Cautare

7067 de rezultate pentru "partidele politice" (3.22 secunde)
Valentin Naumescu) - Epoca Obama s-a incheiat cu repudierea totala a mostenirii sale politice, lasandu-l in urma pe Trump, candidatul cu profilul politic si intelectual totalmente contrar modelului de guvernare de pana acum;
Social-democratii considera ca, dupa aproape 20 de ani de cariera politica remarcabila, dupa transferuri spectaculoase de la FSN, la PNL, iar acum la PD, de la socialism, la liberalism, la populari, Stolojan si ceilalti membri ai conducerii "PD-L" reprezinta "prototipurile perfecte ale 'clasei politice expirate', descrisa atat de plastic de presedintele Traian Basescu".
Nu a existat niciun fel de discutie oficiala facuta in baza unui mandat cu formatiunile politice. Orice fel de discutie cu formatiunile politice se va face pe baza proiectelor de dezvoltare locala, in masura in care exista formatiuni politice care sprijina candidatii PNL", a declarat Ludovic Orban.
Prieteniile politice. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Declarata indestructibila in repetate randuri, prietenia politica poate dura insa doar atata timp cat interesele politice sunt apropiate.
De principiu, ideea cu directorii numiti pe alte criterii decat cele politice (profesionalism, experienta si asa mai departe) este foarte buna. Pentru ca, privind retrospectiv, directorii numiti exclusiv pe criterii politice (inclusiv de catre PSD - pentru ca trebuie sa ne recunoastem greselile!) au generat adevarate catastrofe.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In aproape 20 de ani trebuie sa recunosc faptul ca evolutia clasei politice a stagnat fata de evolutia societatii civile romanesti .
Un semn astral romantic, extrem de sentimental, Racul se simte fericit daca partidele lui de sex sunt presarate cu detalii de genul: ... Partidele lui sexuale au o nota dramatica, supradimensionate, performand in dormitor cu carisma-i specifica. ... Partidele de sex cu el sunt puternice, impulsive si strict carnale.
"PNL nu considera ca este nevoie de o renegociere a protocolului coalitiei, ci dimpotriva, este nevoie ca toate partidele semnatare si componente ale Coalitiei sa respecte cu si mai multa fermitate, cu si mai multa convingere protocolul, pentru ca numai asa ne putem indeplini obiectivele pe care le avem", a declarat Nicolaescu, dupa reuniunea Comitetului Executiv al PNL.
El a aratat ca partidul sau considera discriminatorii si neconstitutionale prevederile Ordonantei referitoare la pozitionarea preferentiala pe listele de vot, mai intai partidele parlamentare, apoi cele neparlamentare, la care se adauga limitarea la un reprezentant in birourile electorale din partea partidelor parlamentare, precum si limitarea timpilor de acces la media in perioada campaniei electorale pentru partidele neparlamentare.
Comisia de ancheta va stabili daca presedintele Traian Basescu a incalcat intr-adevar Constitutia, asa cum au acuzat partidele din Opozitie.
In cadrul unei emisiuni televizate, presedintele PD, Emil Boc, a afirmat ca, in cazul intoarcerii presedintelui Basescu la Cotroceni, partidul pe care-l conduce va initia negocieri cu toate partidele de pe esichierul politic in vederea realizarii propunerile avansate de Traian Basescu, referitoare la introducerea votului uninominal, reducerea numarului de parlamentari, acordarea a 6% din PIB pentru educatie, reforma sistemului sanitar.
M-au sunat de la toate partidele mari din Constanta", sustine Stanca. Fara doar si poate, partidele la care face referire secretarul executiv al PSD Constanta, Petre Stanca, sunt PD-L, PNL si PRM.
Partidele romanesti din judetul Covasna intentioneaza sa stabileasca o strategie comuna in perspectiva alegerilor locale. ... De asemenea, liderul conservatorilor din Covasna a spus ca s-a discutat si despre necesitatea ca in acele localitati in care romanii sunt minoritari sa existe o intelegere intre partidele romanesti.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 TV, ca obiectivul sau este ca, dupa alegeri, sa propuna Parlamentului un premier in care sa aiba incredere si care sa fie capabil sa negocieze impreuna cu partidele o majoritate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu exclude nici un fel de colaborare dupa 30 noimebrie, inclusiv cu PD-L, el precizand insa ca PSD va initia negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare mai intai cu partidele mici.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, marti, ca PSD va avea discutii cu toate partidele, in contextul negocierilor care se prefigureaza, precizand ca este firesc sa fie asa, si a anuntat ca in cursul zilei se va stabili si echipa de negociatori a formatiunii.
Partidele si politicienii romani s-au grabit in 2008 - fiind an electoral - sa faca legi favorabile Bisericii Ortodoxe (BOR) si s-au ferit sa adopte legi care nu ar multumi BOR, constata Raportul anual al Departamentului de Stat american privind libertatea religioasa.
In replica, Vanghelie a declarat ca face "jocuri de culise", intelegand prin aceasta discutiile pentru formarea noii echipe, normale in partidele europene si romanesti.
Si anume ca, in februarie 1990, la scurt timp dupa primele mari tulburari de la Bucuresti si dupa prima mineriada, Statele Unite au luat decizia nu de a sustine partidele istorice, ci de a sprijini FSN.
Trendul general este de diminuare a importantei factorului etnic si atunci, mai degraba, eu cred intr-un scenariu in care curentele astea ideologice din UDMR vor fi absorbite de partidele romanesti, pentru ca acesta este trendul pe termen lung. ... curentele din UDMR vor fi absorbite de partidele romanesti", declara Lazaroiu.
google-analytics.com