Cautare

781 de rezultate pentru "patron bar viena" (2.76 secunde)
Adrian Nastase considera ca atitudinea ambasadorului SUA in privinta DNA incalca Conventia de la Viena Atitudinea ambasadorului SUA in privinta DNA incalca articolul 41 din Conventia de la Viena, fiind in al doilea rand o chestiune de demnitate, a declarat luni presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, intr-o emisiune tv.
Astra Giurgiu - Austria Viena 2-3. ... Enache (45+2) Astra Giurgiu - Austria Viena 2-3 Astra Giurgiu, campiona Romaniei, a inceput cu stangul, in primul meci din grupa E a Ligii Europa fiind infranta, cu 2-3 de Austria Viena. ... Austria Viena:
Noi am sustinut ca gestul lui Traian Basescu de a se opera la Viena intra in divort cu imaginea la care a trudit din greu personajul de ani buni. Daca premierul Tariceanu s-ar fi operat la Viena, decizia sa n-ar fi starnit cine stie ce bombaneli.
Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, este hotarit sa nu cedeze in lupta pe care o duce cu partidele aflate la guvernare, chiar daca, dupa cum spune, a aflat din surse sigure ca i se pregateste o lovitura, pentru a i se inchide gura si a inceta cu dezvaluirile pe care le fac cei din administratia publica locala.
Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, sustine ca filiala pe care o conduce si-ar fi dorit vot uninominal pentru presedinte de CJ, dar in doua tururi de scrutin. ... De aceea eu imi doresc ca din acest motiv legea sa fie neconstitutionala", a declarat Bar.
A surprins oarecum alegerea fostului consilier oradean Ioan Mintas pe colegiul numarul 1 Marghita-Sacuieni la Senat, alegerea pecistei Sonia Draghici pe colegiul 7 din Oradea pentru Camera Deputatilor, dar si colegiul (unul cu putine sanse de castig) pe care a fost ales sa candideze Mihai Bar.
Acesta a fost, de fapt, primul semnal dat de conducerea interimara a organizatiei judetene ca fostul lider al social-democratilor bihoreni Mihai Bar nu mai are ce cauta la sefia partidului. Nu asa gandeste insa si Mihai Bar. ... Cine a recredibilizat atunci partidul?", a declarat Mihai Bar.
Mai mult, presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, a mentionat faptul ca, anul acesta, conferintele de presa se vor organiza doar la sediul judetean al PSD si nu si la cel municipal.
Indicele ROTX (Romanian Traded Index), cotat la Bursa din Viena, va include titlurile a 6 societati si anume SNP Petrom, BRD-Groupe Société Générale, Banca Transilvania, Rompetrol Rafinare, Impact si Turbomecanica, potrivit Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Eminescu, pribeag pana atunci, se impaca cu familia, dupa ce tatal sau ii promite sprijin pentru a urma cursuri universitare la Viena, iar la 2 octombrie, se inscrie la Facultatea de filosofie ca simplu auditor, fiindca nu avea diploma de bacalaureat.
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata 'Evocarea Dictatului de la Viena tulbura din nou apele in Ardeal', pe care o puteti citi in continuare.
Austrian Airlines urmeaza sa mareasca frecventa zborurilor regulate intre Bucuresti si Viena incepand cu 1 octombrie 2007, anunta Mediafax.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net.
Cimitirul Bellu, obiectiv turistic european Autoritatile vor sa aduca cel mai cunoscut loc de veci din Romania la nivelul celor din Franta, Viena sau Praga, care atrag anual milioane de turisti.
Cimitirul Bellu, obiectiv turistic european Autoritatile vor sa aduca cel mai cunoscut loc de veci din Romania la nivelul celor din Franta, Viena sau Praga, care atrag anual milioane de turisti.
In schimb, faptul ca Traian Basescu a decis, probabil dupa consultarea specialistilor, sa se opereze la Viena este o palma pe obrazul medicilor romani.
Mai pe intelesul fiecaruia, sa aiba spatiu de cazare (hotel, vila etc.), sa aiba un profit destul de ridicat pentru a putea motiva dorinta de a avea un beach-bar, sa aiba o experienta indelungata in domeniul serviciilor si multe altele.
In patru ani de guvernare PSD, fostul deputat Mihai Bar nu a sesizat nici macar o data starea dezastruoasa a drumurilor din judet. ... Bar sustine ca niciodata situatia drumurilor nu a fost mai proasta, iar autoritatile centrale si judetene nu misca un deget pentru repararea lor.
In conferinta de presa de ieri, presedintele PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a si prezentat deja obiectivele viitoare ale partidului.
Mihai Bar, inca presedinte al PSD Bihor Presedintele filialei Bihor a PSD sustine ca decizia venita de la centru este nestatutara. ... Presedintele unei filiale judetene poate fi revocat doar de Conferinta Judeteana, forul in care a si fost ales", spune Mihai Bar.
google-analytics.com