Cautare

69987 de rezultate pentru "pe" (2.68 secunde)
Liderul PD nu a dorit sa comenteze zvonurile aparute dupa dezbaterea televizata de vinerea trecuta, conform carora Corneliu Vadim Tudor i-ar fi sunat atat pe el, cat si pe Adrian Nastase, promitindu-le sprijin in turul doi.
Retinerile din indemnizatia lunara se aproba de catre Biroul Permanent pe baza examinarii lunare a situatiei prezentei. ... In octombrie s-a accentuat chiulul, pe masura apropierii alegerilor parlamentare. ... Nici activitatea in comisii nu i-a atras mai mult pe deputatii pesedisti.
Caravana electorala a Uniunii Nationale PSD^PUR a ajuns ieri si la Botosani, iar punctul culminant al actiunii s-a consumat in parcarea magazinului Belv din Centrul Vechi, cind pe scena au aparut premierul Nastase si ministrul de externe Mircea Geoana.
Cu doar cinci zile inainte de scrutin, Adrian Nastase s-a multumit sa afirme ca romanii vor alege, pe 28 noiembrie, "intre bine si rau”. ... Variantele ii vizau ba pe liberali (cel mai des), ba pe democrati (in cazul carora se vorbea chiar de intelegeri deja parafate).
Potrivit noilor modificari, se va permite constituirea de grupuri parlamentare din cel putin zece deputati care au candidat in alegeri pe listele aceluiasi partid sau ale aceleiasi formatiuni politice, aliante politice sau electorale.
O echipa de militari din cadrul Brigazii 5 Vanatori de Munte din Alba Iulia a incercat, ca in fiecare an, sa arboreze steagul pe turla Catedralei Reintregirii Neamului, insa, din cauza vantului puternic, tricolorul de peste cinci metri nu s-a lasat ancorat, militarii fiind nevoiti sa-l coboare pentru a-l ridica apoi la incheierea ceremoniei.
Traian Basescu a declansat o adevarata furtuna pe tema homosexualitatii. ... De la declaratia ca este de acord cu casatoriile intre homosexuali, Traian Basescu muta tirul direct spre Adrian Nastase, ca sa contracareze atacurile indreptate de PSD impotriva sa pe aceasta tema.
Scenariile postelectorale de formare a Guvernului nu ii preocupa numai pe actorii politici romani. ... Exista trei scenarii postelectorale, scrie “Economist Intelligence Unit“, fiecare cu propriile implicatii pentru evolutia Romaniei pe termen mediu.
Succesul pe toate liniile, inregistrat de FDGR la alegerile locale a indreptatit comunitatea saseasca sa isi pregateasca temeinic pasii pentru a incerca intrarea in Parlament. ... Domnul Ovidiu Gant si-a dovedit profesionalismul pina acum si cred ca prima pozitie pe lista noastra il va aduce in Parlament.
Nastase, in schimb, a sustinut sus si tare ca PSD - daca va fi cazul - pe Geoana il va numi in fruntea Guvernului si nicidecum pe Miron Mitrea - candidat pomenit doar in culise, dar mult mai credibil decat delicatul Geoana.
Si dupa cum ne-am obisnuit ca in campanie partidele politice sa comande sondaje de opinie, asa si umanistii au efectuat un astfel de test pe alegatori si, bineinteles, cat priveste castigarea functiei supreme in stat, Adrian Nastase este clasat cel mai bine, respectiv Uniunea PSD+PUR.
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
AFP considera ca, desi campania a fost destul de terna, cheltuielile candidatilor au fost importante, in conditiile in care salariul mediu nu depaseste 150 de euro pe luna. ... In ceea ce-i priveste pe principalii candidati la functia de Presedinte al Romaniei, AFP face aprecieri transante.
Asociatia Pro Democratia (APD), care il monitorizeaza acum si pe presedintele Ion Iliescu, a calculat ca acesta a cheltuit, in deplasarile prin tara efectuate de cand a inceput campania electorala, cel putin 22,4 de milioane de lei din bani publici, pe care Administratia Prezidentiala i-a dat numai pe benzina.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
BBC comenteaza ca dupa infrangerea suferita in vara de social-democrati pe plan local, Bacaul nu mai este considerat fief al PSD. ... De altfel, despre aceste avantaje vorbeau chiar muncitorii de la RAFO, adunati pe artera principala din Bacau.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Pe de alta parte, BEC a acreditat si reprezentantii partidelor politice care vor participa ca observatori in sectiile de votare amenajate in strainatate.
Apropierea scrutinului din 28 noiembrie provoaca noi si noi angajamente, proiecte, programe, pe care candidatii spun ca le vor pune in practica daca vor deveni parlamentari. ... Pe de alta parte, confiscarea averilor se poate efectua doar dupa hotariri ale instantei, ori un proces dureaza macar citeva luni.
google-analytics.com