Cautare

781 de rezultate pentru "patron bar viena" (3.95 secunde)
Senator PSD de Satu Mare, VALER MARIAN, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 70 de ani de la Dictatul de la Viena:
Liderul PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a votat pentru alungarea din partid a protectorului sau politic, Adrian Nastase. ... "M-am raliat majoritatii din partid", ne-a declarat Mihai Bar, recunoscand ca decizia de a nu-l sustine pe Adrian Nastase a luat-o de capul lui, fara sa-si consulte colegii din judet.
In timp ce Primaria Capitalei intarzie lucrarile de infrastructura, cel putin 50 de baruri si cafenele s-au deschis in ultimele luni Cine construieste "mica Viena" in Centrul Istoric Multi dintre carciumarii care au deschis localuri in Centrul Vechi al Bucurestiului au calatorit prin Europa, s-au intors vrajiti de civilizatie si au hotarat sa construiasca aici un coltisor de Occident.
Intre Timisoara si Viena, un drum cu masina dureaza sase ore. ... Care e gustul iernii in Timisoara si care e mirosul lui decembrie in Viena? ... Viena mirosind a punch si ceara aromata. Viena adulmecata de mari copii vrajiti. ... Viena de Craciun.
Conducerea Consiliului Judetean Bihor a intrat in vizorul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, care a inceput sa arunce sageti spre cei trei sefi de la CJ. Mihai Bar s-a dezlantuit.
Daca, in urma cu aproximativ doua saptamani, imediat dupa alegerile locale, conducerea PSD-ista de la judet hotara sacrificarea lui Dan Matei pentru rezultatele slabe obtinute in municipiul Oradea, cei de la Bucuresti au hotarit vineri acelasi lucru in cazul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, pentru procentul de 13,55% obtinut in alegeri la nivel judetean.
camera single are TV color, cablu satelit, cablu internet, telefon, aer conditionat, frigo-bar, baie cu dus, bideu, uscator de par, panorama deosebita;
Plenul Senatului a respins ieri, cu 48 de voturi "impotriva", 6 voturi "pentru" si 6 abtineri, proiectul de lege privind adoptarea ordonantei de urgenta care marea salariul reprezentantului Romaniei la SECI de la Viena la 8.000 de euro lunar.
Carp il transmitea de la Viena mentorului Junimii, francmasonul si parlamentarul Titu Maiorescu. ... Carp se afla la Viena pentru a stabili ultimele detalii ale unui acord secret cu Tripla Alianta (Austro-Ungaria, Germania si Italia), care de altfel a si fost incheiat pe 18 (30) octombrie 1883.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a semnat ieri un acord de vanzare de date financiare cu Bursa din Viena, au anuntat reprezentantii celor doua institutii.
Coalitia pe care PNL si UDMR au anuntat-o la nivelul judetului Bihor si al municipiului Oradea nu i-a cazut prea bine liderului PSD Mihai Bar. ... Lasat pe dinafara de catre liberali atat la municipiu, cat si la judet, Bar anunta ca va intra in opozitie.
Stradaniile conducerii centrale de a-l trage pe linie moarta pe Mihai Bar par sortite esecului. ... Scos in afara vietii politice a PSD Bihor, fostul presedinte Mihai Bar a gasit solutia optima de a reintra in carti.
Inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta au verificat in cursul zilei de ieri un bar cu jocuri de noroc din cartierul Tomis 3, ca urmare a unei reclamatii.
Aflata deja la a treia editie din anul 2016 a caravanei nationale "Traieste Inteligent, Dana Savuica ii invita pe toti constantenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii si sa ii afle toate secretele pe 6 august, incepand cu ora 12.00, la The Beach Bar by Redd's din Mamaia.
La festival au participat noua restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, de la wine bar, la cocktail bar.
Recensamantul barurilor Chiar si pentru Craiova, un oras cu un buget anual de peste 2.000 de miliarde de lei vechi, taxa pe bar-restaurant ar aduce venituri de luat in seama.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Pe de alta parta, la patron, salariul este pe masura obligatiilor si a randamentului de munca. ... "La patron, salariul e asa cum îl negociati.
Pe de alta parta, la patron, salariul este pe masura obligatiilor si a randamentului de munca. ... "La patron, salariul e asa cum îl negociati.
Steaua e la cheremul unui patron care, daca asa reactioneaza la nervi, daca asa de usor poate fi jucat pe degete si provocat, la orice ora, de jurnalisti, incat sa uite de toate cele sfinte si sa-si bage… organul in morti, oare maine ce se poate intampla?
google-analytics.com