Cautare

1270 de rezultate pentru "perfect tour" (3.04 secunde)
E antrenorul perfect, principalul perfect, ca echilibru. Stie cand sa vorbeasca. Eu eram mai dur, altfel, cand eram principal. Jucatorii stiu ca sunt aici ca sa-i ajut, nu sa-i cert.
Acest lucru il inteleg perfect. ... Ma refer la democrati si inteleg perfect cat de stramba le pare situatia conturata de intentia declarata, mai pe fata, mai cu perdea, a liberalilor de a-i schimba din functii.
Ioan Negrea este insa actionar al societatii „Village Tour“ SRL, care efectueaza chiar zilele acestea lucrari de asfaltare in Municipiul Mangalia si al carei beneficiar este Primaria.
Producatorii executivi sunt Steve Golin (The Revenant, Spotlight), Paul Green (The Revenant, The End of the Tour), Tom Ortenberg (Spotlight, Sleepless Night), Peter Lawson (Spotlight, John Wick), Molly Conners (Birdman or [The Unexpected Virtue of Ignorance], Maria Cestone (Child 44, Strangerland), Devil's Knot), Sarah E.
Documentatia pentru licitatie a fost cumparata de sase firme, insa doar doua dintre ele au depus oferte si au participat la licitatie - SC Danco Pro Communication SRL si SC Tudor Turism&Tour SRL.
Inspire Group, Rotary, Rotaract, Fundatia Dignitas, Succes pentru Romania, Medierenet, Juridice.ro, Art Out, QS World Grad School Tour, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene (CRREDAE), Clubul pentru Romania, Softbinator, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Uniunea Studentilor din Romania (USR), Group of the European Youth for Change (GEYC), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Federatia Asociatiilor de Basarabeni din Romania (FAB), Consiliul Tineretului din Romania (CTR), Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Asociatia Alumni Lumina, Campadillo, International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE), Techsylvania, Gala Studentilor Originari din Republica Moldova (GSORM), Jeunes Moldaves, Educativa, Asociatia Federalistilor Europeni din Romania (AFER), Federatia Share Cluj-Napoca, JCI Cluj, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Asociatia Studentilor la Istorie Dacia”, European Law Students' Association (ELSA Romania).
administrator unic/director la societatea Rom Tour G.M. Impex si membru fondator al Fundatiei ProRapid) si Stelian-Ioan Ratiu (administrator la firma Transilvania International).
Mai precis, in perioada 4-6 iunie sunt invitate la Constanta din regiunea Dobrich, Bulgaria, autoritatile publice locale, asociatiile patronale din aceeasi regiune, principalii tour-operatori dar si camera de comert si industrie si organizatiile neguvernamentale de profil.
Agentia Happy Business Travel &Conference Tour Operator din Bucuresti presteaza o gama larga de servicii adresate atat marilor firme, cat si grupurilor individuale in scopul desfasurarii conferintelor sau seminariilor privind activitatea firmelor pe care le reprezinta.
Reprezentantii TUI si ai celorlalti trei mari tour-operatori germani, Thomas Cook, ITS si Dertour, au semnalat si o serie de probleme cu care clientii lor s-au confruntat in Romania, cele mai importante dovedindu-se lipsa curateniei, zgomotul si magazinele inchise in extrasezon.
Dupa incidentul de saptamana trecuta de la Kusadasi, tour-operatorii si detailistii interni trebuie sa renunte acum la un nou circuit turistic, Egiptul, atat de iubit, pentru piramidele unice in lume, cat si pentru plajele insorite si hotelurile extrem de luxoase.
Cei care circula mai des cu avionul si au avut probleme evita insa companiile aeriene respective", a spus Raluca Lomboiu, agent de turism la Millenium Tour.
Cel mai bine vandut model de import ramane Renault Clio (3.053 de unitati), urmat de Skoda Octavia Tour (2.061 de unitati) si Renault Megane (1.687 de unitati).
In opinia reprezentantilor turismului de pe Litoral, inchirierea plajelor a condus la situatia ca turistii sa nu poata beneficia de nici un fel de confort pe plaja, hotelierii fiind pusi in situatia de a nu mai pune la dispozitie pachetul de servicii pentru care tour-operatorii straini au optat si au platit inca de anul trecut.
"Noi, romanii, nu ne iubim locurile natale" Cu ocazia aceleasi invitatii de re-descoperire a litoralului romanesc, presedintele ANAT - Regiunea Sud-Est a adus aminte celor prezenti ca in urma cu putin timp a avut loc, la Mangalia, un seminar cu tema "De ce fug turistii germani de Romania", eveniment la care au participat tour-operatori si hotelieri.
De asemenea, RADET-ul va proceda si la debransarea unor rau-platnici din categoria agentilor economici care nu si-au achitat datoriile catre furnizorul de energie termica, printre acestia numarandu-se RAEDPP, Selena Star, Tomistex, Ozlem Tour, Dobromin, Spitalul Clinic Municipal.
Turismul romanesc a intrat in cadere libera, dupa ce TUI, cel mai mare Tour-Operator din Europa, a anuntat ca renunta definitiv la litoralul romanesc.
Termenul de turism Din punct de vedere etimologic, cuvantul "turism" provine din termenul englez "tour" (calatorie), care a aparut in Anglia, in jurul anilor 1700, pentru a desemna actiunea de a voiaja in Europa, in general, si in Franta, in special.
Preturile vacantelor in Romania vor ramane aproape neschimbate in 2007 fata de nivelul de anul trecut, in timp ce pe anumite destinatii externe, precum Grecia, vor fi mai scumpe cu pana la 10%, potrivit tour-operatorilor romani participanti la Targul National de Turism.
Tarife la cazare in varf de sezon mai mici decat in luna mai In privinta turistilor straini, Ciprian Popescu, investitor si specialist in turismul de pe litoral cunoscut in special prin relatiile de colaborare speciale cu celebrul tour-operator international TUI a specificat faptul ca pana la ora actuala s-a inregistrat o crestere cu 10 procente a numarului de vizitatori din alte tari veniti pe litoralul romanesc.
google-analytics.com