Cautare

555 de rezultate pentru "pensionari" (3.08 secunde)
„În Craiova sunt circa 57.000 de pensionari. ... Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat ca, la începutul anului 2008, le va solicita directiilor specializate o analiza în vederea includerii mai multor categorii de pensionari în grupul celor care beneficiaza de gratuitate la abonamentele de transport în comun.
Conducerea ICMRSG a decis recent sa mai efectueze o reducere a personalului, dupa ce, incepand cu data de 1 noiembrie, a trimis acasa un numar de 50 de angajati, pensionari, care fusesera reangajati pentru a executa lucrarile contractate de societate cu ArcelorMittal Galati.
Conducerea ICMRSG a decis recent sa mai efectueze o reducere a personalului, dupa ce, incepand cu data de 1 noiembrie, a trimis acasa un numar de 50 de angajati, pensionari, care fusesera reangajati pentru a executa lucrarile contractate de societate cu ArcelorMittal Galati.
"De la inceputul lunii aprilie au solicitat imprumuturi 219 de pensionari si deja am imprumutat 200. ... De la inceputul anului pana la ora actuala, la Casa de Ajutor Reciproc au apelat 1760 de pensionari.
Potrivit senatorului si omului de afaceri Dan Voiculescu, economia subterana a Romaniei valoreaza peste 40 de miliarde de euro, bani care daca ar fi scosi la suprafata i-ar scapa pe bugetari si pensionari de scaderea veniturilor.
Momentan, verificarile au loc in Craiova, unde traiesc 7.000 de pensionari pe caz de boala care isi primesc pensiile pe carduri bancare. Cei verificati sunt pensionari cu gradul II si III de invaliditate si sunt si dintre cei revizuibili, dar si nerevizuibili.
Vestile proaste se refera, in primul rand la raportul dintre numarul total de angajati cu carte de munca - 4,7 milioane in noiembrie 2012 - si numarul total de pensionari - 5,3 milioane.
- 450 RON pana la 06.10.2014 - 550 RON incepand cu 08.10.2014 - Pensionari membrii UNAS:
In 2015 pensiile s-au majorat cu 5%, pensia medie a crescut cu 5,5% fata de primul trimestru din 2014 si cu 5,07% fata de ultimul trimestru din 2014, iar pensia sociala a crescut de la 350 la 400 de lei, pentru peste 600.000 de pensionari.
In Romania avem peste un milion de familii cu doi pensionari care stau pe o adevarata mina de aur, dar in acelasi timp nu au resurse decente de trai.
Sistemul de pensii recalculate a intrat in functiune de pe 14 martie, este in plina desfasurare, iar de aceasta masura vor beneficia un numar impresionant de pensionari.
Sistemul de pensii recalculate a intrat in functiune de pe 14 martie, este in plina desfasurare, iar de aceasta masura va beneficia un numar impresionant de pensionari.
El a sustinut ca nu merge sa faca lozinci electorale, ci se intilneste mai ales pe probleme de fond ale vietii unor colectivitati, unitati industriale, categorii de oameni, profesori, pensionari.
La cererile primite, circa 55-57% dintre pensionari au ramas cu venituri stationare, ceea ce a starnit un val de nemultumiri, la care s-au adaugat si cei care s-au considerat nedreptatiti de sumele primite dupa recalculare", a declarat Oscar Benes.
600 de pensionari din municipiul Targu Jiu vor sarbatori astazi venirea primaverii. Primaria va organiza pentru acestia o masa festiva, manifestarea fiind intitulata "Primavara Bunicilor".
• De ce am facut eroarea pe care nu avem curaj sa o indreptam referitor la varsta de pensionare si sa nu permitem pensionari anticipate pe caz de invaliditate? ... Noi i-am pacalit pe pensionari inca o data.
Doar in prima zi, 2.300 de pensionari au asteptat ore intregi la rand pentru a-si depune actele. Astazi sunt deja inscrisi pe lista alti 600 de pensionari", a mentionat Jeni Filimon, director executiv adjunct al CJP Dolj.
Contrele dintre PNL si PD pe tema majorarii TVA si a extinderii bazei de impozitare la pensionari si agricultori pentru contributiile la Sanatate continua.
Pensionarii ar trebui lasati in pace In ceea ce piveste asigurarile de sanatate pentru pensionari, liderul Uniunii a afirmat, fara a da exemple, ca mai sunt si alte categorii sociale scutite de plata CAS-ului si asupra carora ar trebui sa se ia o alta decizie.
Reducere 50 euro pentru personalul monahal si preotii pensionari din cadrul Patriarhiei Romane - Pentru a beneficia de reducerea de 50 euro persoanele ce fac parte din personalul monahal vor prezenta o adeverinta din partea conducerii manastirii din care sa reiasa ca face parte din obstea manastirii si ca are binecuvantarea pentru a participa la pelerinaj iar preotii pensionari vor prezenta o adeverinta de la Protoierie si un cupon de pensie.
google-analytics.com