Cautare

66 de rezultate pentru "pe d n 56 b la kilometrul 10 20 m" (3.13 secunde)
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Dumitru Buse, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Valcea, spune ca a primit in scris o adresa de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Departamentul National Anticoruptie, in care i s-a cerut sa transmita suma primita pe calamitati in 2004 si defalcata pe fiecare lucrare.
De miercuri, 23 martie, se va inchide circulatia la kilometrul 0 al Craiovei, timp de 14 luni, cat vor dura lucrarile la pasajul peste Valea Vlaicii. Ca sa ocoleasca aceasta zona, masinile vor putea ocoli fie pe strazile Brestei, Unirii si A.I.
Constructorul a reusit sa devieze canalizarea care traversa kilometrul zero al orasului si va avea front de lucru la pasaj Lucrarile la pasajul suprateran care va traversa kilometrul zero al Craiovei se vor inteti incepand de astazi, dupa mai bine de trei luni in care constructorul, pe langa munca la obiectivul in sine, s-a "luptat"
Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ) Galati ar putea castiga circa o jumatate de milion de dolari prin tranzactionarea fierului vechi din epava navei Rostock, adica aproximativ 3.500 de tone de material feros reciclabil, la Bursa Romana de Marfuri.
Cum, la fel, pe acolo trec toate masinile, nu numai tirurile Ford. ... In acest moment sunt lucrari pe DN 6, pe teritoriul judetului Mehedinti, de la km 332 la 358, la Simian. ... La drumul national mai avem doar partea de uzura si acostamente.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Pentru prima data in istoria Constantei, un primar va semna un contract social-administrativ cu locuitorii orasului, prin care se obliga sa duca la indeplinire proiectele pe care le-a promovat in programul sau electoral si pentru care a fost, pana la urma, ales.
Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
RAADPFL Craiova foloseste pavelele de beton nu doar la refacerea trotuarelor, ci si la... plombarea gropilor, considerandu-le mai rezistente decat piatra cubica Vremea s-a imbunatatit, asa ca angajatii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova s-au pus serios pe treaba.
Chiriile la apartamentele de stat s-au scumpit dublu in luna mai fata de lunile anterioare. Cat priveste oferta de pe piata libera, preturile au crescut cu aproximativ 50% fata de anul trecut, in perioada iunie 2006 - iunie 2007.
Guvernul va plati despagubiri suplimentare in suma totala estimata la 9,71 milioane de lei pentru exproprierea a 345 de imobile proprietate privata, aflate pe amplasamentul lucrarilor de constructie a autostrazii Bucuresti-Brasov.
Rompetrol a pus in functiune pe 25 octombrie patru statii mobile pe autostrada Bucuresti-Cernavoda, care urmeaza sa fie inlocuite cu statii fixe, iar investitia companiei petroliere pentru ambele tipuri de benzinarii totalizeaza 8,58 milioane euro.
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
Portiunea din strada Brestei, cuprinsa intre intersectia cu strada Bibescu si intersectia cu strada Unirii, a fost inchisa ieri-dimineata si va ramane asa pana pe 1 iunie.
Dosar penal in cazul turistilor suprinsi de avalansa la Cabana Capra.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. ... Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
google-analytics.com