Cautare

1179 de rezultate pentru "perfect" (2.71 secunde)
Ioana este un artist foarte talentat, iar vocea ei se potriveste perfect pe aceasta piesa, declara DJ Sava. ... Acest cantec este pentru toți cei care au nevoie de un pansament perfect pentru dor.
e) daca e prins unul la furat de cabluri, sine de cale ferata, rulmenti sau benzina din conducta, omul are o motivatie perfect prizabila, absolut admisibila socialmente: ... Lucru care, in bocarie ( tot n-ati inteles?) poate fi perfect de inteles;
Homeopatia actioneaza astfel prin refacerea si potentarea fortei vitale a organismului, mentinand un echilibru perfect si permanent intre constructie si recosnstructie. Astfel, remediile homeopate sunt perfect individualizate si adaptate fiecarei persoane.
Fast lane - dieta de vara care-ti face un corp perfect in 2 saptamani Vara e aproape si inca nu ai corpul pe care ti l-ai dorit? ... • Bea apa la fiecare 2-3 ore - procesul de ardere a grasimilor are nevoie de apa ca sa functioneze perfect.
Acestuia ii plac foarte mult ceasurile si isi doreste sa functioneze perfect! Cioroianu a cumparat de la mine si un ceas Marea, o firma spaniola cunoscuta", ne-a spus Catalin Vardianu.
Acestuia ii plac foarte mult ceasurile si isi doreste sa functioneze perfect! Cioroianu a cumparat de la mine si un ceas Marea, o firma spaniola cunoscuta", ne-a spus Catalin Vardianu.
Nu e neaparat sa faceti perfect tot ce faceti, faceti insa ceea ce trebuie...nimeni nu poate fi perfect. Cautati sa fiti prietenul dumneavostra si sa va bucurati de ceea ce reusiti sa faceti.
OMS spune ca jumatate dintre hipoacuzicii din lume ar fi auzit perfect daca ar fi respectat cateva reguli corecte de igiena.
Pentru ca pacientul trebuie sa ramana perfect functional: fara infectii respiratorii, perfect din punctul de vedere al functiei hepatice, fara infectii renale, nu trebuie sa aiba escare, orice transpiratie trebuie stearsa, este necesara mentinerea unei igieni perfecte.
Homeopatia actioneaza astfel prin refacerea si potentarea fortei vitale a organismului, mentinand un echilibru perfect si permanent intre constructie si recosnstructie. Astfel, remediile homeopate sunt perfect individualizate si adaptate fiecarei persoane.
Inchei prin a va spune ca lucrul la care trebuie sa fim cu atat mai atenti de aici inainte cu totii si, mai ales, noi, parlamentarii tarii, reprezinta crearea unui cadru legislativ perfect adaptat si armonizat cu nevoile cetatenilor tarii si cu eliminarea definitiva a oricaror erori judiciare care, in final, nu fac altceva decat sa mentina statul si institutiile acestuia intr-o stare de anarhie si, nu in ultimul rand, neadaptare la realitatile lumii in care traim, creand un adevarat pericol pentru cetateni si democratie.
"Din frica teribila de a nu face cancer ovarian, Angelina Jolie si-a extirpat ovarele si trompele uterine, desi era sanatoasa, iar asta la doi ani dupa ce si-a amputat ambii sani perfect sanatosi, decizie luata tot sub imperiul fricii de moarte.
Stiati ca puteti obtine un bronz perfect folosind morcovi? Iata cum trebuie sa procedati procedati Daca vreti sa obtineti un bronz perfect intr-un timp scurt nu trebuie sa mergeti la solar sau sa cheltuiti banii pe diverse produse cosmetice.
Prima incapere seamana cu un tunel de metrou, in care peretii sunt lustruiti si e perfect luminata, chiar daca aparent nu exista o sursa de lumina. ... Este precum o cupola, perfect luminata, unde razele verzi si albastre parca ies din pereti.
Contine numai 1,1 g proteine si 0,7 g grasime este perfect pentru orice dieta (dieta diabeticului, Dukan, Ketogenica, Atkins etc.), iar textura produsului rezultat va fi similara cu cea preparata in mod traditional din faina alba din grau.
Mathe Laszlo, nascut la Zalau, inventat un sistem revolutionar, care iti permite sa construiesti, in DOAR 6 ZILE, o casa perfect izolata. ... Si aici vorbim de o constructie ecologica, fara lemn, prielnica mediului inconjurator, dar nu in ultimul rand perfect izolata.
Picture Perfect, inclus pe acest album a fost numit de presa cel mai socant videoclip pop filmat vreodata. ... Picture Perfect a fost interzis de televiziunile romanesti si a atras dupa sine un val de controverse.
De fapt, usturoiul pare sa satisfaca toate cerintele unui agent terapeutic perfect pentru reducerea tensiunii sanguine:
Va simtiti bine si doriti sa aratati perfect. ... Este momentul perfect si pentru a va imbogati garderoba. Succes! VARSATOR 20.01-18.02:
Design-ul modern, spatiul intim, materialele de calitate si personalul amabil sunt ingredientele care transforma Grand VIP Studios in locul perfect pentru o vizionare de film cu adevarat unica.
google-analytics.com