Cautare

1270 de rezultate pentru "perfect tour" (2.89 secunde)
"Back to office, dar cu gandul la vacanta" a avut loc la Travel Boutique-ul Perfect Tour, singurul concept de travel store din Romania, intr-un cadru itinerant care i-a facut pe participanti sa viseze la universul Disney si la vacante in destinatii inedite.
"Back to office, dar cu gandul la vacanta" este sugestia vedetei, iar cea de-a treia editie a conferintei va avea loc in data de 10 septembrie 2015, incepand cu ora 18:30 intr-un loc exclusivist, la Perfect Tour Travel Boutique.
Adica revanzator, primul, apoi tour-operator si apoi abia ultimul este transportatorul. ... Apoi, ea se adreseaza mai departe tour-operatorului, Mareea, care Mareea poate sa vanda circuitul direct catre pasageri sau il poate vinde prin intermediul acestor revanzatori.
Silvana Stanciu, specialist Luxury Travel al celei mai puternice agentii de turism din Romania, Perfect Tour, Cristian Stan - site-ul travelforsenses.com, si Florin Voica, Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania.
Le Tour de France, cel mai mare astfel de circuit ciclist ar fi ajutat L‘Auto sa desfiinteze concurenta. Tour de France va sarbatori editia 100, dar nu este singurul motiv celebrat in cadrul desfasurarii acestui eveniment.
Potrivit datelor furnizate de Christian Tour â€" cea mai mare agenÈ›ie de turism din Romania, aproximativ 80% dintre vacantele achizitionate in luna martie sunt daruite cu ocazia zilei de 8 martie, si numai 20% dintre ele pentru 1 martie.
Bucharest City Tour are pagina de internet In mai, incepe un nou sezon Bucharest City Tour. ... Site-ul ofera informatii in limbile romana si engleza privind obiectivele turistice care pot fi vizitate in cadrul Bucharest City Tour, traseul autobuzelor, dar si programul de circulatie al acestora si preturile biletelor.
Se infiinteaza in sezonul rece linia 361 pe acelasi traseu Societatea de Transport Bucuresti (STB SA) anunta inchiderea sezonului pentru autobuzele etajate ale liniei turistice cu tarif special Bucharest City Tour, la data de 1 noiembrie 2018.
Gripa aviara are consecinte grave si in turism, iar reprezentantii firmelor din domeniu se tem ca scoaterea litoralului romanesc din destinatiile unuia dintre cei mai importanti tour-operatori straini (TUI) le va aduce numai necazuri.
Liderul european pe piata de ticketing, in parteneriat cu agentia de turism Level Tour a lansat pe 1 martie un concurs avand ca premiu o excursie la Roma. ... Pachetul turistic pus la dispozitie de catre agentia de turism Level Tour este disponibil in finalul fiecarei saptamani din luna august.
Christian Tour a pregatit pentru finalul sezonului estival o surpriza de amploare, destinata in principiu turistilor care au implinit varsta de 55 de ani.
Bucharest City Tour, reluat de la 1 iunie. ... Cristina Macuc) Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a anuntat ca a reluat, la 1 iunie 2018, serviciul liniei turistice Bucharest City Tour (tip Hop-On-Hop-Off) cu 4 autobuze double-decker.
Urmeaza bagajele, ce haine sa aleg, cum sa le impachetez, cate sa iau la mine astfel incat sa intre perfect intr-o singura valiza, ce tip de valiza imi aleg incat sa fie spatioasa, dar usoara;
RATB reintroduce linia turistica Bucharest City Tour Incepand cu 1.05.2013, RATB reintroduce autobuzele double deckerpe linia turistica Bucharest City Tour.
Basaran Celik, project manager la firma Flap Tour din Istanbul, participa zilele acestea cu un stand in cadrul Congresului WPA 2015. ... Intre 6 - 10 iulie, la Istanbul, va fi organizat WPA International Congress", ne-a spus Basaran Celik de la Flap Tour.
Mergand insa pe prezumtia de nevinovatie acordata firmelor de turism (prezumtie pe care o extindem pana la urma asupra tuturor firmelor, pana la finalizarea dosarului), putem presupune ca SC Perla Majestic SA, SC Sabin Tour SRL (sora mai mica a Perlei Majestic, aflata si ea in haremul de firme a lui Mohammad Murad) si SC Complex Vega SA au trecut testul penal, fara a le exonera de vinovatia pe care le-o poate pune in carca raportul Ministerului Mediului.
Desi gripa aviara n-a fost o reclama turistica prea atractiva pentru Delta Dunarii, iata ca jurnalisti si tour-operatori din Europa s-au incumetat sa viziteze gurile Dunarii in iulie, la invitatia Autoritatii Nationale de Turism (ANT).
Sambata, 25 mai 2013, a avut loc la Bucuresti concertul care a incheiat EPIZODIA TOUR, turneul de promovare al celui mai recent album al trupei rock din Republica Moldova, ALTERNOSFERA.
Rosu, stralucitor si silentios, langa linia de tramvai opreste un autobuz Bucharest City Tour. ... Cele patru autobuze "Bucharest City Tour" ofera sisteme audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, insa din pacate nu toate functioneaza optim.
Tocmai de aceea, pentru a pastra un control total asupra biletelor, Heroes Circle este acum disponibil doar online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet (magazinele UMAN, Senia, Perfect Tour - www.iabilet.ro/retea) Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015!
google-analytics.com