Cautare

2522 de rezultate pentru "petrica bujor calin" (7.30 secunde)
Bujor. Oamenii au tot dreptul sa fie suparati, insa vrind-nevrind trebuie sa se supuna noilor reglementari.
"In anumite localitati care se afla la distanta mare de Galati, cum ar fi Beresti, Tirgu-Bujor, Scinteiesti, Matca, Oancea, vor fi instalate servere, astfel incit locuitorii sa poata beneficia de serviciile institutiei noastre fara sa mai fie nevoiti sa se deplaseze la Galati.
Astfel, in Frumusita, Beresti Meria, Tirgu-Bujor, Liesti, Oancea, Independenta si Matca se va demara procesul de inregistrare a somerilor. Umeaza ca miine Victoria Movileanu sa aiba o intilnire cu primarii acestor localitati pentru a pune in discutie aplicatiile electronice necesare inregistrarii celor care nu au un loc de munca.
Astfel, la linia electrica Tudor Vladimirescu - Pechea mai sint inca noua stilpi afectati, care trebuie schimbati, iar la linia de inalta tensiune Foltesti - Tirgu-Bujor mai sint afectati doi stilpi, care trebuie inlocuiti.
Inspectorii DADR au fost nevoiti sa retraga licentele societatilor Mycelium SRL Tg. Bujor, Patermalex SRL Vanatori, SC Epi SRL Fundeni si GohorPan pentru incalcarea prevederilor OG nr. 42/1995.
Pe data de 10 aprilie vor fi scoase la licitatie doua tractoare ale societatii Teocom SRL din Targu Bujor, societatea avand datorii catre bugetul de stat.
Cele mai multe dosare de verificat provin din comunele Baleni, Corni, Cudalbi, Rediu, Smulti, Valea Marului, Varlezi, Corod, Costache-Negri, Cuza-Voda, Draguseni, Grivita, Pechea, Slobozia-Conachi, Fartanesti si Targu-Bujor.
Senatorul Marcel BUJOR l-a interpelat pe Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose. Obiectul interpelarii: Implementarea unui program de modernizare si investitii in vederea repornirii rafinariei RAFO Onesti.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: Onesti nu uita, RAFO este sansa ta! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Bujor Socoteanu, presedintele clubului Vointa Craiova, a spus ca la turneu ar fi putut veni mai multi sportivi, dar a fost perioada tezelor.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Masacrul de la Fantana Alba: un Katyn romanesc si o lectie de istorie si demnitate nationala", pe care o puteti citi in continuare.
Numele chinezesc pentru bujor "ping" suna identic cu pace"peace". • Norii "Yun" simbolizeaza norocul si fericirea deoarece aduc ploaie - un ingredient pentru fericire.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: 30 noiembrie - Ziua romanilor de pretutindeni. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Printre barbatii care isi serbeaza onomastica se numara si cei cu numele Trandafir - 2.418, Bujor - 1.550, Floricel - 928, Margarit - 699 si Crin - 204.
Veti putea degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun (sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi, branzeturi de oaie, vaca sau capra, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures) dar si produse de post:
Se pot degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun (sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi, branzeturi de oaie, vaca sau capra, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures) dar si produse de post:
sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi specifice zonei Buzaului si Vrancene, branzeturi de oaie, vaca sau capra din satele argesene, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures si din Lipova, jud.
Cozonac Bujor si Cozonac Domnesc, placinte intinse de Turnu, halvita de la Lipova, prajituri traditionale din Maramures, turta dulce si covrigi din Pitesti, magiun de Topoloveni si dulceturile Topoloveana, Mustar de Tecuci, zacusti, dulceturi si siropuri de la Poiana Fermecata, pastrav afumat de la Doftana, miere si produse apicole, tuica bio de la Nea Florescu, vinuri din Vrancea, kurtos kalacs din secuime, mere, horinca, nuci si poame alese din Baia Mare, branzeturi de la nea Mihai, afumaturi traditionale din Botosani, icre de peste si preparate pescaresti tulcene de la Deltaica.
ciocolata de casa, Cozonacul Bujor si Cozonacul Domnesc, placinta intinsa de Turnu si placinte muntenesti cu dovleac, mac, visine, miere si produse apico Vor fi prezenti la acest targ, mesteri populari si artisti handmade din toate zonele tarii, care va vor incanta in aceste zile de primavara cu diverse obiecte:
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Realitatea cruda a batranilor din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com