Cautare

1270 de rezultate pentru "perfect tour" (3.88 secunde)
Concertul de la Sochi a avut loc la Olympic Park si a facut parte din Rock ‘n Roll Forever Tour 2013, turneu care va trece si prin Romania, in luna decembrie!
Cu un public in continua crestere si transformand fiecare concert intr-o petrecere "on stage" de neuitat, trupa a reusit sa-si treaca in CV aparitii in cadrul unor festivaluri de top precum Vans Warped Tour, Lowlands sau Pukkelpop.
Show-ul artistei va avea loc in data de 29 iunie la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul mondial al artistei Resurrection Tour 2015.
Show-ul de la Bucuresti a fost cel de-al patrulea concert sustinut in aceasta etapa europeana a turneului XXX - 30th Anniversary Tour, urmatoarea destinatie fiind Budapesta.
Florentina ) Celebrul artist britanic Robbie Williams, care va sustine, in aceasta seara, un concert in Piata Constitutiei din Capitala, in cadrul turneului Let Me Entertain You Tour le-a trasmis un mesaj video fanilor sai din Romania.
Conform unei comunicari trimise de catre tour-managerul lui Dulce Pontes, artista si echipa sa sufera in prezent de o afectiune la nivelul sistemului digestiv.
Learn with Music, Mikokids Club, Casa Vesela, Chiristian Tour, Chiristian Hope si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Parteneri media:
Premiate cu numeroase discuri de platina, Matchbox Twenty si Counting Crows au facut publice datele turneului A Brief History of Everything Tour 2017, prezentat de catre Live Nation.
Turneul mondial 85 Tour a demarat in 2016 si a avut concerte sold-out in America de Nord, America Latina si in Europa.
Always, Ariel, Agriro, Andra Cosmetics, Avenue 48, Bucuresti Mall, C&A, Carrefour, Cupio, Credidam, Christian Tour, Antica Gelateria del Corso, Aqua Carpatica, Beauty Concept Boutique, Belher Studio, Bioderma, Caudalie, Bogdan Ciobanu, Cristallini, Dj John Rivas, Ergo Sun, Ergo Sun Clinique, Fizio Estetics, Geta Voinea, Global Mirex, Green Sugar, Himalaya, Ivatherm, Karina Lash Maker, Le Petit Marseilles, Lierac, Luxury Valet, Lyria, Mihaela Glavan, Nature Valley, Nescafe Dolce Gusto, Orbico, Ribs, Via Viticola, Silkdom, Sanziana Iaru, Skincode, Sloop, Tefal, Vitamin Well, Yo, Yofi Hair Academy, Clubul Yves Rocher si Studioul de dans premium Arthur Murray.
Orchestre europene de tineret omagiaza Romania (16 concerte in doua orase), Transilvania Tour - 100, Romania in lume - doua concerte Austria (Viena si Linz) se numara intre proiectele Centrului National de Arta Tinerimea Romana.
Pentru a promova RA” si albumul YO”, INNA a cantat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca in fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a facut un promo tour la cele mai importante televiziuni si radiouri din Mexico si a dat interviuri pentru publicațiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.
De asemenea au cautat radacini si in legenda indo-europeana a arborilor imbratisati, in simbolul zodiacal al gemenilor de pe portalul bisericii Saint Pierre de la Tour din veacul al XVII-lea de la Aulnay'.
• Produse romanesti din carne, conform cerintelor europene, Editura Alt Press Tour, 2006. In 2010 publica volumul "Noua ordine alimentara.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea. CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: - 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
88, sector 1 din Bucuresti, Conferinta de presa European DecentWork - Decent Life Speakers Tour 2015 si Evenimentul Public Munca decenta:
Apoi, mi-a trecut prin cap sa o dau cotita si, profitand de multidisciplinaritatea conferintei, sa va vorbesc de lumina captata dar niciodata captiva din panzele marilor maestri ai luminii, de un George de la Tour, Veermer sau Rembrandt.
Seara, Tour Eiffel va fi in centrul unui magnific foc de artificii, tras incepand de la ora 23, care pentru al doilea an consecutiv va avea tema PARISUL INTÂMPINA LUMEA.
Pirande care isi flutura pieptul gol si puradeii aferenti pe la Tour Eiffel sau pe linga Basilica San Pietro. Omul care le cloneaza cardurile, care le goleste de maruntis buzunarele si se serveste cu ranga de la automatele de dulciuri.
Tour operatorul prin care au facut rezervarile a intrat in incapacitate de plata. Ajunsi in Turcia, oamenii au aflat ca nu au unde sa stea si nici cu ce sa se mai intoarca acasa.
google-analytics.com