Cautare

69987 de rezultate pentru "pe" (1.59 secunde)
Pe de alta parte, Martin a opinat ca oamenii nu vor mai avea aceeasi dorinta si acelasi interes de a se prezenta la vot daca nu vor putea sa se deplaseze in mod corespunzator la sectii.
Liderul AP Constanta, Max Badin, a acuzat administratia publica locala de dezinteres vizavi de solicitarile formulate de reprezentantii formatiunii pe care o conduce, in ceea ce priveste afisajul in aceasta campanie electorala.
43/2003 privind finantarea partidelor si a campaniei electorale, text care prevede obligativitatea inscriptionarii pe fiecare material de campanie a numelui partidului sau al aliantei politice care l-a editat, precum si firma care l-a tiparit.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
Promisiuni electorale de la Guvern Vicepresedintele PNL a mai spus ca, prin diferite masuri, reprezentantii PSD incearca pe ultima suta de metri sa castige simpatia electoratului, "iar disperarea ii face sa renunte si la convingerile lor exprimate de-a lungul anilor".
Curtea Constitutionala a respins toate contestatiile formulate impotriva candidatilor la Presedintie, astfel incat pe buletinele de vot se vor regasi toti cei 12 candidati validati de Biroul Electoral Central.
Ei vor ca referendumul pe aceasta tema din Ungaria sa le dea castig de cauza si, astfel, sa se "intoarca la tara-mama".
Iar faptul ca respectivele obiective sunt realizate din fonduri europene pentru obtinerea carora politicienii in cauza nu au facut nimic nu constituie un argument de natura sa-i stanjeneasca pe acestia. ... Tot la capitolul reclama pe seama banului public se inscrie si demersul presedintelui PSD Neamt, aspirant la deputatie.
De unde vor scoate pesedistii, presupunand ca vor castiga alegerile, banii necesari, ca de donatii ale miliardarilor in dolari facuti pe puncte de regimul roz-bombon nici nu poate fi vorba.
Cat priveste campania electorala, Bratu este alaturi de reprezentantii partidului din care face parte si incearca sa convinga electoratul din oras prin actiunile pe care le-a intreprins in perioada de cand a fost ales primar.
Declaratia lui Günter Verheugen, potrivit careia Romania va incheia negocierile de aderare la 24 noiembrie i-a suparat pe liberal-democratii europeni. ... "Suntem, desigur, ingrijorati ca domnul Verheugen, comisarul european, intentioneaza sa inchida negocierile pentru a-l ajuta pe domnul Nastase in campania lui electorala", a declarat Mikolaj Dowgielewicz.
"Sunt un om absolut normal, la fel ca toti ceilalti, care in ultimii 14 ani a fost nevoit sa poarte costum si cravata mai des decat si-ar fi dorit, dar acest lucru s-a datorat faptului ca am vrut sa ii reprezint pe romani cu demnitate.
Presedintele statului a tinut sa precizeze ca el nu candideaza ca independent, ci pe listele unui partid, al carui fondator este.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, foloseste tot mai des formula Alianta PNL "minus" PD pentru a-si ridiculiza adversarii si in special pe democrati. Tot presedintele PSD a lansat la Galati celebra expresie "Alianta PA", in loc de "Alianta DA", salutandu-i "politicos" pe liberali si democrati.
Acestea au fost dispuse pe masa ovala si chiar pe primele scaune din sala inainte de inceperea sedintei, in ciuda faptului ca inrunirea era una a Guvernului cu reprezentantii sai din teritoriu si nici intr-un caz o intilnire de partid.
El a continuat argumentand ca, in aceste conditii, Nastase va evita pe cat posibil o dezbatere directa, iar Puterea va continua sa ascunda "adevarurile pe care le tine sub pres". ... Liderul PNL si-a argumentat afirmatia pe trecerea unor grupari din cadrul umanistilor in randurile PNL si PD.
Deputatul PSD a recunoscut ca amendamentele pe care le-ar fi putut propune Opozitia ar fi avut sanse mici de a fi adoptate. ... El a adaugat ca PSD era pregatit pentru o dezbatere desfasurata pe mai multe zile asupra bugetului.
Referendumul programat sa se desfasoare la 5 decembrie in Ungaria in privinta acordarii dublei cetatenii etnicilor maghiari din tarile vecine starneste controverse aprinse chiar la Budapesta.
In drum spre Focsani, Nastase le-a marturisit ziaristilor ca a slabit cateva kilograme pe perioada actualei campanii electorale, ajungand in prezent la o greutate de 96 kg.
Cum Constitutia - rusinata toata ca nu este bagata de nimeni in seama - tace malc, opozitia a cerut BEC sa interzica Uniunii PSD+PUR afisarea posterelor cu Iliescu zambind alaturi de sigla si sloganurile electorale ale partidului de guvernamant si sa nu mai permita difuzarea, pe posturile radio-tv, a materialelor electorale in care apare acelasi Iliescu.
google-analytics.com