Cautare

2522 de rezultate pentru "petrica bujor calin" (3.52 secunde)
Se numesc Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu. ... Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu sunt scutiti de cel mai mic efort de a se face cunoscuti. ... Calin Popescu Tariceanu, dupa cum se stie, in ciuda notorietatii sale, nu prea a performat in plan electoral.
Calin Goia si Gabi Constantin de la Voltaj, Paul Licsor si Radu Chijer. ... Ana Condor, bunica lui Calin Goia, cu Traian Alexandrescu, bunicul Andreei, sotia lui Calin, dar si cu bunicii lui Paul. ... Acum, e un loc in care ne relaxam dupa concertele cu Voltaj", ne-a spus Calin Goia.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
VICTOR PONTA - 38.2%, KLAUS IOHANNIS - 32,1 ELENA UDREA - 6%, CALIN POPESCU TARICEANU - 6%, MONICA MACOVEI 6%, KELEMEN HUNOR - 4.3% CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%, DAN DIACONESCU - 1.9%, TEODOR MELESCANU - 1.3% REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin Pop - Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din Bucuresti in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
Mai sunt doar cateva zile pana la concertul de lansare al albumului Ritual de Iarna, pe care Calin Pop il va sustine la Bucuresti.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu invoca prioritatea indeplinirii calendarului integrarii Romaniei in Uniunea Europeana pentru a considera restructurarea guvernamentala prematura si pentru a amana alegerile anticipate pentru o perioada nelimitata.
Liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, si fostul lider liberal Theodor Stolojan s-au intalnit, succesiv, la Palatul Parlamentului cu parlamentarii PNL si cu liderii de filiale judetene.
In cadrul unei videoconferinte cu prefectii, care a avut loc ieri, 13 martie a.c., premierul Calin Popescu Tariceanu a atras atentia asupra modului deficitar in care a inteles populatia sa duca la indeplinire masurile impuse de comandamentele antiepizootice.
Delegatia liberala a fost condusa chiar de liderul Calin Popescu Tariceanu. ... Intr-un interviu pentru Mediafax, Mircea Geoana s-a autoinclus pe lista posibililor prim-ministri, pe care se mai regasesc liderul PLD Teodor Stolojan, guvernatorul BNR Mugur Isarescu dar si actualul premier Calin Popescu Tariceanu. ...   ' Calin Popescu Tariceanu:
Crin Antonescu (foto) este, de vineri seara, presedintele Partidului National Liberal, contracandidatul sau, Calin Popescu Tariceanu fiind invins in cursa pentru sefia formatiunii politice cu un scor detasat.
Fostul premier s-a inscris in PNL Satu Mare si spera in refacerea USL printr-un congres extraordinar alPNL Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a anuntat joi, la Satu Mare, ca revine in PNL.
Calin Gheorghiu, General Manager al agentiei de publicitate Business Media Promotion estimeaza ca, in a doua jumatate a anului 2013, piata de productie publicitara din Romania va inregistra o crestere lenta dar constanta. ... Calin Gheorghiu are motive sa fie optimist.
Astfel, printr-o interventie gazduita de postul public de televiziune, presedintele Traian Basescu a reusit sa puna in deruta coalitia aflata la guvernare, pe liderii acesteia si inclusiv pe primul ministru Calin Popescu Tariceanu.
Intr-un interviu acordat postului de radio Mix FM, presedintele Traian Basescu a declarat ca in eventualitatea unor alegeri anticipate, al caror partizan este in continuare, tot pe Calin Popescu Tariceanu l-ar desemna prim-ministru, dupa victoria in alegeri, avind in vedere ca din punct de vedere constitutional are dreptul sa o faca.
Calin Popescu Tariceanu a tinut ieri o conferinta de presa despre masurile luate de guvern in vederea integrarii in Uniunea Europeana. ... Il stiu pe Calin Popescu Tariceanu. ... Judecindu-l pe Calin Popescu Tariceanu dupa firea sa, Traian Basescu a ramas uluit vazind ca premierul nu-si iese din sarite.
George Calin - Ambasador Conventia ONU Geneva, muzicianul Petrica Pana, textiera Camelia Florescu, Mariana Cristinoiu, Lucia Popescu Moraru, Florin Silviu Ursulescu, Doru Ionescu, Olivia Cristina Sima, Mircea Nicolau s.a.
Colegiul 5 pentru Camera Deputatillor (75.110 persoane) are in componenta orasele Targu Bujor si Beresti si comunele Balabanesti, Balasesti, Baleni, Baneasa, Beresti Meria, Cavadinesti, Corni, Cuca, Fartanesti, Foltesti, Frumusita, Jorasti, Mastacani, Oancea, Radesti, Rediu, Scanteiesti, Smulti, Suceveni, Valea Marului, Varlezi si Vladesti.
• 12 oct 2009 - Ministrul moldovean al Educatiei, Leonid Bujor, anunta ca un proiect de acord in domeniul invatamantului intre Republica Moldova si Romania va fi elaborat si propus pentru semnare pana la sfarsitul lunii ianuarie.
Astfel, in fotografii se regasesc Titel Petrescu, Constantin Dobrogeanu-Gherea, Gheorghe Bujor si Alexandru Nicolau.
google-analytics.com