Cautare

203 de rezultate pentru "parintele" (4.96 secunde)
Ea il citeaza pe parintele Terry Ehrman, director adjunct al Centrului pentru teologie, stiinta si prosperitate umana, de la Universitatea Notre Dame din Indiana (SUA). ... - Scriptura este scrisa ca si cum suntem singura specie, a remarcat parintele Ehrman.
Parintele Iustin Parvu: ... Parintele Iustin Parvu: ... Parintele Iustin Parvu: ... El nici macar nu stie ca este rob.(atentie la ce spune Parintele.. ... Parintele Iusin Parvu: ... Parintele Iustin Parvu: ... Parintele Iustin Parvu: ... Parintele Iustin Parvu:
Batalia dintre Iisus si Lucifer este aproape Parintele grec Elpidie, un om care sustine ca a vorbit cu Dumnezeu, are o teorie a conspiratiei incredibila cu privire la al Treilea Razboi Mondial. Parintele Elpidie este de parere ca al Treilea Razboi Mondial nu va semana cu celelalte doua.
ALAN TURING, parintele informaticii moderne, omagiat de GOOGLE printr-un logo special ALAN TURING, parintele informaticii moderne, este omagiat de GOOGLE, pe 23 IUNIE 2012, printr-un logo interactiv.
Mormantul cald - marturii despre Parintele Arsenie Boca - Ed. Lumea Credintei, Parintele Arsenie Boca de preotul Ioan Sofonea, carte alcatuita de Ion Costin Manoliu, dar si CD-urile mele:
Parintele constantean este de parere ca, de-a lungul celor doua milenii de observare, prevenire si combatere a bolilor spirituale, Biserica a dezvoltat o adevarata terapie a despatimirii omului. ... - Este cea mai batrana si cea mai periculoasa dintre toate urzelile diavolului spune parintele Pricop.
Parintele Varsanufie oficiaza periodic slujbele in cele patru biserici ale penitenciarelor din tara", a spus Parintele Constantin Stoica, purtator de cuvant al Patriarhiei Romane, la Romania TV, adaugand ca latifundiarul din Pipera nu a fost prezent duminica la slujba.
"De fapt in 1 ianuarie cinstim, in ordinea importantei, taierea imprejur cea dupa trup a Isus, la 8 zile dupa nastere, apoi ziua Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei si Anul nou calendaristic, stiut fiind ca Anul nou Bisericesc a inceput la 1 septembrie", a declarat, agentiei MEDIAFAX, parintele Ciprian Apeterei, consilier la Catedrala patriarhala Potrivit parintelui, Sfantul Vasile a devenit cel mai bogat intre oameni la varsta de 12 ani, mostenind averea familiei.
Blestemul este efectul in sine al raului, spune parintele Roman Pintea din Oradea. ... Ne trezim ca nu avem spor, noroc, pentru ca nu ne gandim la Dumnezeu, spune parintele Roman Pintea din Oradea. ... Biserica este purtatoarea darurilor lui Dumnezeu, afirma parintele Pintea.
Una din pistele care a condus la prinderea suspectului a fost apelul anchetatorilor catre protopopul de Focsani de a ii intreba pe preotii din zona daca vreun enorias corespunde descrierii din portretul robot si daca a venit pentru explicatii ale versetelor biblice, asa cum a facut-o Puscoiu pentru a se apropia de parintele Marin, au declarat surse judiciare, citate de MEDIAFAX.
(catre parintele Vasile n.r.) Parinte, stiti ca noi niciodata n-am dat in emisiunea noastra un accident? ... Parintele Vasile: ... L-am cunoscut pe Serban Huidu si pe bunicul lui, parintele Ioan Milea.
Cu prilejul praznicului Sfintilor 40 de Mucenici, se oficiaza Sfanta Liturghie a Sfantului Grigorie Dialogul sau a Darurilor mai inainte sfintite, spune purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, parintele Constantin Stoica.
Slujba de pomenire va fi oficiata de parintele consilier patriarhal Florin Serbanescu, parintele consilier eparhial David Pestroiu si parintele protopop Dinu Pompiliu.
Minunile Sfantului Dimitrie Basarabov Parintele Iustin Bulimar, slujitor la Catedrala patriarhala din anul 1989, spune ca:
"De fapt in 1 ianuarie cinstim, in ordinea importantei, taierea imprejur cea dupa trup a Domnului, la opt zile dupa nastere, apoi ziua Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei si Anul nou calendaristic, stiut fiind ca Anul nou Bisericesc a inceput la 1 septembrie", a declarat parintele Ciprian Apeterei, consilier la Catedrala patriarhala.
- Femeia poate fi o lumina in sfesnic, in societate, spunea parintele Cleopa, daca este credincioasa, corecta, harnica, priceputa in toate problemele. ... Faptul ca femeia de ieri si de azi este femeia dintotdeauna o afirma lamurit parintele Arsenie Papacioc:
In aceasta etapa parintele poate alege orice scoala, indiferent ca este cea de langa casa sau nu.
Parintele Nicolae Steinhardt, facand diferenta intre cele doua verbe vecine, dar nu identice, "a sedea" si "a sta", ne descopera de ce Sfantul Stefan este sarbatorit dupa Nasterea Domnului si Soborul Maicii Sale.
Conform documentului, parintele sau tutorele legal instituit al prescolarului sau elevului are dreptul sa decida, in limitele legii, cu privire la unitatea de invatamant preuniversitar unde va studia copilul si sa fie informat periodic referitor la situatia scolara si comportamentul acestuia.
Parintele Ilie Cleopa, duhovnicul de la manastirea Sihastria, descrie ce se intampla cu sufletul in primele 40 de zile de la moartea omului. ... Ingerul nostru de la botez, care este ajutatorul nostru pana la moarte, ne pazeste si sta o zi si o noapte langa trup, descrie parintele Cleopa.
google-analytics.com