Cautare

80 de rezultate pentru "patiserie" (2.79 secunde)
Potrivit oficialilor Puratos, multe dintre pensiunile si hotelurile autohtone achizitioneaza ingrediente de calitate superioara pentru a-si elabora retete de patiserie, panificatie si cofetarie.
Inspectorii din cadrul Directiilor Sanitar- Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor au verificat, recent, respectarea normelor de igiena in laboratoare de patiserie-cofetarie si unitati producatoare de cozonaci si in unitatile de ambalare a vopselei de oua.
Producatorii de pe piata romaneasca de produse de panificatie estimeaza o crestere a vanzarilor de paine ambalata si produse congelate de patiserie, in detrimentul painii clasice.
O cofetarie-patiserie este un exemplu de afacere care îti baga bani în buzunar si care se poate face cu fonduri europene.
Totodata, inspectorii veterinari si pentru siguranta alimentelor au mai verificat si 48 piete agroalimentare, 14 unitati de alimentatie publica, 7 laboratoare cofetarie patiserie, 11 unitati de fabricare a painii, produselor de panificatie si patiserie, 42 depozite alimentare, cat si o fabrica de inghetata si trei unitati de fabricare a berii si o unitate de fabricare vin.
El Greco a reusit ca în numai câtiva ani sa devina franciza.Afacerea El Greco a aparut în 2001 ca un laborator de patiserie (60-70 mp) cu un punct de desfacere (11mp).
Incepand cu luna octombrie 2012, britanicii vor plati mai mult pentru produsele de patiserie, puiul la rotisor si carnatii inveliti in foietaj. Taxa, denumita de jurnalistii britanici "taxa pe produse de patiserie", este introdusa ca o masura de a combate obezitatea.
patiserie siriana, patiserie turceasca, dar si dulciuri traditionale de casa romanesti. ... Avem si mamul cu fistic, mamul cu curmale, basima (cu nuca de cocos si miere), patiserie turceasca:
patiserie siriana, patiserie turceasca, dar si dulciuri traditionale de casa romanesti. ... Avem si mamul cu fistic, mamul cu curmale, basima (cu nuca de cocos si miere), patiserie turceasca:
Principalele surse sunt zaharul rafinat (si tot ce il contine in cantitati mari) si faina alba - adica alimentele procesate, produsele de patiserie, cofetarie, gemurile, dulceturile, siropurile, bauturile carbogazoase, etc.Indicele glicemic nu este altceva decat un mod de a face diferenta dintre carbohidratii buni si cei rai, adica un mod de a clasifica alimentele in functie de impactul lor asupra glicemiei (adica a nivelului de zahar in sange).
"AJOFM Galati a incheiat doua conventii cu firma care se ocupa cu fabricarea produselor de patiserie si panificatie, privitoare la angajarea a unui numar de 33 de someri unici intretinatori de familie si a 35 de someri in virsta de peste 45 de ani.
Peste 50% dintre unitatile care produc paine si produse de patiserie, in special cele mari, folosesc ca materie prima gazele, ceea ce inseamna ca scumpirea acestora din ianuarie ar putea determina si cresterea pretului la paine si produse de panificatie.
Puratos Romania, lider pe piata ingredientelor de brutarie, patiserie si ciocolaterie, ofera producatorilor din industria alimentara solutii pentru realizarea unor produse echilibrate din punct de vedere nutritional ce vor satisface tendintele pietei in 2012.
Puratos Romania, lider pe piata ingredientelor de brutarie, patiserie si ciocolaterie, readuce painea la loc de cinste pe mesele romanilor in cadrul evenimentului "Sarbatoarea Painii".
Opteaza pentru cereale integrale in locul brioselor sau a produselor de patiserie Briosele si toate produsele de patiserie sunt supradimensionate.
Cartea, care a aparut la sugestia Oanei Popescu, mamica unei fetite cu astfel de probleme, contine peste 30 de meniuri pentru intreaga zi - mic dejun, pranz, cina, dar si o multime de retete pentru gustari, dulciuri, produse de patiserie:
Cei de la MamaPan au 12 sortimente de paine si 12 sortimente de patiserie, pe care le puteti achizitiona si de la standul acesteia, in cadrul Food Revolution, la Gradina Verona (inclusiv astazi).
Pe langa tabletele cunoscute, asa-zisa ciocolata este utilizata la producerea cremelor pentru blaturi, inghetate, topping-uri, produselor de panificatie, cofetarie, patiserie, cereale de mic dejun. ... E-uri, cremele de "ciocolata", produsele de cofetarie si patiserie preparate cu "ciocolata", unele "ciocolate" calde.
Imagini greu de privit chiar si pentru inspectorii ANPC care au verificat o fabrica de paine si patiserie din Bolintin Vale.
"La Botosani, avem o cofetarie si o patiserie in care se gasesc toate aceste produse!
google-analytics.com