un tata celebru! Carmen, fiica lui Adi Minune, a mostenit talentul artistic de la parintele sau si are o voce pe masura pe care o pune in valoare in primul ei single, Domino”, care a fost lansat miercuri, 27 ianuarie.
Indiile negre De la Wikipedia, enciclopedia libera Indiile negre Informatii generale Autor: ... Les Indes noires Limba: Limba franceza Editura: ... 78213847 Cronologie Indiile negre (franceza Les Indes noires) este un roman scris de Jules Verne in 1877.
Carla's Dreams revine cu o piesa speciala pentru publicul vorbitor de limba rusa.
Inas Abo Altaheen s-a stabilit in Romania de la 13 ani. Vorbeste perfect limba romana, desi este araboaica. Este casatorita, are trei copii pe care i-a invatat limba romana, iar in casa lor se vorbeste atat limba araba, cat si limba romana.
google-analytics.com