Cautare

781 de rezultate pentru "patron bar viena" (2.97 secunde)
*Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar se declara consternat de afirmatiile lui Cristian Diaconescu publicate intr-un ziar central Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a sustinut luni, dupa ce a facut o analiza a situatiei social-democratilor din Bihor, ca organizatia locala este "ca in filmele SF".
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene din Bihor este contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene este dur contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar, cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar nu se dezminte. ... Toate actiunile pe care le-am facut eu sunt statutare", a declarat Mihai Bar.
In cadrul unei intalniri de ieri de la Bucuresti, liderii nationali ai PSD le-au comunicat pesedistilor bihoreni ca "o conferinta judeteana, cum isi dorea Mihai Bar, poate avea loc doar dupa ce lucrurile in filiala vor fi puse la punct".
"Anul viitor in aprilie, vor fi patru ani de cand Mihai Bar a fost ales presedinte. ... cea a lui Claudiu Pop si cea a lui Mihai Bar, Alexandru Retegan fiind clar de partea vechii conduceri.
Claudiu Pop, Alexandru Retegan si Mihai Bar au un singur vis: ... Este voba de presedintele interimar al organizatiei, Claudiu Pop, si cei doi fosti lideri, Mihai Bar si Alexandru Retegan.
Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte. ... Bound Club&Bar este una dintre locatiile cu dubla identitate din Centrul Istoric al Capitalei.
De aceasta data, Iagar a vrut sa invete cum sa pregateasca un meniu simplu, dar delicios si anume, Gnocchi a la Silk Panoramic Restaurant & Bar.
La festival au participat 17 restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, standuri de inghetata, deserturi sau cafea.
Natural energy bar - raport nutritiv echilibrat (zaharide, proteine, grasimi) - variante fara gluten - raportul optim dintre monozaharidele lente (cereale) - fibre solubile - 100% materii prime naturale Natural energy gel - 35 g gel natural egal cu 107 kcal - pe baza de sirop de fructe si de agave organice - fara conservanti, fara cofeina - fara gluten, perfect pentru vegani Natural protein bar - cerificare BIO - nu contine soia - fara gluten - fara lactoza, perfect pentru vegani Yippee bar - formula specifica pentru copii - raportul nutritiv echilibrat - compozitia optima de zaharide - fibre solubile - 100% ingrediente naturale Energy drink - bautura izotonica / hipotonica pentru sport - adecvat in timpul antrenamentului - raportul optim de Na, K, Mg si Ca - contine vitamina C - echilibreaza fluctuatiile nivelului glucozei din sange
Azi aici se afla un hotel modern, cu restaurant, bar, terasa, plaja, sezlonguri, gratar. ... Sezonul estival ofera si posibilitatea petrecerii pe plaja amenajata existenta la Complexul Albatros Podul 4 unde, intr-o ambianta distinsa, va puteti bronza si scalda in apele Borcei, avand la dispozitie bar, sezlonguri, gratar, terasa.
Trei oameni, printre care si un minor de 16 ani, au ajuns de urgenta la spital cu rani grave dupa ce un grup de barbati s-au luat la bataie cu mai multe cutite intr-un bar din comuna Calarasi, judetul Botosani.
Rindurile care urmeaza se adreseaza in egala masura oamenilor care fileaza scaunele din autobuz, salariatilor bugetari care isi pazesc scaunele caldute, slujbasilor la patron care inteleg cel mai bine diferenta dintre scaunul de lemn, cel tapitat si cel ergonomic, dar si vizionarilor natiei care rup, zgirie sau mizgalesc cu pixul scaunele din cinematografe, restaurante sau trenuri.
Patronul formatiei Steaua, Gigi Becali, a anuntat marti ca se va retrage din viata publica si ca va mai aparea la o emisiune televizata cate o data la 3-4 luni, urmand sa devina "bancher, patron de presa si oier".
  Meseria de patron implica responsabilitate  Cei care doresc sa se lanseze într-o afacere asemanatoare ar trebui sa fie foarte seriosi în decizia luata.
  Meseria de patron implica responsabilitate  Cei care doresc sa se lanseze într-o afacere asemanatoare ar trebui sa fie foarte seriosi în decizia luata.
patron al Infernului pentru altii si, in divergente cu Ceres). Pluton este in incompatibilitate cu Zeul Jupiter(patron Sagetator si Pesti)- opozitie Gemeni. ... Jupiterienii sunt ca Sagetatorii (patron astral comun)-vedeti de am scris la Scorpion si Sagetator.
Fostul patron al RAFO fusese arestat preventiv si, mai ales, dat pe toate posturile tv sub invinuirile de delapidare in forma calificata si spalare de bani. ... Si avind in vedere ca judecatorii sint mult mai corecti decit procurorii, nu-i exclus ca fostul patron al RAFO sa fie achitat.
Pe de o parte as spune ca are dreptate, privind problema doar din punctul de vedere al faptului ca este patron si, drept urmare, nu se poate abtine sa nu se implice in afacerea lui, ca orice alt patron din Romania si nu numai.
google-analytics.com