Cautare

510 de rezultate pentru "parinte mort" (3.14 secunde)
Operatiunea Mincemeat a constat in lasarea in apele Mediteranei, in apropiere de coastele Spaniei, a unui cadavru - un presupus ofiter britanic mort in urma unui accident aviatic - impreuna cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
Te umfla plansul cand vezi cați oameni seriosi, si informați, au muscat, cu o seriozitate demna de o cauza mai buna, la gluma cretina a unora, care au anunțat ca tehnicianul vinovat de faptul ca fulgul de nea nu s-a deschis, ca al cincilea cerc olimpic, a fost gasit mort.
Isus) avea puteri supranaturale precum vindecarea oamenilor care aveau lepra, ca putea face orbii sa vada, sau ca putea readuce la viata un mort. ... Chiar zeul lor mort a promis astfel de puteri urmasilor lui.
Managerii unei multinationale incearca sa afle cum de nimeni nu a observat ca unul din angajati a stat la birou, mort, timp de 5 zile, inainte sa-l intrebe cineva daca se simte bine.
Omul a fost gasit mort pe un camp de rudele sale care l-au cautat ore-n sir. ... Un barbat de aproape 50 de ani a fost gasit mort, sambata seara.
Atunci cand Nimrod / Dumuzi a murit, vara sa sotie Semiramis / Inanna credea ca un copac verde a crescut peste noapte dintr-un ciot de copac mort, ca si cum spiritul mort al sotului sau a patruns in acel copac.
Un barbat din comuna Bunesti, judetul Suceava, a fost gasit mort in propria casa, cu un cutit infipt intr-un ochi.
Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu, in varsta de 49 de ani, disparut de trei luni, a fost gasit mort in padurea Baneasa din Bucuresti.
Sotia afaceristului gasit mort in padurea Baneasa a vorbit cu Politia si spune ca este total exclus ca sotul ei sa se fi sinucis.
Afaceristul din Sibiu gasit mort intr-o padure din apropierea Capitalei avea ordin de restrictie. Barbatul nu avea voie sa se apropie de sotie si de copil din cauza comportamentului sau violent.
Politistul gasit mort intr-un parc din Iasi ar fi suferit din dragoste. El este banuit ca ar fi furat masina si pistolul sefului sau, iar apoi si-ar fi pus capat zilelor.
vicepresedintele unei importante companii rusesti din domeniul distributiei de gaze a fost gasit mort, alaturi de sotia si fiica lor, in Spania.
Parintii copilului in varsta de un an disparut si gasit mort sub un pod, la 500 de metri de casa, in comuna Fruntiseni din Vaslui, cred ca fiul lor ar fi fost rapit din casa si ucis.
Probabil ca este nevoie de o hotarire judecatoreasca prin care sa se ateste ca mortul e mort si ca s-au gatat grijile lui lumesti. ... la noi nici mort nu esti lasat in pace, asa ca de cei vii nici nu mai pomenim.
Asadar prietenii care acum plang sau se bat cu pumnul in piept ca vor merge pana in panzele albe sa-si razbune amicul mort "din cauza neglijentei medicilor", care nu si-ar fi facut bine treaba si nu i-au acordat atentia cuvenita, nici de la bun inceput cand a fost transportat la spital, nici apoi, printr-un eventual transfer la Bucuresti.
Iar, daca eroul este si mort, atunci castigul mediatic este imens, nu numai in afara, dar mai ales in tara.
Un barbat din Iasi, in varsta de 44 de ani, a fost gasit mort intr-un autoturism Audi A6, la aproximativ zece kilometri de municipiul Galati.
Viceprimarul din Cluj dat disparut, gasit mort, dupa doua zile
Un barbat a fost gasit mort pe plaja. ... Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat.
Este ancheta a Politiei, dupa ce un preot din Arad a fost gasit mort intr-o balta de pescuit. Anchetatorii incearca sa afle ce s-a intamplat, mai ales ca pe trupul preotului nu exista urme de violenta.
google-analytics.com