Cautare

781 de rezultate pentru "patron bar viena" (4.38 secunde)
Pirloaga Marian) 30820 metri patrati de teren proprietate publica au ajuns in 2013 in proprietatea lui Geambazu Hristu zis si YTU, un recunoscut om de afaceri, patron al S.C. ... - constructia unei cofetarii si terase-bar pe insula;
Domnul prefect, ca patron al produsului livrat, a cunoscut si nu a luat nici o masura ", a spus Contac, care a mai adaugat ca i s-a adus la cunostinta ca un botosanean ce ar fi baut doua pahare cu bauturi alcoolice la localul unui patron al carui nume incepe cu litera "R " ar fi decedat.
Potrivit realitatea.net, Camataru a declarat ieri ca palmaresul gruparii din Banie se afla in proprietatea fostului patron, Dinel Staicu, si nu a lui Adrian Mititelu, iar noua echipa va fi de fapt cea traditionala. ... Daca echipa care se reinfiinteaza il are tot pe Mititelu patron?
Gheorghita junior, patron in transporturi Gheorghita Aurel, fiul primarului din Podari, pare de departe cel mai bogat dintre consilierii judeteni. ... Patron al Microcomputer Service, Mandruleanu detine mai multe terenuri, doua locuinte, bijuterii de 25.000 de euro si obiecte de cult si tablouri de 35.000 de euro.
Dupa ce initial a refuzat sa faca orice declaratie in aceasta privinta, directorul Concesiunii si patron al TSI Constanta a inceput sa acuze reporterul "Replica” de exercitare a unor presiuni imaginare la adresa sa, incercand sa canalizeze discutia intr-o zona care nu avea nici o legatura cu reclamatia clientilor sai.
Atunci cind au facut-o, actiunea a fost contestata in instanta, cum a fost cazul fostului finantator Dinel Staicu, care i-a lasat mostenire actualului patron, Adrian Mititelu, un proces cu DGFP Dolj pentru suma de 1,5 miliarde de lei, la care se adauga penalitatile si dobinzile aferente.
În România revin trei firme pe cap de patron, fenomen generat de mentinerea impozitarii profitului reinvestit, a declarat directorul general al Confederatiei Patronatelor din Industrie, Servicii si Comert din România (CPISC), Adrian Izvoranu.
În România revin trei firme pe cap de patron, fenomen generat de mentinerea impozitarii profitului reinvestit, a declarat directorul general al Confederatiei Patronatelor din Industrie, Servicii si Comert din România (CPISC), Adrian Izvoranu.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Deosebirea e ca Tuca e patron de restaurant, voi astia de aici doar consumatori cand mai faceti cate o spaga mica • dan Bravo,felicitari! ... Si eu n-as accepta ca un patron sa-si bata joc de oamenii mei.
Afirmatia:" Banii pe care-i luam noi de la patron si pe care nu-i producem nu sunt din banii deturnati de patron" functioneaza doar in logica unui basist cretin si abject.
Sfantul Patrick, care s-a nascut in jurul anului 385, in Britania, si a murit in 461, a fost un episcop irlandez, care a devenit sfant patron al Irlandei si Islandei si este sarbatorit de Biserica catolica pe 17 martie.
El, luptatorul anti-coruptie, este, de fapt, generator si patron al coruptiei politice si economice. Cu asta intra in istorie. Dar nu de asta se teme el.
Fara a lua in calcule problemele administrative litigioase legate de folosirea sediului de pe Unirii 86 si a stadionului "Ion Oblemenco", actualul patron se confrunta si cu alte probleme.
Fara a lua in calcule problemele administrative litigioase legate de folosirea sediului de pe Unirii 86 si a stadionului "Ion Oblemenco", actualul patron se confrunta si cu alte probleme.
Unul dintre sefi a inceput sa se creada mai sef decat toti si sa aiba impresia ca de fapt ar fi patron de organizatie de partid. ... Acum, sefului-patron nu ii place ca a ramas nevizitat.
Pentru ca este normal ca un patron sa plateasca pentru propria lui prosperitate. Numai la noi s-a putut observa un paradox - lumea buna, care se respecta, considera munca la patron doar o rampa de lansare, adevarata victorie insemnand sa ajungi in structurile unei institutii bugetare.
Asa a aparut pe firmament alde Adrian Mititelu, un intreprinzator local sarit direct de pe gradenele "Centralului" in Mercedesul de patron, care, ca un politruc atata spiritele doar-doar s-o prinde ceva iar el va imbraca haina de eliberator al Olteniei de sub dominatie bucuresteana, mizand pe ura nutrita de sudicii cu sange fierbinte pentru capitala.
• Leasing & Franchising American Bar Association, Managementul activitatii de cercetare -dezvoltare PHARE project; ... • Product of Ethanol a Tehnological Information Package, PNUD, Viena, 1991;
Politicianul sufera de cancer la pancreas in faza terminala si a revenit de putin timp in tara, dupa o internare la Viena unde i-au fost efectuate mai multe interventii chirurgicale.
google-analytics.com