Cautare

60 de rezultate pentru "pariuri hipice" (7.07 secunde)
Pasionatii de sport, dar mai ales de castiguri de pe urma pariurilor, au majorat incasarile caselor de pariuri cu 35% in perioada Cupei Mondiale de Fotbal din acest an.
Spre exemplu, Daniel Smeada, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Pariuri Sportive, sustine ca acest proiect este unul "unilateral si a fost realizat mai mult in necunostinta de cauza".
Cu toate acestea, multa vreme cercetatorii nu au reusit sa descopere de ce anumiti amatori de pariuri sportive si jocuri de noroc trec granita divertismentului si transforma jocul intr-o problema, chiar daca tiparele care conduc la astfel de situatii sunt bine-stiute.
Referendumul privind reintoarcerea sau nu a presedintelui suspendat Traian Basescu a ajuns in oferta caselor de pariuri on-line. Pana ieri la 10 dimineata, 2.000 de romani s-au inscris la acest pariu, potrivit lui Dorian Oana, reprezentantul firmei de pariuri organizatoare.
Cum sa ai 100% succes la pariuri Un tanar impatimit de pariuri sportive a jucat opt meciuri pe un singur bilet si a pariat suma de cinci lei.
Pe de alta parte, statul italian, care a incercat sa interzica serviciile de pariuri sportive online britanice, a pierdut in fata companiei din domeniu la Curtea Europeana de Justitie, potrivit editiei de miercuri a cotidianului britanic "The Independent".
Astfel, taxa de timbru social se va institui asupra jocurilor de noroc (loto, bingo, pariuri hipice si sportive, jocuri prin telefon, radio sau tv etc.) reglementate de legislatia in vigoare.
Jocurile de noroc pot fi organizate numai in baza licentei emise de Ministerul Finantelor, pentru activitati loto, cazinou, pariuri mutuale, pariuri in cota fixa, slot machine, bingo in sali de joc si prin intermediul sistemelor retelelor de televiziune.
Tobet.com, website de pariuri sportive si jocuri cu premii si bani, este prezent pe piata online din Romania de pe 1 septembrie 2009. Website-ul ofera cea mai mare si diversa gama de pariuri online din Romania.
CUM ARATA COTELE LA PARIURI Steaua e vazuta de casele de pariuri drept favorita la castigarea titlului, desi vine dupa un sezon dezamagitor.
Cu ocazia asta, am pierdut si eu banii la pariuri, asa ca trebuie sa le dau prietenilor mei suma pusa la bataie la pariuri", spune, usor dezamagit, Alejandro.
Totusi, ar mai fi o multime de pariuri care ar putea suscita interesul celor pasionati. Este vorba despre ceea ce se va intampla dupa anuntarea rezultatelor;
Sorin, in timp ce se aflau la o agentie de pariuri situata in Calea Rahovei, sector 5, au amenintat-o pe operatoare cu acte de violenta si cu o sabie au provocat distrugeri la doua aparate de jocuri, prejudiciul fiind estimat la suma de 9.613 de lei;
“Legea calului“ propune o strategie de selectionare a cabalinelor care nu sunt de rasa, bazata pe premisele unei industrii hipice, conforma cu exigentele sanitar-veterinare ale UE.
In prezent, Romsilva administreaza cabalinele de rasa aflate in proprietatea statului in 17 unitati hipice, 13 herghelii si 4 depozite, in care exista 3.799 de cabaline din 14 rase pure.
Identificarea si eliberarea pasapoartelor pentru cabaline trebuie finalizate pana la 1 iulie 2008, pana in prezent fiind identificati numai 40% dintre caii din Romania, a declarat presedintele Autoritatii Hipice Nationale, Robert Bartha.
Cei care detin astfel de animale platesc anual o taxa de 5 lei pentru fiecare cal, iar banii sunt virati in conturile Autoritatii Hipice Nationale.
In afara platourilor, jucator de bridge - a scris o carte pe aceasta tema - si amator de curse hipice, Omar Sharif a frecventat cazinouri pentru a-si invinge singuratatea-, spunea el.
In cadrul evenimentului au avut loc demonstratii hipice de trap si de galop pe hipodrom, un spectacol ecvestru, iar seara s-a incheiat cu un spectacol traditional romanesc.
Cei care par dispusi sa-l creada pe Nastase - care numai ca nu s-a jurat ca Geoana si nu altul va fi protapit in fruntea viitorului Guvern - s-au apucat, mai nou, sa faca pariuri referitoare la numarul lunilor de premierat alocate lui Mircea Geoana, optimistii mizand pe maxim sase, mai exact "pana in primavara”.
google-analytics.com