Cautare

67977 de rezultate pentru "petruta care sa spanzurat pe data de 17 12 2009 din braila" (6.46 secunde)
Pe 17 iunie a intrat in vigoare un nou regim de declarare derogatoriu pentru firmele aflate in inactivitate temporara. Conform normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal, impozitul forfetar nu se aplica societatilor comerciale care se afla in inactivitate temporara.
Senatorul Dan Voiculescu il acuza pe premierul Emil Boc ca a furnizat Parlamentului informatii false sub semnatura oficiala Senatorul Dan Voiculescu intentioneaza sa solicite demararea procedurilor parlamentare pentru inceperea urmaririi penale impotriva premierului Emil Boc.
Miscarea de Rezistenta: ... Magda Marincovici) Medicul Sivia Nica este sefa Unitatii de Primiri Urgenta (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB). ... 15 octombrie) este ziua domniei sale de nastere si ii dorim tot binele din lume.
Serialul realizat de prof. dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea: PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT.
Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare.
Catalina Adriana T., o tanara din localitatea Roata de Jos din Giurgiu, a recurs la un gest extrem. Studenta de 21 de ani a fost gasita spanzurata intr-un sopron din gospodaria parintilor ei.
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. Dotarile pe baza carora Petromar a obtinut autorizatia de mediu au fost inchiriate de la o firma controlata de Cristian Burci.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Prognoza meteo pentru perioada 5 - 18 mai 2014 a fost realizata de Administratia Nationala de Meteorologie folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze de medie durata de la Reading, Anglia. ... In jurul datei de 7-8 mai vremea se va mai incalzi.
În 2009, combustibilul, cafeaua, tigarile, bauturile alcoolice, energia electrica si altele vor fi din start mai scumpe. Acciza pe care o vom plati la aceste produse va creste, pentru ca a crescut cotatia euro în raport cu leul.
(Continuare) Asa rugandu-se sfantul, a iesit din capiste impreuna cu Dimitrie dregatorul si cu toata multimea poporului ce venise; iar Evantia cu Dimitrie, fiul sau, ramasesera inca inauntrul capistei si deodata s-a facut cutremur si a cazut capistea cu idolii, sfaramandu-se ca praful idolii lor spre care nadajduiau;
Faptul ca a revenit "pe cai mari" intr-un post important din PSD, pare a-l face pe fostul premier sa-si inchipuie ca populatia a uitat acuzatiile care i s-au adus, dintre care unele par limpezi ca "lumina zilei".
Anca Boagiu se integreaza in absolutul problemelor legate de Uniunea Europeana. Se integreaza atat de minunat si de ravasitor incat nici nu ai spune ca de fapt este blonda travestita in bruneta.
A MURIT la fel de tragic ca si parintii ei! ... Povestea sfasietoare a Gabrielei Dorgai pare o piesa de teatru pe care fara sa vrea actrita a jucat-o. Problemele Gabrielei Dorgai par a izvori din drama pe care a trait-o cand si-a gasit mai intai tatal, apoi mama sinucisi.
Dubla crima, devenita dubla sinucidere, ia damf de crasma Stim ca nu stim nimic. De trei zile, Iasii tin pagina prima a ziarelor si sparg ecranul televizoarelor cu tragedia unei morti duble. ... Ea, un fel de om de afaceri, manuind fonduri europene, cu cinste si pricepere.
Jurnalista Corina Dragotescu a relatat ca a primit un telefon din partea presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, in care acesta a facut-o "ticaloasa".
Cristina Verona, inainte de a muri, credea ca i-a fost furata identitatea.
Dupa ce au muncit destul de mult ca sa treaca proiectul care viza rezolvarea situatiei chiriasilor nevoiti sa plece din casele nationalizate, conservatorii sunt acum nemultumiti de faptul ca, desi legea a trecut de votul Parlamentului, presedintele Traian Basescu intarzie promulgarea ei.
Legile necrise ale unei puscarii ii determina pe pedofili sa-si ia viata dupa primele nopti in celula.
As vrea s-o vad pe ministreasa Sulfina Barbu inotand in valurile verzi ale Marii Negre. Dar, imaginati-va si primarul Constantei alaturi de doamna care a taiat si spanzurat vara aceasta nisipul de pe litoralul romanesc...
google-analytics.com