Cautare

851 de rezultate pentru "pictura icoanelor pe lemn" (4.94 secunde)
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
pastravul afumat de la Doftana, dulceturile, siropurile si zacustile din Bunghea de jos, judetul Arges si legumele si fructele proaspete de la Voinesti, judetul Dambovita Asteptam mesteri vestiti de la Cluj, iconari cu icoane pe lemn si pe sticla care ne vor dezvalui din arta mestesugului, ceramisti, mesteri olteni cu straie traditionale si cioplitori in lemn, cusatorese si incondeietoare din Moldova si Bucovina, sticlari, caldarari de la Sibiu, mesterite cu tesaturi de la Sapanta si Sighisoara.
Incepand cu 11 pana pe 19 aprilie, va invitam in lumea mesterilor populari, a artei traditionale de incondeiere a oualelor, in universul spiritual al icoanelor pictate pe sticla sau lemn, a vaselor din ceramica sau sculpturilor in lemn.
Silviu Stoicescu a fost prezent recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu icoane pe lemn pictate cu tempera (facute de un prieten), dar si cu avioane, corabii si submarine din lemn foarte frumoase. "La un avion din lemn lucrez 40 de ore!
La Zilele Municipiului Calarasi participa si Stana Dumitru cu produse traditionale din lemn. ... Am venit cu produse traditionale idn lemn:
Tudor Manciulea a venit cu noutati precum ceasuri de lemn pictate pe lemn pictate, cufere de lemn, oglinzi de lemn pictate, cruci din lemn,casete din lemn pictate.
Daca va ganditi sa va construiti o casa si vreti sa cheltuiti cat mai putini bani, atunci specialistii recomanda casa din lemn.
"Am adus obiecte din lemn:
Printre obiectele cu care au venit, s-au numarat si lazile de zestre sculptate in lemn.
La standul sau, iubitorii de arta au admirat si achizitionat obiecte sculptate in lemn de Viorel Bangala:
Emil Milasan din Targu Mures sculpteaza in lemn obiecte superbe pe care le vinde apoi la targurile mestesugarilor din Bucuresti, dar si din alte orase ale tarii. ... "De peste 30 de ani sculptez in lemn.
viniluri pictate cu instrumente muzicale, cu motoare, masini de cursa (pe suport de lemn) - 55 RON, un mic vitraliu gen ceas (gargarita, copac pictate in ulei) - 45 RON, tablou din lemn cu un cal sculptat - 1.750 RON, un leu heraldic, cu rama sculptata in lemn - 2.950 RON, un opritor de carte cu instrument muzical (pe lemn) - 230 RON, o motocicleta si o masina pictate in ulei (cu suport de lemn) - la 75 RON si 125 RON, oi din blana arfiticiala sculptate in lemn, cu urechi miscatoare - la 350 RON fiecare, blazoane din metal (o barza, un rac, un cal) - 450 RON, mozaicuri cu diverse forme (chitara, pisica) - 550 RON, o bufnita - 550 RON, o oglinda in lemn - 450 RON (facuta dupa dorinta clientului).
Sculptorul Rudolf Walter a participat recent cu sculpturi in lemn la targul traditional organizat de Fundatia Kogaion in curtea Muzeului Taranului Roman. Sculpturile mele sunt pe lemn de tei, pe care se pune desenul, se taie la traforaj numai de mana si incep dupa aceea sa sculptez in lemn.
obiecte din ceramica, tesaturi, icoane, podoabe, obiecte din lemn. In Targ, publicul va putea asista si la demonstratii de incondeiat oua, cioplit in lemn, tesut si pictura pe sticla. ... CURS DE PICTURA PE MATASE Art & Hobby Studio pregateste un nou atelier interesant.
Targuri cu preparate traditionale din peste, prezentarea artei culinare specifice Deltei Dunarii, concerte de muzica sacra si folclorica, piese de teatru pentru copii, atelierele de creatie pentru olarit, incondeierea oualor sau pictura icoanelor sunt pregatite in Capitala de Sarbatoarea Floriilor.
fotografia si pictura. Ea a publicat pe Facebook un anunt privind vernisajul primei sale expozitii de pictura: ... Debutul meu in lumea artei, la prima mea expozitie de pictura, intitulata FEMINISTICE!
Evenimentul marcheaza trei recorduri pe piata de arta din Romania: ... Opera, datata 1902, apartine fazei tarzii a creatiei maestrului si este emblematica pentru sinteza si simbolistica pe care le dobandeste stilul de maturitate al lui Grigorescu.
Evenimentul reuneste, intr-un singur spatiu, un program complex, distractiv, relaxant si interactiv vizand mai multe arii din viata de zi cu zi a femeii urbane, de la dezvoltarea personala la timp liber, de la cursuri motivationale pana la ateliere organizate de profesionisti din domeniile art&deco, aranjamente florale, pictura sau cel al dansului.
- De cand esti pasionat de pictura si cum a inceput totul? - Desenez de cand ma stiu, dar primele lectii adevarate, le-am primit incepand cu anul 1980, cand am avut sansa de a avea ca profesor de desen, in scoala generala, pe renumitul sculptor Vasile Ivan!
Georgiana Serban) Muzeul Municipal Calarasi gazduieste expozitia de pictura a artistei Cornelia Victoria Dedu.
google-analytics.com