Cautare

1270 de rezultate pentru "perfect tour" (2.78 secunde)
O spun tour operatorii care se afla la cel mai important targ de turism din lume, cel de la Berlin.
Intr-unul dintre mesaje scria ca toata lumea vrea sa voteze candidatul perfect, dar acesta nu candideaza niciodata. Cretu a marturisit ca replica ei la acest mesaj este ca Ion Iliescu nu este perfect, dar a fost “omul potrivit la locul potrivit“.
Este perfect justificat faptul ca nu puteti pune la vot o ilegalitate. ... Nimeni nu-i perfect, domnule deputat. Dan Ioan Popescu:
Inteleg acum romanii ce e democratia sau si-o imagineaza tot ca un sistem perfect menit sa inlocuiasca sistemul perfect pe care il reprezenta, in mentalul colectiv, comunismul?
Nu functioneaza perfect, nu spune nimeni ca functioneaza perfect, dar cu mine nu vor gasi compromisuri. Radu Moraru: Dar cum explicati atunci ca Dan Voiculescu, in ultimul sondaj de opinie, este mai sus in sondaj decat dumneavoastra, ca incredere si imagine?
Un oras bine impartit, dupa cum o demonstreaza si imaginile luate de satelit, care pot fi vazute perfect pe Google Earth.
Jen are numai 22 de ani si este o impatimita a fitnessului, iar lucrul acesta este cat se poate de vizibil pe trupul ei perfect. Desi are un abdomen plin de patratele si niste picioare perfect tonifiate, posteriorul este cel care i-a asigurat celebritatea lui Jen in mediul online.
Oana Mizil a nascut joi o fetita perfect sanatoasa. Ea a venit la spital cu zambetul pe buze si relaxata, intr-o rochie inflorata, la bratul lui Marian Vanghelie, care a primit acordul instantei sa paraseasca locuinta, joi si vineri, pentru a fi alaturi de iubita sa.
Si bineinteles ca personajul are propriile ei dorinte extrem de complicate, carora Laura le da viata perfect. ... Este pur si simplu acolo, si este perfect pentru acest film.
Ioana Dichiseanu, fiica lui Ion Dichiseanu, a nascut, vineri seara, o fetita perfect sanatoasa. ... Tanara, in varsta de 26 de ani, a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.
Si pentru ca astrele s-au aliniat perfect, am gasit locatia perfecta, in care puteau fi desfasurate ambele activitati ale familiei noastre.
Perfect Legs Shoes creeaza modele inedite de pantofi, pe care vi le prezentam si voua astazi. Look at me. I'm fabulous.
Daca va sperie canicula din weekendul care vine, antidotul perfect e sa va luati familia si sa mergeti sa va racoriti la cinema cu aventurile simpaticului Norm de la Polul Nord.
Cei doi aveau pe cap casti transparente, in forma de glob, prin care se zarea un profil perfect uman, si purtau costume solzoase, unse cu un soi de ulei care mirosea "a ocean".
Nu spune nimeni ca aceasta teorie este perfect fondata sau ca trebuie sa credem orbeste in ea. ... vei recunoaste in sectiunea transversala a morcovului o retea de linii care imita perfect irisul si pupila.
DEBARBATI.RO: Asa arata un corp perfect: ... HTTP://DEBARBATI.RO/FEMEI/ASA-ARATA-UN-CORP-PERFECT-VEDETA-CU-CEI-MAI-FRUMOSI-SANI-NATURALI-S-A-POZAT-IN-PIELEA-GOALA-FOTO.HTML
Stiau perfect ca masurile de austeritate erau si irelevante si daunatoare pentru plata datoriei. ... Intr-adevar, bancile care au dat banii stiau perfect in ce situatie este Grecia, dar bancherii voiau sa dea imprumutul pentru ca aveau de castigat din tranzactii.
Dar el a fost tot timpul si a si ramas pana azi un om perfect sanatos, iar dupa a doua intalnire cu fiinta luminoasa, in 1966, intalnirile au incetat cu desavarsire. ... - Cel ce a trait pe viu o asemenea experienta intelege perfect incapacitatea semenilor sai pamanteni de a-l intelege.
Iata informatiile generale despre Dieta-Minune, dar Anca ii sfatuieste pe toti cei care vor sa inteleaga perfect cum functioneaza stilul de viata intitulat de ea Dieta-Minune sa citeasca integral cartea scrisa de ea si publicata la liber pe Internet pe acest link:
Am vazut un corp oval, cu marimea aparenta a unui avion de vanatoare MiG-21, privit de la 3-4000 de metri - deci 4 miimi - zburand paralel cu coama unui acoperis, perfect rectiliniu, parcurgand in 45-50 secunde 50-60 de grade de orizont si disparand dincolo de crengile salcamilor dintre blocuri.
google-analytics.com