Cautare

67977 de rezultate pentru "petruta care sa spanzurat pe data de 17 12 2009 din braila" (7.29 secunde)
Scene brutale, agresiuni verbale, violenta fizica, lovituri de cutit, mascati, sange - toate astea asigura audiente mari. Asa ca toate televiziunile se inghesuie sa ofere telespectatorilor marfa atat de cautata.
Un barbat din Iasi si-a injunghiat iubita care a incercat sa-l opreasca sa se sinucida, apoi si-a dat foc si s-a spanzurat
Presedintele PSD, Mircea Geoana, s-a aratat ingrijorat de faptul ca taberele politice au recurs in campania pentru referendum la un limbaj mult prea violent si a facut un apel la toti politicienii in vederea stoparii accentelor de "demonizare a adversarilor politici".
Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu i-a transmis luni, prin intermediul presei, presedintelui Traian Basescu, rugamintea de a depasi adversitatile politice si de a promulga legea referitoare la persoanele evacuate din casele nationalizate, adoptata de Parlament.
Directorul Gazprom care a fugit din Rusia dupa invadarea Ucrainei cere judecarea si executarea lui Vladimir Putin.
Un postas si-a pus capat zilelor dupa ce a fost acuzat ca ar fi furat peste 130.000i de lei din pensii si alocatii. Barbatul s-a spanzurat dupa ce locuitorii comunei Draguseni l-au reclamat pentru ca ar fi fugit cu banii.
Barbatul locuia impreuna cu iubita lui in localitatea Dobra si, din spusele apropiatilor, se pare ca era in depresie de ceva timp, dupa ce, in decurs de doi ani, si-a pierdut ambii parinti
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat in aceasta luna 309 unitati locative finantate in cadrul Programului de constructii Locuinte pentru tineri.
Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in intervalul 27 Februarie - 12 Martie 2017:
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 Iunie sa reintregim salariile bugetarilor Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca se cauta soluții pentru ca in jurul datei de 1 Iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. Primii doi presedinti - Ion Iliescu si Emil Constantinescu - au promovat pe fata sau mascat, unele solutii economice.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
Astfel, anul viitor a fost declarat "Anul european al inovarii", ocazie cu care antrepenorii vor beneficia de o serie de facilitati. Intreprinderile mici si mijlocii din Romania vor primi mai mult sprijin din partea Uniunii Europene.
Investitiile straine directe au scazut anul trecut cu 48%, la 4,9 miliarde de euro.
Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a crescut in primul semestru al anului cu 1094%, comparativ cu perioada ianuarie - iunie 2008, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).
Agerpres informeaza ca Senatul a adoptat, marti, cu 55 de voturi pentru, 49 impotriva si nicio abtinere, proiectul de lege de ratificare a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International.
Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, nominalizata la Premiile PEN America (Autoare: Rodica Mitu) Romanul Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, se afla pe lista nominalizarilor la Premiile PEN America, editia 2018, la sectiunea de traduceri (carte de fictiune)/ PEN Translation Prize.
PE promoveaza alegerile europene pe site-urile de comunicare sociala. Principalul mesaj il constituie data alegerilor si impactul deciziilor parlamentului in viata de zi cu zi a europenilor. In perspectiva alegerilor europene din 4-7 iunie, Parlamentul European si-a creat propriile profiluri pe site-urile de comunicare sociala (Facebook, MySpace si Flickr).
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
google-analytics.com