Cautare

67927 de rezultate pentru "petruta care sa spanzurat pe data de 17 12 2009 din braila" (5.75 secunde)
„Comitetul Executiv al PNL a numit, la Braila, un Birou Permanent Judetean interimar, care va verifica baza de date a filialei si se va ocupa de organizarea alegerilor in organizatia municipala“, a declarat ieri secretarul general al PNL, Dan Motreanu.
Consiliul Concurentei obliga societatea Laminorul Braila sa returneze imprumutul de 95 de miliarde de lei acordat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), impreuna cu dobanzile aferente, pentru ca finantarea incalca legislatia referitoare la ajutorul de stat.
Conducerea filialei Braila a Aliantei PNL-PD a anuntat ieri „suspendarea“ sprijinului politic pentru primarul municipiului, Constantin Sever Cibu (PNL), pe motiv ca acesta ar fi incalcat grav si in mod repetat protocolul de functionare a Aliantei.
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major. Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a facut o descoperire socanta: autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. Reprezentantii media au avut ocazia sa interactioneze cu profesori, studenti si absolventi ai USAMV. ... Trebuie sa plecam de la premisa ca scoala trebuie sa continue.
La data de 18 august 2010, lucratori din cadrul Sectiei 8 Politie, le-au depistat intr-o piata din sectorul 2, pe T. Stefania de 29 de ani, din judetul Calarasi si P. Viorica de 43 de ani, din Bucuresti, care ofereau spre vanzare tigari fara timbru.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Victor Ponta, in dialog cu Marian Petruta (NARPA) Corespondenta din SUA. ... Eu nu cred intr-o opozitie care vine sa distruga tot ceea ce au facut cei dinainte.
KO pentru echipa lui Becali Etapa 29 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: Tamm '14 (autogol); Postolachi '64; Ubbink '78 / Fl. Coman '18 Echipele de start: ... Iugulescu Petruta (Buftea)
Flavius Stoican Stadion: Municipal, Sibiu Arbitru: Marian Barbu / Asistenti: Vasile Marinescu si Stelian Slabu Arbitru VAR: Andrei Antonie / Arbitru AVAR: Petruta Iorgulescu
Braiconf, cel mai mare producator roman de camasi, cu o traditie de peste 65 de ani, aduce un nou serviciu Made to Measure, de aceasta data pentru costume barbatesti.
Cozmin Gusa, dezvaluiri din culise: Geoana avea 1000 de voturi si Basescu 200 se treceau invers (Autoare:
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut. Aceasta nu este insa modificarea principala cu care vine Ordinul.
google-analytics.com