Cautare

7686 de rezultate pentru "piata obor" (3.51 secunde)
El s-a aflat ieri in Piata Obor in campania pe care au declansat-o social-democratii pentru strangerea de semnaturi pentru introducerea votului uninominal. ... In dimineata zilei de ieri, gospodinele si pensionarii care-si fac piata in Obor au dat aici peste Mircea Geoana.
Piata Obor din Bucuresti a fost data exemplu de o jurnalista de la Financial Times. Jurnalista a scris ca Piata Obor este una dintre favoritele ei din Europa.
giratoriul de la Consul trebuia musai semaforizat, fiindca este o mare piata urbana. ... In Bucuresti sunt enumerate ca exemple Piata Universitatii, Piata Sudului, Piata Obor, Piata Aviatorilor etc. In Ploiesti - Piata Eroilor, in Iasi - Piata Eminescu etc.
Palatul Cercului Militar - B-dul Regina Elisabeta - Piata Operei - B.dul Eroilor Sanitari - B-dul Eroilor - str. ... Cotroceni - Piata Leu - B-dul Vasile Milea - sediul Regimentului 30 Garda si Protocol "Mihai Viteazul".
In 14 decembrie, la Sucursalele Unirii si Marriott, in 15 decembrie la Bucur Obor si Pantelimon, in 16 decembrie la Universitate si Piata Victoriei, in 17 decembrie la Agentia 1 Mai si Sucursala din Otopeni, in 18 decembrie la Sucursala Militari vine, vine… Mos Craciun la Banca Transilvania.
Parcul Obor -Primaria Sectorului 2; ... Piata Obor. Toate fantanile de mare adancime ale Primariei Sectorului 2 au buletine de analiza eliberate de catre Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti care atesta ca apa este buna pentru consumul populatiei.
Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Piata Unirii; ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos.
Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Piata Unirii; ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos.
Restrictii de trafic cu ocazia Maratonului International Bucuresti Sambata si duminica Maratonul International Bucuresti va lua startul din Piata Constitutiei. Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Libertatii -Piata Constitutiei.
Luminile de sarbatori in Bucuresti se aprind joi, la ora 19.00, in Piata Constitutiei. ... Carla Dinu) Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse joi 1 decembrie, ora 19:00, din Piata Constitutiei, de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.
O femeie din cartierul bucurestean Obor a fost gasita pe strada fara suflare. Se pare ca aceasta a cazut de la o unaltime apreciabila, de la un etaj superior al unui bloc, ceea ce i-ar fi cauzat decesul.
Documentul prevede, printre altele, modernizarea infrastructurii feroviare a Bucurestiului si legatura prin tunel a Garii de Nord cu Gara de Sud si Gara Obor.
Activitatile vor demara odata cu deschiderea centrului comercial in zona Obor din Bucuresti, in ultimul trimestru al acestui an, cand va fi amplasat si un punct de informare al Fundatiei in mall. ... Ne dorim sa ne alaturam zonei Obor, sa oferim locuitorilor noi optiuni pentru cumparaturi.
Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. Stefan cel Mare - Bd.
Ferdinand I catre P-ta Bucur Obor. Cand a ajuns la intrarea in Pasajul Bucur Obor, a surprins si accidentat pe N.
La data de 16.05.2011, in jurul orelor 06.40, Sectia 8 politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 al sectorului 2, cu privire la faptul ca pe pasajul Obor se afla un barbat care ameninta ca se arunca de pe grilajul metalic.
Piata muncii din constructii se confrunta cu o criza care se acutizeaza de la o zi la alta.
Consiliul Concurentei a luat la puricat cele zece banci care stabilesc ROBID si ROBOR, suspectate ca au tinut sus în mod artificial ratele dobânzilor si au transmis clientilor costuri mari si nejustificate.În conditiile în care, în ultimul timp, au fost sesizate o serie de nereguli pe piata interbancara, Consiliul Concurentei (CC) a declansat din oficiu o investigatie având ca obiect o posibila întelegere între anumiti agenti economici activi pe piata serviciilor bancare si interbancare, practica interzisa de Legea Concurentei.
Bucharest RUNNING CLUB informeaza ca in intervalul 13-14 mai 2017 va organiza cea de-a Sasea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, cu punctul central in Piata Constitutiei. ... Unirii, ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd I.C.
pe de o parte aderarea va conduce la o sporire a concurentei deja acerbe pe piata financiara romaneasca, iar pe de alta parte enormele fluxuri de capital care vor intra in tara noastra dupa 1 ianuarie 2007 fie sub forma fondurilor europene structurale (peste 35 mld.
google-analytics.com