Cautare

1270 de rezultate pentru "perfect tour" (3.08 secunde)
Tocmai de aceea, pentru a pastra un control total asupra biletelor, Heroes Circle este acum disponibil doar online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet (magazinele UMAN, Senia, Perfect Tour - www.iabilet.ro/retea) Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015!
Pentru ca mai sunt doar patru zile pana la eveniment, interesul fanilor pentru acest concert memorabil a inceput sa creasca, biletele Meet & Greet fiind aproape sold out, momentan fiind disponibile la vanzare doar cateva pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua IaBilet (Uman, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica si la Hard Rock Cafe).
www.facebook.com/events/338731476276502/ Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro si in reteaua IaBilet si Eventim - Magazinele Muzica, Uman, Senia , Perfect Tour, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas si Sala Palatului la urmatoarele preturi:
Deja am contactat tour-operatori, am contactat investitori seriosi in turism, care asteapta numai o schimbare in aceasta zona. ... Imi spuneti ca acei investitori sau tour-operatori nu vor veni decat daca iesiti dvs.
In acest sens, Ciprian Popescu, directorul Agentiei de Turism Danubius Constanta-partenerul roman al celebrului tour-operator TUI, ne-a declarat ca aceasta importanta companie straina si-a manifestat "ingrijorarea” fata de masurile adoptate de autoritatile din tara noastra in privinta exploatarii plajelor.
Ministerul pentru IMM, Comert, Tursim si Profesii Liberale (MIMMCTPL) a demarat discutiile pentru promovarea turistica a Romaniei in publicatiile companiilor aeriene low cost si in cataloagele marilor tour operatori, suma destinata promovarii fiind de circa 300.000 euro.
Potrivit unui memorandum intern, analizat de conducerea Camerei, la licitatie au depus oferte doua societati comerciale - Danco Pro Comunication SRL (firma care s-a ocupat pana acum de transportul si cazarea deputatilor in deplasarile in strainatate) si Tudor Turism&Tour SRL.
Experienta Conservatoarea Adelina Drugan este la al doilea mandat in cadrul Consiliului Judetului si imbina activitatea din cadrul acestei institutii cu cea de director al SC Promedia Tour S.R.L.
Bucurestiul va gazdui, in zilele de 24 si 25 mai, intalnirea bianuala a Asociatiei Agentiilor de Turism si Tour-operatorilor din cadrul UE (ECTAA), la care vor participa circa 100 de directori din statele membre, plus Turcia.
Punctul lor forte este acceptarea riscului de a fi tour operatori, concept ce inseamna crearea de programe proprii si vanzarea lor catre clientul direct, dar si altor agentii de turism din tara.
În Craiova, al zecelea oras din România care a gazduit turneul BMW What‘s Next-Tour, exercitiile demonstrative au avut loc ieri în parcarea supermarketului Pic, într-un poligon amenajat.
Acesteia ii da dreptate chiar "concurenta", Silviu Carlan, administrator la operatorul ACJ Globe Tour, care admite ca s-a depasit orice limita.
Pe consola centrala a masinii sunt plasate doua butoane, "Tour" si "Sport". ... Trecand inapoi pe modul "Tour", poti simti cum masina se relaxeaza.
Un joc pe calculator poate intineri creierul cu 3 ani in 10 ore "Mai eficient decat dezlegarea cuvintelor incrucisate", asa este prezentat jocul Road Tour, un joc testat pe persoane trecute de 50 de ani, scrie yoda.ro.
Miercuri, 22 mai 2013, la orele 10.30, va avea loc conferinta de presa pe care trupa ALTERNOSFERA o va sustine cu ocazia concertului-eveniment de la Arenele Romane, concert ce incheie EPIZODIA TOUR.
Fenomental Tour - Bucuresti (24 ianuarie) Pentru a sarbatori 15 ani de la aparitia celui mai important album al lor, Fenomental, Viata de Vie vor porni intr-un turneu national, chiar de la inceput de an.
"Mi-e sete de tine" Tour este primul turneu al baietilor de la Alb Negru, care se va desfasura in 14 orase.
Asadar, concertul care face parte din turneul EVERY THIRD THOUGHT TOUR il va regasi pe Duchovny la Sala Radio din Bucuresti, incepand cu ora 20:00.
Mai mult de 85% dintre romanii care au cumparat vacanțe de la Targul de Turism desfasurat intre 16 si 19 februarie la Romexpo au preferat sejururi pentru la vara in strainatate si doar 15% au ales pachete tailor made de tip city-break sau alte tipuri de vacante, potrivit informatiilor Christian Tour.
"Gregory Tour, transportatorul care facea circuitul in Muntenegru pentru Mareea Travel, figureaza cu 5 angajati la Registrul Comertului. ... Conform unui comunicat Gregory Tour, cei doi soferi aveau peste 10 ani experienta si au mai facut acest traseu.
google-analytics.com