Cautare

53236 de rezultate pentru "pasapoarte mai scumpe" (6.79 secunde)
Masina reprezinta de cele mai multe ori, pe langa o necesitate, un obiect de fala si de exprimare a unui statut social, cel putin pentru barbati.
Mai mult, si castigurile de pe piata de capital vor fi taxate tot cu 16% in loc de 10%.
Copiii sunt primii care asteapta bine meritatele cadouri de la parinti si daca pana anii trecuti acceptau si se bucurau de orice jucarie primita, acum sunt tot mai pretentiosi si vor lucruri din ce in ce mai ciudate si, totodata, scumpe.
Prin chiar esenta ei, definita simplist, Primaria are obligatia de a face viata comunitatii mai buna, de a-i ajuta pe oameni sa traiasca mai bine. ... Reteaua de canalizare si apa trebuiau schimbate demult, iar de introducerea gazului metan, ce sa mai pomenim...
Dupa indelungi cautari, a descoperit un furnizor, care-i vinde materiale de constructie de 10 ori mai scumpe decat pretul pietei. ... Videanu lua si mai scumpe. Despre Falca, nu mai vorbim. Mai ai de invatat, Livache ! ... "Unul dintre primvicepresedinti", adica, ei vor avea mai multi primvicepresedinti:
Cu alte cuvinte, cine are o casa cu peste 100 de metri patrati, dar si o familie numeroasa de 5-6 membri, risca sa plateasca incepand cu 2006 impozite mult mai mari.
Proiectul de realizare a unui al doilea pod peste Dunare, dupa cel dintre Giurgiu si Ruse, care va face legatura intre Calafat si Vidin, a atras dupa sine un interes investitional mai mare pentru municipiul aflat la nord de Dunare.
Cu mai putin de o saptamana inainte de Craciun si cu vreo doua inainte de Revelion intrebarea fireasca este daca locuitorii din Craiova au fost sau nu tentati sa inchirieze o cabana pentru a-si petrece Sarbatorile de iarna.
Desi pare greu de crezut, in topul celor mai scumpe masini vandute in 2007 nu se regasesc nume grele din industria auto, precum Lamborghini Reventon sau Bugatti Veyron Pur Sang, cu toate ca valoreaza peste un milion de euro fiecare.
Potrivit specialistilor din domeniu, in urma introducerii noilor accize, producatorii de tigari scumpe sau de lux nu au avut atat de mult de suferit.
ßi asta din mai multe cauze. Una ar fi reprezentata de noile norme impuse de Banca Nationala a Romaniei pentru reducerea apetitului de credite, iar cealalta cauza ar fi pretul locuintelor, care a crescut mult mai repede decat salariile romanilor.
Dacia, marca low-cost care sustine vanzarile Renault, are probleme pe pietele emergente, insa se bucura de succes in statele dezvoltate, unde cumparatorii incearca sa faca economii, ceea ce erodeaza performantele modelelor mai scumpe, potrivit Wall Street Journal (WSJ).
din totalul de 35.000 de bilete, in acest moment, mai sunt disponibile 123, insa numarul lor scade pe minut.
- Am adus o multime de noutati, dar cele mai cautate sunt geodele de Brazilia, iar geodele de Uruguay sunt foarte rare si atunci cunoscatorii sunt interesati de ele. ... - Printre exponatele tale, ce piesa mai prezinta interes? ... Au mai prezentat interes si:
Asta inseamna credite mult mai scumpe, indiferent de moneda in care ne vom imprumuta. Prin majorarea perioadei maxime de creditare, la care se adauga si dobanzi mai mari pentru imprumuturile in valuta, romanii vor plati mai mult la banci.
Probabil ca toti vom sta in case mai mici, se vor cumpara mai putine masini de lux, motociclete sau haine scumpe", a declarat Negritoiu. ... "Problema fundamentala este in prezent atat cresterea creditarii, cat ti cresterea economica", a mai spus Negritoiu.
Din acest motiv, potrivit reprezentantilor companiei, Infrastructura este datoare la Electrica, este de fapt cel mai mare debitor al acestei companii, avand pus sechestru asiguratoriu pe o parte din patrimoniu.
Intr-un top al preturilor, capitala Romaniei se plaseaza pe locul 58 intr-un clasament ale celor mai scumpe 71 orase din lume. ... Dintre statele central si est europene, cele mai scumpe orase sunt Ljubljana (64,4% din media New York-ului), Varsovia (63,7%) si Budapesta (58,6%).
Hotelierii trebuie sa puna la dispozitia clientilor si hrana, pe langa cazare, iar atunci cand alimentele sunt foarte scumpe in comparatie cu alte state, automat acestea vor avea un avantaj competitiv", a mai spus Ionescu. ... "Mai exista si problema personalului.
Electrocasnicele comercializate in Romania sunt la fel de scumpe precum cele din Germania, potrivit unui studiu al Biroului de statistica al Uniunii Europene, Eurostat. Mai norocosi decat romanii sunt polonezii, cehii si bulgarii care isi pot cumpara aparatele de uz casnic la preturi mai mici.
google-analytics.com