Cautare

851 de rezultate pentru "pictura icoanelor pe lemn" (2.91 secunde)
La standul sau vizitatorii au achizitionat si icoane de lemn, cruci diferite - la 3, 5, 10 si 20 RON, cruci de purtat, linguri de lemn de cires - intre 35 - 40 RON, ornamente din sfoara impletita pentru ghivece - la 30, 35 si 65 RON, cruciulite de purtat la 2 - 3 RON, icoane de lemn - la 30, 50 si 120 RON.
Sunt icoane facute pe oua din lemn, cu acrilice si tempera, icoane pe coji de oua lipite pe lemn, icoane pe piele si icoane pe lemn.
La targul asta scaunelele din lemn - de la 100 Ron la 450 Ron.
Tristetea si durerea sufleteasca (ce corespund elementului metal) controleaza furia (este asociata elementului lemn). ... - Dureri de cap - Ameteli - Cresterea tensiunii - Atac vascular cerebral - Irascibilitate - Eructatii - Suspine - Menstruatie neregulata Energia ficatului (lemn) ataca splina si stomacul (pamant).
Defrisarea ilegala a padurilor si contrabanda cu lemn au dat bataie de cap autoritatilor in ultimii ani. ... Bineinteles, vor scadea taierile ilegale de paduri si, de asemenea, se va diminua contrabanda cu lemn", ne-a declarat ieri Simion Maftei, directorul general al Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva.
Pe lânga rabdare si multa munca, pentru a transforma o afacere simpla în una de succes este nevoie si de o idee inovatoare.Firma Rogabri Impex are ca domeniu de activitate producerea de ferestre si usi de interior din lemn stratificat si masiv.
O firma din Arad va exporta in China traverse din lemn pentru calea ferata in valoare de aproximativ 6 milioane de euro, in baza unui acord semnat cu o companie care activeaza in domeniul feroviar.
"Am adus obiecte din lemn:
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I le puteti gasi pe maicutele de la Manastirea Pucioasa. Acestea au venit cu crucifixuri pictate viu colorat pe lemn si icoane superbe.
"Avem obiecte din lemn facute de mine, de sotul meu si de copiii nostri: linguri de mancat, scaunele din lemn - 50 RON, vase, platouri pentru mancare, linguri cu farfurie - la 10 RON si linguri mari, sculptate - la 15 RON", ne-a spus Vita Lepadatu.
coliere din argila, margele de lemn pictate, bratari de lemn pictate, brose din piele", ne-a spus Cristina Stefanescu. ... Un sirag de margele de lemn costa intre 15 - 20 RON, iar un colier din argila pictata costa 15 RON. O puteti contacta pe Cristina Stefanescu pe e-mail:
Orice lemn este bun pentru sculptura, pentru ca este lasat de la Dumnezeu. ... Am adus multi cercei sculptati in lemn, cu motive traditionale si geometrice.
La targul ce are loc de Sfintii Mihail si Gavriil in curtea MTR, participa si sculptorul in lemn Jorj Dimitriu. ... Lucrez ceramica de vreo 30 de ani si lemn cioplesc de vreo 7-8 ani.
"Avem obiecte din lemn facute de mine, de sotul meu si de copiii nostri: linguri de mancat, scaunele din lemn - 50 RON, vase, platouri pentru mancare, linguri cu farfurie - la 10 RON si linguri mari, sculptate - la 15 RON", ne-a spus Vita Lepadatu.
Locurile de joaca sunt imprejmuite cu gard din lemn finisat rotund. ... Pasarela preia vizitatorul de pe aleea principala si urca cu o panta de maxim 8% pana la o inaltime de 6 m deasupra solului, oferind o imagine panoramica asupra parcului.
Am considerat de cuviinta sa vorbim putin de metodele de construire din Romania sau mai bine zis de materialele de constructii la care apelau romanii pe vremuri. ... - pe o structura din lemn, iar compartimentarile se fac cu ziduri de chirpici ce se sprijina pe fundatii din piatra.
Din Maramures puteti degusta prajituri traditionale atestate, miere de la Stupina Onea dar si preparate din carne mangalita, din Harghita dulceturi si siropuri traditionale de pe Dealurile Martanusului si Kurtos Kolac, din Moldova Cozonac Domnesc si Cozonac Bujor, aliverci si poale-n brau, preparate din carne de la Gust de Bucovina, din Vrancea vinuri de Panciu, din Arges branzeturi si cascavaluri de Albota, tuica de Cuca, turta dulce din Pitesti si zacusti de la Poiana Fermecata, , prajituri de la Braila.
Din Maramures puteti degusta prajituri tradiționale atestate, miere de la Stupina Onea dar si preparate din carne mangalița, din Harghita dulceturi si siropuri traditionale de pe Dealurile Martanusului si Kurtos Kolac, din Moldova Cozonac Domnesc si Cozonac Bujor, aliverci ssi poale-n brau, preparate din carne de la Gust de Bucovina, din Vrancea vinuri de Panciu, din Arges branzeturi si cascavaluri de Albota, tuica de Cuca, turta dulce din Pitesti si zacusti de la Poiana Fermecata, prajituri de la Braila.
Am crezut, pana nu demult, ca numai pe vremea lui' nea Nicu romanii aveau un limbaj de lemn, specific de altfel comunistilor, sau ce naiba or fi fost aia din vremurile apuse.
"Am venit la MTR cu ceramica pictata, casete pictate din lemn, cani, sfesnice pictate, tartacute pictate - la 20 RON, cu elemente din Cucuteni si din arta populara, casete pentru bijuterii in stil sasesc, la 20 RON, 30 RON si 40 RON, vase pictate - la 25 RON, 40 RON si 95 RON (un ou mare, pictat), ceainice si doua cani pictate - la 90 RON", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
google-analytics.com