Cautare

554 de rezultate pentru "pensionari" (3.07 secunde)
La miting vor participa pensionari din cadrul Ligii Pensionarilor Gorj, Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Gorj, Sindicatului Liber - Uniunea Pensionarilor Mineri Gorj, CARP Motru, Liga Pensionarilor Petrolisti, filiala Targu Jiu, Sindicatul Pensionarilor din Bazinul Minier, Sindicatul Liber al Micilor Producatori si Pensionari Gorj.
La Casa Judeteana de Pensii Dolj sunt inregistrati peste 200.000 de pensionari. ... Din totalul de pensionari doljeni, aproximativ 65.000 de batrani primesc pensii de mizerie, dupa ce au lucrat toata viata in agricultura.
Asta pentru caa in organizatie avem multi pensionari care nu au de unde saa dea bani pentru partid. ... a€žCea mai micaa cotizatie este de 1.000 de lei vechi, perceputaa de la elevi, studenti, pensionari, someri si casnici", a adaaugat Avram Trandafir.
In judetul Galati, la sfirsitul lunii iunie 2006, existau 147.254 de pensionari, iar pensia medie a acestora era de 318 lei.
PD se considera hartuit pe nedrept de catre pensionari. ... "Toata lumea spune ca nu s-a facut nimic pentru pensionari. Sint si unele miscari care sustin ca sint apolitice.
Fie ca sunt tineri ocupati care merg la cumparaturi o data pe saptamana sau sunt pensionari care iau zilnic pulsul pietei, craiovenii prefera atat luxul marilor magazine, cat si caietul de datorii din chioscul prafuit de langa bloc.
Aceasta marire si faptul ca acele cote pentru care se acorda compensare pentru factura de intretinere in aceasta iarna nu au fost modificate, lasind cotele neschimbate pentru compensarea facturii la intretinere, vor face ca 90% dintre pensionari sa plateasca mai mult din buzunar in aceasta iarna”, a spus deputatul Dan Nica.
"Din pacate, asa cum spunea si Voiculescu, exista o nemultumire ca cei 6 milioane de pensionari nu au putut sa-si formeze un partid.
Mai mult, 35 de familii de pensionari nedeplasabili din localitate au primit, din partea PNTCD Mangalia pachete cu alimente de baza - ulei, faina, carne, zahar, orez, malai, bere si dulciuri", ne-a declarat presedintele PNTCD Constanta si coordonator politic zonal al partidului, Liviu Scarlat.
In urma ultimului protest de strada organizat de pensionari, prefectul Mihai Capra a anuntat ca infiinteaza un soi de comitet din care vor face parte, in primul rind, liderii organizatiilor de pensionari din judet.
Vrem sa le cerem guvernantilor sa ne respecte drepturile si sa nu mai faca discriminari intre pensionari. ... Am auzit ca si alte organizatii de pensionari au spus ca vor iesi in strada sa protesteze.
Tot democratii au spus si ca PC a mituit pensionari pentru ca acestia sa picheteze sediul Ministerului Muncii.
Liderii pensionarilor au tinut sa precizeze si ca, in ciuda unor declaratii facute presei de catre reprezentanti ai PD, la Bucuresti au protestat pensionari flaminzi si nu impostori cu carnete de membru PC.
Ar mai trebui spus si ca din analizele realizate de PSD reiese ca in acest moment valoarea punctului de pensie a atins cel mai mic nivel din ultimii 17 ani, iar 53% dintre pensionari au pensii mai mici de 530 de lei, in conditiile in care cosul zilnic pentru un trai decent este calculat la 640 de lei.
1,880 milioane de pensionari vor beneficia, incepind cu 1 iulie, de o majorare medie a pensiei cu 7,4%, a anuntat ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru.
Democratul Gheorghe Barbu, fost ministru al Muncii, a anuntat ieri ca ca PD va initia o propunere legislativa prin care sa se majoreze pensiile unor grupe de pensionari.
Cele peste 5 milioane de pensionari merita o viata mai decenta!", se arata in comunicat.
De fapt Traian Basescu ii sacrifica pe pensionari pentru ca ei reprezinta doar 20% din electoratul sau. ... La rindul sau conservatorul Bogdan Ciuca considera ca, prin declaratiile pe care le da, Traian Basescu nu face altceva decit sa creeze tensiuni intre pensionari, profesori si salariatii din sistemul de sanatate.
Dupa ce a obtinut sprijinul liberalilor la adoptarea legii pensiilor, social-democratul Mircea Geoana cere acum Guvernului sa aplice doua legi votate in 2004, legi care se refera la acordarea unor facilitati pentru pensionari.
Este dorinta conservatorilor, care spera ca partidele sa nu se mai opuna unor proiecte bune pentru pensionari doar din "invidie electorala".
google-analytics.com