Cautare

554 de rezultate pentru "pensionari" (4.29 secunde)
Decizie importanta pentru pensionari!. ... Proiectul aduce dreptate pentru una dintre categoriile cele mai defavorizate de pensionari. Prin aceasta masura, am facut un prim pas pentru indreptarea acestor lucruri si persoanele care au lucrat in grupa I de munca vor putea sa se bucure de drepturile lor.
Numai daca ne gandim ca in perioada Craciunului sau a Pastelui cheltuielile sunt mai mari decat in alt moment al anului, vom intelege de ce aceasta initiativa este buna pentru pensionari.
Doi copii din India, frati, arata ca doi pensionari din cauza unei boli extrem de rare de care sufera. Keshav Kumar, in varsta de un an si sase luni, si sora lui Anjali Kumari, sapte ani, au pielea ridata, fata umflata si dureri de articulatii.
Anunt de ultima ora al lui Liviu Dragnea pentru pensionari si salariati: ... Cornel Dumitrescu) Anunt de ultima ora al liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru pensionari, dar si pentru salariati.
Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru copii, studenti si pensionari si de 12 lei pentru adulti.
Micsorarea varstei de pensionare, prin scaderea numarului celor angajati in activitati productive, a facut ca acesti pensionari sa aiba acum o pensie de mizerie. ... totul ca taranii sa spuna "ixulescu" ne-a dat pamantul si sa devina astfel, alaturi de pensionari, votanti fideli ai partidului.
Desi nu cu mult timp in urma mai multe organizatii de pensionari din zona Moldovei au anuntat ca vor sa mearga sa picheteze Guvernul, Parlamentul si tot ce mai inseamna institutie de stat, numarul participantilor s-a redus cu fiecare zi care a trecut.
Si ma refer aici de exemplu la varsta a treia si la bietii pensionari care traiesc de pe o zi pe alta, intr-o tara pragmatica si condusa dupa principii mercantile.
Cum spuneam la inceput, solutia la toate problemele ridicate de pensionari a venit tocmai de la unul dintre membrii Aliantei Pensionarilor.
Au urmat pesedistii, care, spre exemplu, au anuntat in urma cu citeva zile ca vor sa-i ajute pe pensionari, pe elevii foarte saraci si pe producatorii agricoli. ... Chiar si democratii "marinarului" Basescu au declarat ca sint cu sufletul alaturi de pensionari.
Multi pensionari, putini salariati. Numarul redus de salariati din Romania pune in pericol plata pensiilor celor care au muncit o viata intreaga.
De cateva zile bune, putine sunt canalele de stiri si publicatiile care reusesc sa se abtina de la a transmite imagini si relatari de la cozile cu pensionari care doresc sa-si depuna cererile pentru obtinerea unui bilet intr-o statiune sau pentru a primi diverse pomeni.
Nu stiu cum anume s-a ajuns ca, de la lupta impotriva clasei politice, care i-a obligat pe pensionari sa traiasca atatia ani in mizerie, acestia aproape sa se bata intre ei.
Un numar de 1,3 milioane de pensionari ar putea avea pensii mai mari cu 25%. Este vorba despre cei care au pensia minima de 1.000 de lei.
Nastase le-a vorbit insa despre "dumping vamal ", "piata de desfacere ", "competitia produselor din Asi ", contractele de export ", cresterea economica din Europ ", spunind intr-un final ca "una dintre marile noastre probleme este cum sa asiguram un raport cit mai mare intre numarul de pensionari si numarul de salariati ".
Se mai promite si dublarea pensiei medii de asigurari sociale, medicamente gratuite pentru anumite categorii de pensionari, pentru mama si copil, "formare de centre comunale de incubare a dezvoltarii agro-industriale si agro-turistice ".
A fost o initiativa jenanta, am vazut imagini cu pensionari din intreaga tara care fie de-abia se mai tineau pe picioare pe la cozi, fie nu erau de gasit pentru ca nu se aflau in tara sau nu se puteau deplasa si, deci, riscau sa nu-si mai primeasca banii.
La concurs pot participa doar locuitorii Mangaliei, pe site-ul partidului urmand sa isi introduca datele de contact, precum si raspunsul la intrebarea "Cum a fost intitulata intalnirea tuturor profesorilor pensionari din orasul Mangalia, organizata de PSD la inceputul anului scolar?" Extragerea va avea loc pe 25 octombrie, la sediul partidului, iar castigatorul va fi anuntat telefonic cand va putea sa isi ridice premiul.
si constantenii daca isi aduc aminte ce a facut Mazare in afara de foisoarele pentru pensionari? Rep.: Sa spunem ca ajungeti primar, intrati in primarie...
- I s-au oferit variante, solutii pentru oras, dar pe care, dintr-o "cvasi-anchilozare", a refuzat sa le aplice, fiind consiliat de niste "matusalemi", care erau concomitent si pensionari, dar si beneficiari ai functiei de consilier, si a caror nepricepere era evidenta.
google-analytics.com