Cautare

510 de rezultate pentru "parinte mort" (3.57 secunde)
Robert Hanssen, celebrul agent FBI care a spionat pentru Rusia, a fost gasit mort in inchisoarea din SUA.
Designerul roman in varsta de 43 de ani a fost gasit mort in atelierul sau din Sectorul 2 din Bucuresti.
energia, Dunarea si am ales sa ma implic in rezolvarea situatiilor critice ale copiilor care au cel putin un parinte plecat in strainatate si care au nevoie de sprijin", a mai afirmat Elena Basescu.
Daca initial a fost, grabit si nedrept, etichetat de caraghios, fiind comparat in termeni deloc magulitori cu statura ilustrului sau parinte, Toader Paleologu a reusit sa castige o anume simpatie prin ceea ce reprezinta el insusi, chiar din partea unora, printre care ma numar, care se opun partidului din care face parte.
De la ora 12.50 la ora 14.00, la Catedrala Patriarhala va avea loc slujba de inmormantare oficiata de Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.
PSD a modificat aceasta indemnizatie, astfel ca orice parinte, indiferent de salariu, primea 85% din salariul mediu brut pe tara.
(catre parintele Vasile n.r.) Parinte, stiti ca noi niciodata n-am dat in emisiunea noastra un accident? Nici macar un sincron de la un accident.
In anul 2003 a fost o adevarata incantare si bucurie pentru sufletul meu sa primesc binecuvantarea Sfantului Parinte Papa Ioan Paul al II-lea.
In timp ce Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Kate Hudson si Julia Roberts isi vor asuma cu mult umor toate responsabilitatile unui parinte, doamnele prezente la eveniment se vor bucura de cadouri surpriza, menite sa le evidentieze frumusetea.
RECUNOSTINTA Parintelui meu spiritual, Costica Bustiuc Si chiar de nu mai am parinti De carne si de sange, Caci au plecat printre cei sfinti, Iar inima-mi ii plange, Te am pe tine-acum, parinte, Iar eu pe veci te-oi tine minte.
In urma apelului de suflet lansat din Craiova, Patriarhia Romana prin Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist a venit in sprijinul sinistratilor cu suma de 300 de milioane de lei, iar 100 de milioane de lei au fost donate din fondurile proprii ale Arhiepiscopiei Craiovei.
Iar imaginea lui Iisus rupand painea pentru discipolii lui mi-a evocat din nou mesajul ca Dumnezeu ne accepta si ne iubeste neconditionat, mult mai puternic decat orice parinte care isi iubeste copiii.
Poate avea loc in timpul noptii sau in timpul zilei atunci cand doarme, chiar si in bratele unui parinte. De asemenea, moartea in patut este mai frecventa cand vremea este rece, desi nu se stie sigur de ce.
Plecand de la aceste lucruri socante, pe care un parinte le afla in momentul in care copilul sau este diagnosticat cu talasemie majora, pot spune ca incepe o lunga batalie pentru supravietuire.
- Ce ai patit, parinte? - Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana. Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
Esti parinte si cauti un loc de distractie impreuna cu copilul sau copiii tai? Divertiland Water Park este locul ideal unde va puteti rasfata!
Nu va fi un parinte indulgent, ci va insista asupra unei discipline stricte, iar copiii ei vor deveni adulti independenti.
Cand vei fi parinte, vei transmite si tu mai departe aceste invataturi ca atare tine-le bine minte si transforma-le in principii sanatoase de viata.
Ca e un duhovnic cu care ai o relatie speciala, ca e un parinte care te-a inteles intotdeauna corect, ca e un consilier care te asculta si apoi iti ofera indrumare, norocul tau e ca ai la cine apela chiar si in cele mai tulburi momente.
Un parinte nu se poate casatori cu propriul copil (chiar daca acesta are varsta potrivita), cu doua sau mai multe neveste, sau cu sotul sau cu sotia unei alte persoane casatorite.
google-analytics.com