Cautare

7686 de rezultate pentru "piata obor" (3.33 secunde)
Nefiind suficient de informati, cumparatorii considera ca vechea piata a fost desfiintata. ... Multi dintre cumparatorii care veneau in mod frecvent, cand vad ca piata a fost demolata, cred ca de fapt s-a desfiintat si nu ne mai cauta.
Pe plan local, valoarea pietei de jocuri pentru PC si console nu a depasit anul trecut zece milioane de euro, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International, dar a apreciat ca piata este în curs de dezvoltare si cunoaste un anumit ritm de crestere.„Piata locala a jocurilor se afla, deocamdata, în dezvoltare, dar cunoaste un trend ascendent, pe masura ce românii devin din ce în ce mai interesati de produsele dedicate activitatilor de fun&leisure în general.
Guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu a declarat, luni, ca disfunctionalitatile aparute in ultima perioada pe piata monetara, unde dobanzile interbancare au crescut cu mult peste rata lombard, sunt temporare, iar piata le va corecta in timp.
Dupa o analiza în mediul de afaceri doljean si dupa ce specialistii au facut previziuni pe temele abordate de GdS, a rezultat ca piata serviciilor va cunoaste cea mai buna dezvoltare la anul. ... La fel si piata medicamentelor.
Evaluarea imobilelor intampina dificultati in perioada de criza din cauza ca tranzactiile imobiliare sunt tot mai rare, iar pretul de piata nu poate fi determinat cu exactitate. Specialistii au explicat pentru GdS cum se stabileste valoarea reala a caselor si terenurilor pe o piata unde cumparatorul dicteaza pretul.
In Piata Victoriei din Bucuresti, capitala Romaniei, 50.000 de oameni s-au strans miercuri 19 mai 2010, nemultumiti de masurile de austeritate dictate de presedintele Basescu si de Guvern, iar liderii sindicalistilor ameninta ca pe 31 mai 2010 vor intra in greva general si se vor aduna din nou in Piata Victoriei pe care nu o vor mai parasi daca guvernantii nu inteleg semnalul dat de ei miercuri si nu-si dau demisia.
euro Garanti Bank, subsidiara locala a grupului turc cu acelasi nume, a lansat pe piata din Turcia o emisiune de certificate cu discount in valoare de 100 de milioane de lire turcesti (circa 40 mil.
Specialistii de pe piata de capital au aratat, pentru GdS, ce ne asteapta si cum va fi afectata economia de caderile de pe Burse.
Dupa ce va fi gata, noua artera va permite traversarea Bucurestiului de la nord la sud, pe traseul Piata Victoriei - Piata Cosbuc in maximum 20 minute. Bulevardul va decongestiona si fluidiza traficul in toata zona centrala, in principal in zonele Gara de Nord, Piata Victoriei, Piata Virgiliu, Str.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
in Romania il reprezinta cifra de afaceri a companiei Media Cafe, reprezentantul exclusiv al companiei americane pe piata locala pentru vanzarea de reclama in reteaua Yahoo!.
Ion Mihalache, Piata Victoriei, Str. ... Buzesti, Piata Victoriei, Bd. ... • Linia de tramvaie 42 va functiona intre "Piata Presei" si "Gara de Nord", pe traseul: ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Garii de Nord, Piata Garii de Nord, Cal.
Ca in fiecare an, autobuzele circula zilnic, la intervale de 20-25 de minute, pe traseul cuprins intre Piata Presei si Piata Unirii.
Bancile vind euro intr-o veselie pacalitoare, deoarece se apreciaza ca asa se dezvolta sansele de a se exercita presiuni in sensul scaderii cotatiilor - fapt demonstrat in zilele cind BNR a intervenit pe piata monetara si valutara.
• Incepand din data de 26 octombrie 2010, ora 20.00, va fi restrictionata parcarea autovehiculelor in Piata Victoriei, Piata Constitutiei, alveolele de pe Soseaua Kiseleff si de pe traseul de deplasare a manifestantilor, inclusiv pe Bulevardul Unirii si Bulevardul Libertatii.
1000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei Peste 10.000 de persoane sunt asteptate la mitingul care a fost demarat incepand cu orele 11, miercuri, in Piata Victoriei. ... Piata Presei Libere - bd. Kiseleff - Piata Arcul de Triumf - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor - sos.
Oprescu a avut aceasta revelatie facuta in mijlocul pietei Bucur-Obor, cu ocazia demararii unei campanii nationale a PSD impotriva Aliantei PNL-PD.
Inundatiile s-ar putea sa inece si anticipatele Participanti la un adevarat poker politic sau la o partida de „alba-neagra” stil Obor, politicenii mioritici sunt in mod evident depasiti de evenimentele din ultimele zile.
"In spiritul motiunii, reiese ca sub guvernarea PSD, muncitorii si-au construit case, au mancat caviar si si-au cumparat din obor picturi celebre in fiecare duminica, privind cu sictir social-democrat la problemele integrarii europene", continua pamfletul liberal.
google-analytics.com