Cautare

53236 de rezultate pentru "pasapoarte mai scumpe" (3.82 secunde)
In urma verificarilor au fost identificati F.MOHAMED si A.ABDULAZIS, ambii de 30 de ani, cetateni straini, ca fiind persoanele care foloseau pasapoarte falsificate in vederea infiintarii sau preluarii de societati comerciale cu datorii. Pe parcursul cercetarilor au mai fost identificati alti doi cetateni straini, respectiv H.
in cursul anului trecut, Petre Berinde a fost retinut, cercetat si trimis in judecata de PNA, pentru trafic de influenta, prin rechizitoriul emis de procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea in dosarul privind Serviciul de Pasapoarte Satu Mare, in care a fost invinuit si fostul sef al acestui serviciu, comisarul sef Vasile Neamt.
Guvernul cauta un producator de pasapoarte electronice, pe care Romania intentioneaza sa le introduca de la 1 ianuarie 2007. ... Germania a fost prima care in noiembrie 2005 a introdus pasapoarte ce aveau in loc de fotografie un cip electronic pentru a face mai dificila falsificarea.
Mai bine de doua decenii Moldovan a fost procuror la Zalau, in judetul Salaj, cu un scurt intermezzo, decembrie 1989-iunie 1990, cind a fost ministrul Tineretului si Sportului in guvernul provizoriu Petre Roman, functie in care a ajuns, se pare gratie profesorului Virgil Magureanu.
099 de pasapoarte. Seful institutiei mai sus amintite, comisarul sef Ion Vacaru, ne-a declarat ca cifra mai sus amintita este aproximativ egala cu cea inregistrata in primele sase luni ale anului 2008.
Revenirea in judet a persoanelor care muncesc in strainatate s-a facut din nou resimtita la Serviciul de Pasapoarte. ... De luni pana vineri inclusiv, ghiseele Serviciului de Pasapoarte sunt deschise publicului de la 08.30 pana la 18.30, program cu doua ore mai mare decat pana acum.
Patru persoane au fost ridicate si conduse la audieri, fiind suspectate ca au falsificat carti de identitate, pasapoarte, permise de conducere si alte documente.
Preocupati de vistieria statului, producatorii marcilor de tigarete ca Marlboro si Kent solicita Finantelor sa majoreze de la 1 iulie procentul accizei minime de la 91 la 95% din valoarea marcii cu cel mai mare volum de vanzari (MPPC).
Un leu mai slab înseamna mâncare mai scumpa.
Cu noile preturi, aceasta va costa cel putin 200 de lei.Cu toate ca înseamna mai mult decât o masa îmbelsugata, Craciunul este sarbatoarea în care gospodinele acorda o importanta deosebita pregatirii festinului.
Cu noile preturi, aceasta va costa cel putin 200 de lei.Cu toate ca înseamna mai mult decât o masa îmbelsugata, Craciunul este sarbatoarea în care gospodinele acorda o importanta deosebita pregatirii festinului.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, mai scurta cu 6 km din cauza terenurilor scumpe din Pipera. ... Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de 62 de kilometri, ar putea fi, in final, cu 6 km mai scurta.
La Editura Univers Stiintific - Publishing House a aparut recent cartea "Lumea secreta a pietrelor scumpe" de dr.
Publicatia face o trecere in revista a evenimentelor istorice din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, scriind ca "la 22 iunie 1941 trupele romanesti, impreuna cu cele germane, au trecut frontiera in URSS ocupand mai tarziu parti considerabile din Moldova si Ucraina, inclusiv Odesa si Nikolaev".
Ultimul spor eliminat a fost cel pentru conditii deosebite, pe care politistii din cele doua servicii publice subordonate prefecturii - e vorba de Pasapoarte si de Inmatriculari si Permise Auto - nu-l mai primesc din aceasta luna.
Pe langa acestea, senatorul democrat a adus ca argument si faptul ca exista "suspiciuni" potrivit carora rudele demnitarilor, care ar detine pasapoarte diplomatice, ar putea introduce in tara droguri!
De pilda, nemtii nu s-au apucat ca noi sa lipeasca afise pentru persoane retardate mintal prin primarii, prin care contribuabilii erau indemnati sa nu mai dea spaga pentru a obtine un act, pentru ca la un metru mai incolo sa i se strecoare functionarului plicul prin geam.
Pana la sfarsitul anului trecut, Agentia Nationala pentru Ameliorare si Reproductie in Zootehnie (ANARZ) trebuia sa finalizeze identificarea cailor si, lucru esential, sa elibereze pasapoarte pentru fiecare cal.
Prin urmare, Serviciul de Pasapoarte va lucra in actualul sediu, din incinta Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, doar pana joi. ... Mutarea Serviciului de Pasapoarte a fost amanata de mai multe ori, din cauza ca acest serviciu din cadrul Prefecturii Dolj avea nevoie de mobilier nou.
Identificarea inseamna aplicarea unui cip, iar dintre cele 400.000 de animale carora le-au fost aplicate aceste elemente, circa 10.000 au pasapoarte. ... Un cal care nu are pasaport poate circula in interiorul tarii, dar nu in alte state europene", a mai spus Bartha.
google-analytics.com