Cautare

1179 de rezultate pentru "perfect" (3.25 secunde)
"Back to office, dar cu gandul la vacanta" a avut loc la Travel Boutique-ul Perfect Tour, singurul concept de travel store din Romania, intr-un cadru itinerant care i-a facut pe participanti sa viseze la universul Disney si la vacante in destinatii inedite.
"Back to office, dar cu gandul la vacanta" este sugestia vedetei, iar cea de-a treia editie a conferintei va avea loc in data de 10 septembrie 2015, incepand cu ora 18:30 intr-un loc exclusivist, la Perfect Tour Travel Boutique.
Silvana Stanciu, specialist Luxury Travel al celei mai puternice agentii de turism din Romania, Perfect Tour, Cristian Stan - site-ul travelforsenses.com, si Florin Voica, Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania.
Dar, in cantitati mici, carnea este perfect buna pentru intreg organismul. ... - Este de acord cu ciocolata cat mai neagra, non-siropata, merge perfect cat mai fresh. ... Dar, in cantitati mici, carnea este perfect buna pentru intreg organismul.
Tot atunci a inteles ca lucrul in echipa care functiona perfect in Anglia, acasa, apoape ca nu exista. ... Medicul mai spune ca pacientii au nevoie de investigatii rapide atunci cand exista suspiciunea unei tumori cerebrale, care poate evolua surprinzator si este nevoie de un plan de tratament perfect functional.
I-am revazut la 50 de ani de la terminarea liceului pe acesti profesori, aveau aproape 90 de ani sau mai mult, erau perfect lucizi. Pe doamna Lungu o tin minte perfect:
Fie ca este vorba despre cina festiva de Sarbatori, o masa in familie sau de un pranz alaturi de prieteni, cu noul Tefal Optigrill®+ ii poti surprinde pe cei dragi cu o friptura excelenta, perfect pregatita!
Atata timp cat aceste scurgeri nu au un miros neplacut, nu capata nuante rosiatice sau maronii si au o consistenta alb- tulbure sunt perfect normale. ... Atata timp cat aceasta secretie vaginala nu este insotita de sangerari de culoare rosu deschis, este perfect normala.
- Cum arata un corp lucrat perfect? - Un corp ‘’lucrat perfect’’ pentru mine inseamna in primul rand un corp sanatos!
sunt un om care intelege perfect si dificultatile functionarilor publici sau ale celor din sectorul bugetar, care au salarii mici si li s-au taiat acum 25% din venituri;
Abdomenul perfect: Carmen Bruma iti dezvaluie secretul ei Frumoasa prezentatoare de stiri sportive de la Realitatea TV Carmen Bruma a scris pe pagina ei de Facebook, care este secretul ei pentru care are un abdomen perfect.
Deci, veti beneficia de peste 100 de canale in format HD perfect clar, complet gratuit si legal. ... Pana acum - cu TvFox vei putea sa-ti accesezi toate canalele in format 1080 HD perfect clar, in oras si la tara.
Perfect Legs Shoes va propune pentru aceasta toamna o pereche de pantofi superbi creati de ea. ... 35-40, perfect legs shoes.
35-40, perfect legs shoes. Pantofii inediti din imagine sunt creati de Perfect Legs Shoes. Oxford argintiu este un astfel de pantof ce te scoate din anonimat.
De obicei, se trezea greu, dar de data aceasta a fost, dintr-o data, perfect treaz, foarte constient, ca si cum cineva i-ar fi deschis numai pleoapele. ... Sectiunea transversala a ansamblului era un cerc perfect.
Eram perfect constienta, dar nu ma puteam misca, de parca trupul nu-mi apartinea, iar ceea ce era EU se refugiase undeva in creier.
Martorul a vazut atunci, nu departe, un disc luminos, perfect rotund, foarte mare, avand o cupola transparenta, plutind la vreo 3 metri deasupra lanului de grau. ... In interiorul acestora, spicele erau culcate, suprapuse perfect.
In dreapta sa, la circa 10 metri, statea un negru atletic, perfect gol, inalt de circa 1,90 metri, cu parul scurt. ... A fost mereu (si este si azi) perfect sanatos. ... - Cel care a trait pe viu o asemenea experienta intelege perfect incapacitatea semenilor sai pamanteni de a-l intelege.
Poate e norocul lor ca esti tu de fata, pentru ca ai un tonus pozitiv si vei reusi sa ridici moralul celor posomorati, fara sa te molipsesti de tristetea de pe chipul lor, reusind sa te integrezi perfect in grupul cel vesel.
Fii sigur ca esti condus de un fir director perfect spre finalul acestui exercitiu, astfel incat sa poti spune la capat ca toate s-au desfasurat exact asa cum doreai.
google-analytics.com