Cautare

7683 de rezultate pentru "piata obor" (2.79 secunde)
"Va propun sa mergem in Piata Obor si sa intrebam oamenii ce aleg, vot uninominal sau sistem proportional sau mixt.
De-a lungul anilor, compania Bosch a devenit celebra pentru organizarea de ateliere de bricolaj in cele mai neconventionale locuri, de la magazinele de bricolaj ale partenerilor la discoteci, scoli, mall-uri, parcuri, ceainarii sau chiar piata Obor.
Nivelul chiriilor din Bucuresti, pentru acelasi tip de locuinta (garsoniera, apartament cu 2, 3 sau 4 camere) depinde foarte mult de zona de amplasare a acestora, in Sectorul 6 (Militari, Drumul Taberei, Giulesti, Ghencea, Crangasi) gasindu-se cele mai mici preturi, in timp ce in Sectorul 1 (Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Domenii, Dorobanti, Victoriei, Floreasca, Gara de Nord, Banul Manta, Pajura, Pipera, Primaverii, Piata Romana) sunt cele mai mari.
De multi ani sunt colectionar, iar de la 10 ani (din anii ‘80) merg la targurile din Piata Obor si din 2003 particip la targul din Munchen.
In week-endul viitor, acesta va fi prezent la targul anticarilor si colectionarilor organizat in Piata Obor. Dar, pana atunci, il gasiti la standul sau din cadrul targului de la MTR.
Batranica evazionista de la Obor / de Silviu Iliuta / cele mai recente aticole-facebook/cronicipebune ...este tot acolo. ... Tocmai fusese la Nissa, la magazinul din Piata Romana, nu pe malul Mediteranei.
In plus, anul acesta, s-au alaturat concursului si scolile din orasul Piatra-Neamt, unde s-a deschis cel mai nou magazin al companiei, dar si scolile din proximitatea celor mai noi hipermarkeuri Carrefour din Bucuresti, Veranda " zona Piata Bucur Obor si ParkLake " zona Vitan.
Stefan cel Mare, Obor, Calea Mosilor, Piata Sfantul Gheorghe si retur, in intervalul orar 11.00 - 13.00. Vehiculele care participa la parada sunt tramvaie de epoca, modificate in cadrul Uzinei de Reparatii a RATB.
Salajul sustine ca s-a votat "ca in Piata Obor" si ca desemnarea noului presedinte s-a facut "in mod mojic". Hunedoara se declara "suparata si dezamagita".
In urma cu ceva timp, mai exact la data de 21 septembrie 2011, Steliana Plesea, mama lui Carmen Plesea, care detine o agentie de fotomodele Kao Fashion, a fost atacata de un individ suspect in zona Pietei Obor.
Ademeniti de vremea buna si de mirosul traditional, oamenii au luat cu asalt gratarele incinse din Piata Obor si din Parcul IOR.
Chiar daca produsele de sezon de tipul bradutilor si al Mosilor de ciocolata se vand un pic mai bine decat anul trecut, cota de piata a produselor in cauza ramane sub 1%.
Cu sau fara interventia bancii centrale pe piata imobiliara, specialistii estimeaza ca preturile la imobile vor cunoaste, o data cu aderarea, corectii importante in jos.
Peste 60% din piata autohtona a mezelurilor este dominata de cinci mari producatori, care isi disputa anual in jur de 600 de milioane de euro.
Cu alte cuvinte, cei care lucreaza cu bancile trebuie sa fie informati despre pozitia lor pe piata. De aceea, orice clasament al institutiilor de credit este binevenit, mai ales ca in ultimii ani au aparut multe banci comerciale noi, mai mici, care insa cuceresc cote de piata importante.
Pana in prezent Romania a beneficiat de o protectie "naturala" in fata imigratiei fortei de munca din strainatate, cauza reprezentand-o salariile extrem de mici practicate pe piata autohtona a fortei de munca.
Cea de-a patra banca comerciala din sistem, BCR, poate sa lanseze pe piata produse de creditare în conditii „relaxate“. ... „Piata a început deja sa reactioneze de la aparitia acestor zvonuri.
Dobanzile la imprumuturile luate de companii si populatie vor creste in urmatoarele luni, ca efect al majorarii ratelor pe piata interbancara, a declarat joia trecuta Rozalia Pal, senior economist la Unicredit Tiriac Bank.
BNR a intervenit pe piata, atragând 1,07 miliarde de lei în depozite cu scadenta la o saptamâna, la o dobânda de 8% pe an.  Leul s-a depreciat din nou ieri cu 1,12% pâna la 3,7619 lei/euro fata de cursul de referinta de 3,7202 lei/euro, anuntat luni de Banca Nationala.
Daca pana acum o piata de gros care sa corespunda standardelor europene si mai ales produse comercializate dupa regulile comunitare reprezentau doar vise, pana in august 2009 vor deveni realitate, pentru ca piata de gros de pe Calea Basarabiei urmeaza sa fie extinsa prin constructia unei noi hale de legume si fructe cu o suprafata de 756 de metri patrati, o hala de sortare de 312 metri patrati, dar si a altor parcari destinate TIR-urilor, toate cu fonduri europene, astfel incat suprafata totala sa ajunga la 21.000 de metri patrati.
google-analytics.com