Cautare

69987 de rezultate pentru "pe" (2.09 secunde)
Vicepresedintele UCM, Tulit Attila, a declarat ieri ca face apel catre toti locuitorii maghiari din Covasna sa ia parte la acest protest. De altfel, problema dublei cetatenii le-a adus de aceeasi parte a baricadei pe UCM si UDMR.
Udemeristii au cerut ca banii pentru realizarea unor astfel de pagini pe Internet sa fie cuprinsi la capitolul cheltuieli de intretinere si gospodarire, alaturi de sumele necesare incalzirii, apei, canalizarii, salubritatii, telefonului, abonamentului radio si tv, conexiunii Internet, toate necesare functionarii cabinetelor parlamentare din teritoriu.
El a adaugat ca vor mai raspunde la telefoanele cetatenilor inclusiv Ion Iliescu si Adrian Nastase, situati pe primele locuri la Senat si, respectiv, la Camera Deputatilor.
Senatorii si deputatii si-au stabilit pentru maine un program foarte ambitios, incercand sa discute si sa voteze in plen bugetul de stat pe 2005 si pe cel al asigurarilor sociale de stat intr-o singura zi.
O parte din declaratiile de avere ale candidatilor pentru Senat si Camera Deputatilor au fost deja publicate ieri pe siteurile celor doua foruri legislative, o data cu trecerea termenului de rezolvare a contestatiilor. ... Alianta sta bine la Bucuresti Candidatilor pe Bucuresti pentru Senat ai Aliantei D.A.
Ca urmare, in ceea ce priveste preferintele economice, PRM s-a declarat adeptul unui "capitalism popular”, consolidat pe programele "bine articulate” si solutiile propuse in oferta electorala de partidul in cauza.
PSD a pus tunurile pe Traian Basescu, Guvernul, Mircea Geoana si partidul acuzandu-l pe principalul contracandidat al lui Adrian Nastase de "atacuri iresponsabile” indreptate impotriva liderilor Internationalei Socialiste, a unor oficiali UE si a altor "mari prieteni ai Romaniei”.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In ultima vreme, Paul de Romania desfasoara un intens lobby pe plan extern, menit sa genereze in Romania recunoasterea sa ca mostenitor al lui Carol al II-lea.
Umanistii mentionati pe "lista rusinii" de catre Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) se considera calomniati, dar nu stiu pe cine sa dea in judecata. Cei sapte membri PUR aflati pe lista neagra a CPC vor sa stie cine i-a pus acolo, ca sa poata actiona in justitie.
Faur Isaia, devenit celebru dupa ce l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu, a depus douasprezece contestatii, cate una pentru fiecare candidat la Presedintie validat de BEC.
Comisia internationala privind studierea Holocaustului in Romania isi va prezenta raportul maine, la Bucuresti, dupa un an de cercetare si studiere a arhivelor.
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Totusi, cei care candideaza si pe listele pentru Parlament au deja aceste declaratii pe site-urile forului legislativ.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Parlamentarii cu certificate de securitate intampina "reticenta, lipsa de incredere si de transparenta" din partea unor institutii de securitate cand solicita, in baza legii, informatii clasificate, se arata intr-un raport elaborat de Fundatia Eurisc si Comisia de aparare a Camerei Deputatilor.
Suceava mai este acuzata ca, in deplasarile cu diverse autovehicule, pe care se afla afise electorale, sunt arborate si steaguri tricolore.
Liderii UDMR si ai Uniunii Civice Maghiare (UCM) par hotarati sa traga foloase electorale maxime din referendumul privind dubla cetatenie care va fi organizat la 5 decembrie in Ungaria.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. ... Ca urmare, au fost lansate solicitari catre 17 hoteluri, pentru a afla cam la ce pret ar fi dispuse acestea sa-i cazeze pe alesi.
google-analytics.com