Cautare

851 de rezultate pentru "pictura icoanelor pe lemn" (2.81 secunde)
Am un atelier de pictura pe lemn si incerc sa readuc traditiile picturii sasesti pe obiecte decorative si unde impreuna cu copiii de la cercul de pictura de la parohia Ghermanesti, incercam sa facem niste lucruri minunate.
Analistii economici apreciaza ca firmele din acest sector vor reactiona prin scumpirea produselor finite vandute pe piata.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. Acesta isi expune sculpturile in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau, in cadrul expozitiei de la Sala Dalles.
"Din 1994 fac sculptura in lemn! ... Am venit pentru prima data la Muzeul Taranului Roman, cu sculpturi in lemn, precum:
Biserica de lemn a Manastirii Sapanta-Peri este cea mai inalta biserica de lemn din lume. Constructia are o inaltime totala de 78 metri, se afla pe malul Tisei si fost realizata intre anii 1998 si 2003. ... Cea mai inalta biserica de lemn din lume:
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. Acesta isi expune in cadrul expozitiei Festivalul Primaverii de la Sala Dalles sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
"Ca noutati, am adus la acest targ sculpturi in lemn, iepurasi pictati, din lemn, care merg pe panta - la 30 RON, mobilier de jucarie, tot din lemn si excavatoare din lemn. Am un stand cu jucarii din lemn facute de mine.
Emil Milasan din Targu Mures sculpteaza in lemn obiecte superbe pe care le vinde apoi la targurile mestesugarilor din Bucuresti, dar si din alte orase ale tarii. ... "De peste 30 de ani sculptez in lemn.
In luna septembrie, chiar de Ziua Crucii, la Muzeul Taranului Roman bucurestenii au putut admira si achizitiona crucifixuri din lemn pictate, de diverse dimensiuni si modele, create de membrii Atelierului de creatie de la Pucioasa. ... Puteti sa le achizitionati si la expozitia organizata pe 11 octombrie, la Sala Dalles.
Am adus la stand obiecte sculptate in lemn:
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc a participat recent la targul traditional organizat de Muzeul Taranului Roman, cu jucarii din lemn superbe.
Andrei Burtea s-a apucat sa sculpteze in lemn in urma cu patru luni. ... Am investit zeci de mii de euro in sculele cu care sculptez si culorile pe care le folosesc sunt preparate de mine", isi incepe Andrei Burtea povestea.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul expozitiei de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. Acesta isi expune in cadrul expozitiei organizate cu prilejul sarbatorilor pascale, de la Sala Dalles, sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Stelian Cristea de la Opaline Crafts creeaza diverse obiecte frumoase si inedite din vitraliu, lemn, cupru, precum pandante din sticla de vitraliu, inele din lemn si cercei din lemn si rasina si bratari de cupru.
Vita Lepadatu disi sotul ei, Iordan Lepadatu, din Valcea, participa in acest week-end la targul traditional Piata Taraneasca din Amzei, cu obiecte cioplite in lemn. ... "Avem obiecte din lemn facute de mine, de sotul meu si de copiii nostri:
Google si-a schimbat, miercuri, logoul pentru a marca 172 de ani de la nasterea pictorului francez Paul Cezanne, in locul cunoscutului logo al motorului de cautare fiind publicata o pictura cu natura moarta (foto), realizata in stilul postimpresionist al artistului.
Artista ii invita pe pasionatii de arta sa vada tablourile si pozele de la expozitie pe site-ul ei: ... "Spatii", la Editura Muzeului Literaturii Romane, (2003) / Expozitia personala de pictura la biserica "Doamna Oltea" in saptamana patimilor, 5-10 aprilie, 2004, cu tema:
La mine nu e nimic separat, nu pot sa fac distinctie sau ruptura in forul meu interior, intre teologie, matematica, filosofie, poezie, pictura, gand, la mine sunt impreuna, in interiorul meu e un tot, e ca si cand eu as fi un lac in care curg mai multe izvoare.
ea s-a construit pe stanca ce se gaseste in extremitatea vestica a padurii de pietre si este cea mai mare din regiunea Meteorei.
google-analytics.com