Cautare

69987 de rezultate pentru "pe" (2.26 secunde)
El a spus ca UDMR incearca sa-i reprezinte in Parlament pe toti maghiarii, inclusiv aripa radicala. ... In ceea ce priveste propriul program, Markó Béla a accentuat ideea descentralizarii, un concept pe care UDMR si-a propus sa-l aplice "mult mai profund decat celelalte partide".
In plus, fostul suveran, alaturi de principesa Margareta si de principele Radu beneficiaza, pe durata vietii, de folosinta gratuita a Palatului Elisabeta.
Adrian Nastase a explicat ca, in ultimii ani, evolutiile economice din Romania au fost unele pozitive, cu un ritm mediu de crestere a Produsului Intern Brut de 5,5% si a industriei de 6% pe an si ca pentru perioada 2005-2008 trebuie continuata cresterea economica, cu un ritm mediu anual de sporire a PIB de 5-6%.
Bush a promis ca de-a lungul celui de-al doilea mandat ca va continua lupta impotriva terorismului si va incerca sa transforme America in cel mai sigur stat de pe planeta. ... Pe de alta parte, presedintele american trebuie sa reglemeteze problema casatoriilor intre homosexuali.
Ultima samavolnicie pusa la cale de familia Babus vizeaza evacuarea discretionara a Ligii Navale Constanta din sediul de pe str.
In primul rand, presedintele Iliescu a inaugurat o expozitie, l-a decorat pe artistul Marcel Guguianu si a facut cate o vizita de lucru intr-o fabrica de confectii si o ferma zootehnica.
Vasiliu crede ca lupta electorala i-a determinat pe senatorii PNL sa ia aceasta decizie prin care sa nu aduca un plus de imagine PSD promovand legea. Pe de alta parte, el reproseaza si partidului de guvernamant o atitudine duplicitara.
Alina Mungiu-Pippidi, presedinte SAR, a aratat ieri ca listele complete, publicate pe Internet, cuprind 95 de candidati de la PSD+PUR (fata de 110, cati erau in cele provizorii) si noua nume de la PNL-PD (fata de 12).
Insa eu niciodata nu l-am considerat pe Metin un adversar de nivelul meu, de aceea nici nu-l dau in judecata, indiferent de declaratiile acestuia.
zeci de politicieni neagreati de organizatia "Coalitia pentru un Parlament curat” au ramas oplositi pe la mai toate partidele, lider absolut in materie fiind in continuare Alianta PSD+PUR.
Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si membru PD in acest moment, a pierdut ieri procesul de calomnie pe care i l-a intentat presedintelui Ion Iliescu.
Ea a adaugat ca, in opinia AP, subregiunile Tinutul Secuiesc sau Tara Motilor au dreptul sa-si formuleze tipul de organizare, iar autonomia si dezvoltarea regionala, pe care AP le sprijina, ar fi singurele care ar putea opri exodul maghiarilor din aceste regiuni.
Infiintarea unui lant de benzinarii pe amplasamente ilegale, una chiar in zona de siguranta a CFR, fara acceptul autoritatilor de mediu, i-au adus o condamnare penala in prima instanta de un an si sase luni inchisoare, de care a scapat datorita imunitatii parlamentare dobandite in 2000.
Pe de alta parte insa, Sorin Strutinski a declarat ca nu cunoaste decizia si, mai mult, nici nu o recunoaste.
"Este interesul lui Verheugen sa creeze o presiune pe negociatorii romani stabilind termene foarte stranse, in asa fel incat partea romana sa faca la fel de multe cedari cum a facut si pana acum in problema agriculturii si energiei, iar iresponsabilitatea lui Nastase si dorinta lui de a iesi in campanie si sa spuna 'Am incheiat negocierile, in sfarsit am ramas tot ultimii', ca ultimii incheiem negocierile, reprezinta un lucru care trebuie exploatat!", a declarat Basescu.
Calin Popescu Tariceanu, Mona Musca, Sorin Frunzaverde, Valeriu Tabara, Varujan Vosganian, Adriean Videanu, precum si reprezentanti ai organizatiilor locale ale PNL si PD l-au insotit pe candidatul democrato-liberal in turneu. ... pe 28 noiembrie. Echipa lui Basescu a facut tot posibilul pentru a convinge electoratul sa-i voteze pe aliati.
Internationala Socialista (IS) a devenit, de sambata, un sustinator fervent al PSD la alegerile din toamna, sprijinindu-l pe Nastase & Co.
Potrivit hotararii judecatoresti, imobilul de pe Strada Brailei nr. 9 din Targu Mures, unde isi desfasoara activitatea in prezent filiala judeteana a partidului, va intra in posesia mostenitorilor lui Tiberiu Hanko, stabiliti in Austria.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Tudor Mohora, a declarat ieri ca, la solicitarea verbala a Secretariatului General, s-a aprobat ca acest obiectiv sa fie scos din planul de investitii pe acest an, iar cele opt miliarde de lei alocate vor fi transferate pentru finalizarea altor lucrari de finisaj la sediul Senatului.
Reproducerea in presa scrisa, imprimarea pe bannere, pliante, carti postale, fluturasi si alte mijloace de propaganda electorala a combinatiilor de culori care sa evoce drapelul Romaniei este interzisa, au stabilit ieri membrii BEC.
google-analytics.com