Cautare

7067 de rezultate pentru "partidele politice" (3.91 secunde)
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a lansat astazi, de la Bruxelles, o ivitatie la consultari catre toate partidele politice. ... Traian Basescu doreste sa informeze partidele politice care au fost concluziile Consiliului de la Bruxelles.
Presedintele Traian Basescu va relua astazi seria consultarilor initiate pe tema reformarii clasei politice si a Parlamentului, cu accent pe trecerea de la un parlament bicameral la unul unicameral. Dupa partidele politice parlamentare, de aceasta data vor fi prezenti la discutii reprezentantii societatii civile.
Partidele politice prezente in Consiliul Local Craiova nu s-au inteles in privinta componentei Consiliilor de Administratie de la regiile autonome, desi ieri membrii acestor organisme urma sa fie validati in sedinta ordinara a legislativului.
Deputatul UDMR Marton Arpad a avertizat ieri partidele politice parlamentare care se opun adoptarii Statutului Minoritatilor Nationale si nu prea sunt interesate de drepturile omului "ca nu mai e mult pana la 1 ianuarie 2007".
Coalitia pentru un Parlament Curat-Alegeri Europene (CPC-AE) protesteaza fata de amanarea stabilirii datei alegerilor pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European si indeamna partidele politice sa coopereze cu Guvernul pentru a lua neintarziat o decizie privitoare la alegeri.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
Presedintele Traian Basescu a declarat duminica intr-un interviu Hotnews-BBC ca, din perspectiva propriilor asteptari, referendumul este un esec major, si nu exclude repetarea lui daca nu reuseste sa convinga partidele ca cele patru milioane de voturi trebuie valorificate printr-o lege.
Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, a revenit joi cu propunerea de constituirea a unui Guvern de uniune nationala dupa alegeri, in care sa fie cooptate toate formatiunile politice ce vor intra in Parlament, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa,.
Pozitia Coalitiei 2012 pentru Alegeri Corecte cu privire la organizarea concomitenta a alegerilor locale si a celor parlamentare si modificarea legislatiei electorale pentru alegerile din 2012 Luand act de propunerile partidelor politice aflate la guvernare vizand comasarea alegerilor si modificarea sistemului electoral pentru alegerile de anul viitor, Coalitia 2012 pentru Alegeri Corecte isi exprima ingrijorarea cu privire la efectele potential devastatoare ale acestor schimbari asupra gradului, si asa precar, de democratie din tara noastra.
Este destul de clar faptul ca stilul guvernarii din ultimii doi ani a creat o stare de nervozitate sau de frustrare sociala, iar unele persoane au dorit sa-si manifeste neincrederea fata de coalitia de guvernamant prin participarea la proteste politice, in principalele orase din Romania si, uneori, in alte orase din Uniunea Europeana.
Practic, intre 2005 si 2008, intre cei doi a crescut un conflict politic din ce in ce mai deschis si mai puternic, in care s-au implicat partidele celor doi si, de asemenea, institutiile pe care cei doi le conduceau.
Temele consultarilor politice cu partidele parlamentare au fost reformarea si eficientizarea activitatii Legislativului, precum si actiunile pentru integrarea in UE.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) a organizat ieri, la Bucuresti, o dezbatere cu membri ai partidelor politice, reprezentanti ai Guvernului, Curtii de Conturi si societatii civile pe tema modificarii Legii nr.
Legea migratiei politice intra de astazi in vigoare. ... Contestata de societatea civila si retrimisa in parlament de seful statului, in final, legea a fost promulgata in forma dorita de partidele politice. ... Reprezentantii partidelor politice vor avea putere exacerbata la nivel local, in detrimentul cetatenilor care au votat consilierii respectivi.
Acesta acopera 69 de tari si analizeaza experienta cotidiana a oamenilor in anul anterior in ceea ce priveste mita, coruptia sectorului privat si coruptia la nivel inalt in randul partidelor politice, demnitarilor si functionarilor publici, in afaceri, justitie si mass-media.
• La televiziunea publica, presiunea politica este exercitata direct de Parlament • Trecerea la televiziunea digitala terestra intarzie comparativ cu majoritatea tarilor europene, poate si sub presiunea oligarhilor care incearca sa mentina starea de fapt • Legislatia ce afecteaza presa are neajunsuri - de la cea legata de liberul acces la informatii de interes public la Codul Penal • Exista o "simbioza" intre mass-media si partidele politice, "ca si cand ar fi o permanenta campanie electorala", iar solidaritatea in interiorul breslei este slaba.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
03 / 2017) (continuare) Tito nu dorea aservirea economiei iugoslave celei sovietice si nu dorea sa fie portavocea supusa a Moscovei in probleme politice si internationale.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Dezbaterile politice din jurul nominalizarilor au fost aprinse. ... De-a lungul timpului Curtea Constitutionala a Romaniei a emis decizii care au nemultumit partidele politice, fie ele la putere sau in opozitie.
google-analytics.com