Cautare

555 de rezultate pentru "pensionari" (4.27 secunde)
Viitorii pensionari, adica actualii angajati tineri, pot verifica on line, la fiecare fond, daca le-au fost virati sau nu banii, iar daca nu, pot sari la gâtul angajatorului.
La "Bursa Locurilor de Munca pentru Pensionari" organizata in data de 12 iunie 2008 au participat un numar total de 19 agenti economici, care au oferit 209 locuri de munca.
Majorarea salariilor în sectorul bugetar cu 50% ar anula beneficiile obtinute de pensionari, întrucât cresterea puterii de cumparare a persoanelor în vârsta va fi anulata prin inflatie, care ar putea fi anul viitor de doua cifre, a declarat ieri ministrul muncii, Mariana Câmpeanu.
"Mi se pare o idee buna" Ne-a declarat Gelu Nistor, administratorul unei asociatii de proprietari din Tiglina 1, din care cei mai multi membri sunt pensionari.
  140 de mineri indeplinesc conditiile de  pensionare anticipata Ttuala conducere a Societatii Nationale a Lignitului Oltenia pregateste, cu avizul sindicatelor si cu aprobarea Ministerului Economiei, un program de pensionari anticipate cu acordarea de plati compensatorii.
Conform evidentelor CJP Olt, in judet sunt peste 134.000 de pensionari. ... De asemenea, incepand cu luna in curs, 16.054 de pensionari vor primi pensie sociala minima.
700 de pensionari, peste 900 sunt feroviari de la CFR Calatori, 1. ... "Primul pas care trebuie facut este ca cei care sunt pensionari sa-si vada de pensie.
Astfel, 40% dintre procese sunt intentate pe Legea 19 din 2000, de pensionarii care contesta deciziile de pensie cu privire la cuantumul, punctajul acordat de Casa de Pensii, iar restul de 60% sunt procese ale pensionarilor stramutati, veterani de razboi, sau pensionari pe legi speciale.
Cei mai fericiti dintre pensionari par sa fie cei din magistratura, cei de la Curtea de Conturi si din aviatia civila. ... Potrivit acestuia, din cei aproximativ 5,8 milioane de pensionari din Romania, 5,6 sunt "prinsi" in sistemul public de pensii.
Ministrul Finantelor a mentionat ca la inceputul anului existau bani pentru pensii si salarii la nivelul programat in acel moment, insa intre timp numarul de pensionari si pensia medie au crescut.
Functionari publici, politisti, medici, mineri, profesori, ceferisti si pensionari militeaza pentru drepturile lor si pentru un trai decent. ... Functionari publici, politisti, medici, mineri, profesori, ceferisti si pensionari au militat in Piata Victoriei pentru drepturile lor si pentru un trai decent.
Noul act normativ mai spune ca in 30 de zile de la data de la care intra in vigoare normele metodologice (inca neadoptate) celorlati pensionari pe legile speciale in afara de cei prezentati mai sus le vor fi recalculate pensiile.
In judetul Gorj exista 15.185 de pensionari care au grad de invaliditate si care anual sunt reevaluati. ... "In total in judet exista 78.787 de pensionari, iar dintre ei 15.185 au grad de invaliditate.
In judetul Gorj exista 15.185 de pensionari care au grad de invaliditate si care anual sunt reevaluati. ... "In total in judet exista 78.787 de pensionari, iar dintre ei 15.185 au grad de invaliditate.
Fata de anii anteriori, cand apareau pensionari pe caz de boala pe banda rulanta, din 2011 s-a inchis "robinetul" ... In luna august, existau in evidentele CJP Dolj 37.093 de pensionari pe caz de boala, dintre care cei mai multi aveau gradele II si III de invaliditate.
Si ca sa continui acest exemplu, de cum poate fi pusa o categorie de oameni pe jar si cum poate fi adusa in pragul disperarii, va pot spune ca deja pensionarii au transmis o scrisoare guvernatorului BNR prin care ii solicitau acestuia sa nu fie de acord cu impozitarea pensiilor situate sub 1000 de lei, situatie care ar afecta 4,5 milioane de pensionari.
Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru copii, studenti si pensionari si de 12 lei pentru adulti.
Era pentru prima oara cand cei doi pensionari de 68 de ani plecau fara masina personala. Au nimerit, insa, in "autocarul mortii".
Peste 12.000 de pensionari mineri din Valea Jiului asteapta identificarea unor solutii legislative care sa permita acordarea alocatiei de carbune pentru uz casnic si a tarifului redus la energia electrica si dupa anul 2014.
Prin amnistia fiscala recent adoptata de Parlament, am facut dreptate la 50 000 de pensionari si i-am aparat in fata unei erori administrative.
google-analytics.com