Cautare

851 de rezultate pentru "pictura icoanelor pe lemn" (3.51 secunde)
Scandalul prezentei icoanelor religioase in scoli declansat de un oarecare profesor de filozofie din Moldova a ocupat destul spatiu in mass-media.
Pe site-ul www.tpu.ro, la sectiunea Arta si cultura, am citit o conversatie desfasurata sub genericul: SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA? ... Puteti citi in continuare acest dialog, pe tema: SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA?
Teodor RADUCAN (Nascut la 4 iulie 1938, in Bucuresti) artist vizual cu specializarea pictura.
Pentru ca pana acum nu am mai vazut nici una dintre ele, noi aveam in plan vizitarea catorva dintre perlele ortodoxiei romanesti din Baragan, asa incat Manastirea Coslogeni, pana nu de mult doar schit, a fost unul dintre obiectivele noastre, primul de acest gen de pe lista.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. In cadrul expozitiei de la Sala Dalles, acesta expune si vinde sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Pasiunea mea, pictura (Autoare: Irina Bartolomeu) M-am apucat de pictura dintr-o joaca. ... De la floricelele desenate in joaca pe marginea caietului, am ajuns la zeci de coli de hartie pe care mi-am exersat mana. ... Am inceput cu acrilice si lemn. Bile, cutii si placaje din lemn.
Suportul icoanelor este din lemn imbinat clasa A-B, esenta de tei (tylia cordata), care este testat sa nu contina defecte de structura cum ar fi crapaturi, putregai, mucegaiuri. ... Pictura este facuta in culori acrilice, care sunt net superioare celor folosite in vechime.
Rosetti, nr.5, Bucuresti), a avut loc vernisajul expozitiei de pictura 'Gratie si Miscare', semnata de Vali Irina Ciobanu. Toti iubitorii de arta pot vizita in perioada 9-22 mai 2013, expozitia de pictura ' Gratie si Miscare '.
Pe Florin Poptean il gasiti la standul sau amenajat in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Lucrez titireze din lemn care costa intre 5 RON - 35 RON, in functie de dimensiune, detalii, complexitatea si finisajul lor", isi incepe povestea Florin Poptean.
Sculptez in lemn obiecte de cand eram mic. ... Fac linguri de lemn sculptate, la 100 RON si au motive traditionale:
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. Acesta isi expune sculpturile in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau, in cadrul expozitiei de la Sala Dalles organizata de Valentine‘s Day pana pe 14 februarie inclusiv.
"Pictura nu este facuta ca sa decoreze apartamentul. Pictura este un instrument de razboi pentru atacul de aparare contra inamicului".
Poeta s-a nascut pe 12 august 1971, la Podriga, in judetul Botosani. ... Pe langa literatura, televiziune si munca de dascal, Victorita Dutu mai are inca o preocupare - pictura. ... - Pe mine nu ma publicati?
Viorel Marian, din Suceava, are un stand cu obiecte de arta populara sculptate in lemn, la Targul mesterilor iconari si cruceri de la MTR. Am cruci sculptate in lemn si linguri traforate, cu simbolul crucii pe ele.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. De curand, isi expune in cadrul expozitiei de la Sala Dalles sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Lemn cu Dor participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... Acestea sunt din lemn naturale.
Ziua Dobrogei, celebrata prin pictura Mai multi elevi din Capitala vor strabate Dobrogea, incepand de saptamana viitoare, pentru a celebra, prin pictura, ziua acestei stravechi regiuni, vatra multimilenara pentru numeroase culturi si popoare.
Am descoperit pe Facebook o imagine frumoasa a Calarasiului de alatadata. Este de fapt o pictura a unor vapoare in port. Pictura este realizata in anul 1903 de Tache Papandriafil, un ulei pe carton 32x48 cm, vanduta la Artmax cu 750 de euro.
google-analytics.com