Cautare

67977 de rezultate pentru "petruta care sa spanzurat pe data de 17 12 2009 din braila" (6.98 secunde)
Deputatul PC Bogdan Ciuca isi face birou parlamentar si la Braila. Asta in ciuda faptului ca mandatul de deputat nu il leaga pe conservator in nici un fel de vecinii nostri.
Dupa ce, in ultimele zile, s-a discutat foarte mult pe problema dezvoltarii zonei dintre Galati si Braila, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a analizat situatia si a gasit si o modalitate de aplanare a conflictului.
Oficialii braileni ataca din ce in ce mai des municipalitatea galateana. Mai nou, conducerea CJ a luat in ris calitatea lucrarilor din noul cartier, cel dintre Galati si Braila.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Presedintele Consiliului Judetului Braila, Gheorghe Bunea Stancu spunea in urma cu aproximativ trei saptamani, cand candida pentru un nou mandat la sefia CJ, ca nu stie cum se vor derula "ostilitatile" in ceea ce priveste problema cartierului Cantemir, in conditiile in care si colegul sau de partid, Dumitru Nicolae, va castiga un nou mandat la Primaria Galati.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea.
Un reputat savant britanic, director al Institutului european de cercetare pentru terapia celulara, a fost gasit atarnand, fara suflare, de creanga unui copac intr-un ciudat costum din cauciuc.
Sistemele de termoficare prin cogenerare, la moda in Franta, prind si la romani. Acest sistem, prin care se produce in acelasi timp energie termica si electrica, conduce la cheltuieli mai mici de incalzire si nu numai.
De la tractoare, la terminal de vinuri.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Doi dintre cei mai apreciati antrenori ai momentului, care au la activ multe reusite pe plan national, cat si international, si-au asociat imaginea cu noua colectie de vara 2016 a brandului romanesc Braiconf.
Un autocar cu numere de Turcia s-a rasturnat la Braila. Autocarul avea la bord 36 de pasageri. ... UPDATE 11:08 Conform ultimelor informatii, trei oameni si-au pierdut viata, dintre care doi copii. Acestia din urma erau frati si aveau 15 si 8 ani.
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major. Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a facut o descoperire socanta: autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Marele plan al lui Dan Sova pentru autostrazile din Romania. Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor de cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la societatea Laminorul Braila a expirat fara a exista un investitor dispus sa preia firma.
google-analytics.com