Cautare

69929 de rezultate pentru "pe" (1.25 secunde)
Desi pe ordinea de zi erau trecute atat discutiile in grupurile parlamentare, cat si dezbateri in plen, au avut loc doar lucrari in comisii, potrivit lui Nicolae Vacaroiu, si sedinta Biroului Permanent.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat duminica seara, dupa comunicarea exit-pollurilor, ca isi asuma esecul rezultatelor obtinute de PNTCD si ca se va intoarce la Primaria Timisoarei.
Nicolae Mischie a fost foarte suparat cand a fost silit nu numai sa paraseasca functia de lider al PSD Gorj, dar si sa se retraga din partidul de guvernamant.
Am plecat la o lupta si am sa ma lupt cu ei pana la final“, a spus Becali, care a pus insuccesul electoral pe seama embargoului mediatic la care ar fi fost supusi el si PNG-ul. ... Pai, romanii au putut sa-l vada pe Becali intr-o lumina buna vreodata?
Senatorul UDMR Puskas Valentin Zoltan, vicepresedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali ai UDMR, sustine ca participarea Uniunii Civice Maghiare la alegeri, pe listele Actiunii Populare, nu a influentat rezultatele obtinute de Uniune la alegerile generale.
Alegeri in marja de frauda APD considera ca principala caracteristica a alegerilor din 28 noiembrie a reprezentat-o imposibilitatea asigurarii unui control eficient al numarului de voturi exprimate de alegatorii care au votat pe baza cartilor de identitate.
Speculatii preelectorale Chiar daca Tariceanu a exclus posibilitatea de a participa la guvernare alaturi de PSD, inainte de alegeri social-democratii lui Adrian Nastase ii aveau in vizor pe liberali ca parteneri la putere.
Tudor sa fi aflat dinainte dimensiunile dezastrului, ale reculului pe care-l inregistreaza in acest an PRM fata de alegerile din 2000. ... Infrangere pe toate fronturile, mai ales ca C.V.
Acest lucru nu i-a impiedicat insa pe liderii PSD si pe cei ai Aliantei ca, inca de duminica seara, imediat dupa anuntarea rezultatelor sondajelor realizate la iesirea de la urne, sa vorbeasca despre formarea viitorului guvern.
Coalitia pe care partidul de guvernamint a facut-o cu PUR a atras cele mai multe dintre voturile locuitorilor judetului, victoria Uniunii fiind una zdrobitoare.
In ceea ce priveste judetul Constanta, s-a dovedit ca asa-numita echipa a PSD este, in cel mai bun caz, o realitate trista a partidului de guvernamant si, in cel mai rau caz, o confirmare a spuselor lui Adrian Nastase, pe care, din plictis, nici nu o mai amintesc.
Potrivit unui comunicat trimis de APD, judetul care s-a detasat de departe in ceea ce priveste transportul alegatorilor la sectiile de votare de pe teritoriul sau este Ilfov.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Mohora a precizat ca s-a apelat la acest program lejer, pe ultima suta de metri a mandatului, tot din motive electorale, deputatii putand participa la actiunile desfasurate intre cele doua tururi de scrutin ale alegerilor prezidentiale.
Regele Cioaba si imparatul Iulian sunt primii pe listele Aliantei pentru Unitatea Rromilor (AURR). ... Regele Florin Cioaba si fiul sau, Dorin, sunt primii pe listele Camerei Deputatilor, in timp ce imparatul Iulian deschide lista pentru Senat.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca Uniunea a analizat rezultatele partiale ale alegerilor, dar nu a luat inca o decizie privind sustinerea candidatului Uniunii PSD+PUR sau pe cel al Aliantei D.A.
Paul Pacuraru, vicepresedinte al PNL, a tinut ieri sa felicite, in plenul Senatului, Uniunea Nationala PSD+PUR pentru castigarea alegerilor generale.
Ideea a fost imbratisata pe loc de Adrian Nastase, care a avut chiar si viziunea unui exod al pedistilor catre PSD.
Totusi, rezultatul obtinut de filiala judeteana a Uniunii este unul de referinta, procentul de la Botosani fiind al doilea pe tara inregistrat de PSD^PUR.
google-analytics.com