Cautare

69987 de rezultate pentru "pe" (1.18 secunde)
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
Cu acest prilej, presedintele PRM i-a acuzat pe liderii PSD de "lipsa de vointa politica in eradicarea relelor din societatea romaneasca”, iar Alianta "D.A.” a fost catalogata drept "o aschie a fostului CDR”.
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
Vasile Puscas, negociatorul-sef al Romaniei cu UE, considera ca Romania are ca obiectiv finalizarea negocierilor de aderare la UE la Consiliul European din 17 decembrie, data pana la care trebuie parcurse etapele tehnice, iar Conferinta de aderare programata pentru 23 noiembrie este una dintre etape.
Pe mine nu ma mai emotioneaza. ... El a precizat ca un cotidian central a prezentat recent stenograma unei discutii tête-a-tête pe care a avut-o cu Mihail Gorbaciov in 1991. ... “Se tin de fleacuri, mahala ordinara pusa pe paginile ziarelor“, a spus presedintele.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
In timp ce pentru personalul contractual, Guvernul a oferit o crestere de numai 12%, pe cind sindicalistii cer 30%. ... Mai intii greva de avertisment, pe 24 noiembrie, dupa care - pe 25 si 26 noiembrie - greva generala.
Mai sunt doar cateva zile pana la data alegerilor si fiecare politician, in afara de preocuparile din campanie, trebuie sa-si convinga apropiatii, dar si electoratul in general, ca formatiunea pe care el o reprezinta este cea mai eficienta si va reusi sa-si implementeze programele pe care acum le sustine.
Tot ieri, acelasi director a trecut si pe la usile Consiliului Judetean Constanta, cautandu-l pe presedintele institutiei, Nicusor Constantinescu, pentru a-i face pantofii cu crema.
Gheorghe Ciuhandu (foto), candidatul PNTCD la Presedintia Romaniei, a declarat ieri la Bistrita, sigur pe el, ca partidul sau va depasi cele 5 procente necesare reintrarii in Parlament.
In plus, presedintele executiv al PSD afirma ca opinia publica este “intoxicata“, deoarece ghidul incriminat nu se bazeaza pe fapte, iar acuzatiile aduse in el nu sunt dublate de dovezi.
Varianta formarii unui guvern minoritar al UN PSD+PUR alaturi de UDMR ar avea si ea un “grad ridicat de probabilitate sa se realizeze, deoarece Alianta PNL-PD este izolata, in acest moment, pe scena politica“, se apreciaza in raport.
La inceputul acestei saptamini el a prezentat bilantul de activitate pe ultimii patru ani al departamentului pe care l-a condus.
Noaptea s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru liderii partidului de guvernamant, care au realizat ca este nu numai inutila dar si penibila sesizarea BEC pe tema distribuirii fluturasilor cu numele candidatilor considerati indezirabili de catre "Coalitia pentru un Parlament curat”.
Tudor, a afirmat sambata la Focsani ca partidul pe care il conduce nu va face aliante post-electorale cu formatiunile care nu-si vor elimina coruptii.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul:
Liderul PD nu s-a sfiit sa-l atace dur pe contracandidatul sau, pe care l-a caracterizat ca aparator al intereselor marilor corupti.
Ex-liderul PUR Constanta, Gheorghe Halet, profita de situatia in care se afla acum si reuseste, de fiecare data, sa socheze prin stilul lui de a interpreta anumite intamplari de pe scena politica.
Jos Baronul!a€œ, pe altele fiind scris a€žCandidat PNA! ... Mischie acuza patru persoane din fruntea PSD Gorj de lipirea autocolantelor respective, printre care si pe seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Gorj, Ion Tudor.
google-analytics.com